10 eteeristä öljyä afroamerikkalaiselle hiukselle 2018

13 marraskuu 2018

Eteeriset öljyt ovat usein osa DIY hiustuotteita, erityisesti Afrikkalainen Amerikan hiukset. Kun tutustuu erilaisia ​​eteerisiä öljyjä käytettävissä, voit pian kehittää omia suosikkejasi. Tämä ei ole kattava luettelo, mutta se on hyvä lähtökohta joitakin yleisimpiä öljyjä löydät paikalliselta tai verkossa luontaistuote jälleenmyyjä.

Ominaisuuksia kunkin eteerinen öljy auttaa päättämään, jos se on jotain pitäisi lisätä uusin keitos. Käytä yksi, kaksi tai jopa kolme näistä öljyjen henkilökohtainen tuote on suunniteltu juuri sinun tarpeisiisi. Useimmiten 3-15 tippaa riittää oman hiustenhoitotuotteita luomiseen.

load...

Eteerinen öljy turvallisuus

Vain koska tuote on luonnollista, ei tarkoita että se 100% turvallisia sinulle. Ei kaikki eteeriset öljyt ovat samat, vaikka niillä on sama nimi. Esimerkiksi, Cedarwood eteerinen öljy voidaan tislata eri lajeista cedar tai eri puolilla puun. Öljy tislattiin haketta ja sahanpurua ovat turvallisia, mutta öljyn lehdet Pohjois White Cedar on myrkyllistä. Ostaminen hyvämaineinen terveyden vähittäiskauppias ja kiinni merkkejä tiedät olevan turvallinen.

Myös, lähes kaikki eteeriset öljyt on laimennettava toisen tuotteen, kuten operaattorin öljyä tai hoitoaine. Käyttämällä niitä suoraan iholle (tämä sisältää päänahka) voi ilmetä pieniä tai suuria ärsytystä. Lisäksi jotkut EOS eivät ole yhteensopivia tiettyjä sairauksia. Tee tutkimusta mihinkään EO ennen käyttöä. Jos olet epävarma, älä käytä lainkaan; Tämä on erityisen tärkeää raskaana oleville tai imettäville naisille, ja jokainen, joka kärsii takavarikot sekä lapsiin.

load...

Ylang ylang

Suosittu: kasvun edistämiseksi, kosteudenpidätys-

Jos rakastat vahvasti hajustettuja tuotteita, lisätään muutama tippa ylang ylang EO tuottaa huumaava, täyteläinen aromi, joka on melko huumaava. Erehtymättömän haju on vain yksi niistä hyviä asioita ylang ylang. Se auttaa myös edistää tervettä kasvua. Koska miellyttävä tuoksu, se toimii hyvin peittää tuoksu muita tuotteita ei ehkä hulluna, joko DIY tai kaupallisia.

Jamaikan Musta Risiiniöljy on yksi esimerkki; Vaikka monet naiset rakastavat JBCO sen kasvulle väittää, jotkut eivät pidä käyttää sitä, koska se on omanlaisensa, pähkinäinen aromi. Lisäämällä useita tippoja ylang ylang oman pullon JBCO voi peittää että pähkinäinen tuoksu.

Rosmariini

Suosittu: Kasvun, taistelevat harmaat, lievittää kuiva päänahka

Rosemary tulee useissa muodoissa, kuten teetä, öljyt ja eteeriset öljyt. Naiset hakevat pidemmät hiukset usein rosmariini, koska se on mainostetut kasvun edistämiseen. Lisäämällä muutama tippa mihinkään DIY yhdistelmä voi myös lievittää kuiva, kutiava päänahka. Sen tuoksu lainaa miellyttävä tuoksu hiustuotteita samoin.

load...

Laventeli

Suosittu: Stressi helpotus, hilse helpotus

Laventeli on jo kauan ollut paikkansa luontaistuotteet. Paitsi että laventeli tuoksuvat tuotteet usein käytetty edistämään restfulness ja rauhallinen tunteita, mutta laventeli öljy on hyötyä hiukset myös. Laskemisesta laventeli EO hiuksiin seokseen voi auttaa torjumaan hilsettä. Terveempään päänahan tulee terveempiä hiusten kasvua.

Lue myös:

Myskisalvia

Suosittu: mikrobilääkkeiden ominaisuudet, taistelee hiustenlähtöä

Yhdistä muutama tippa salvia muutama tippa rosmariini omaan hiustenhoitotuotteita seos, jos olet kiinnostunut kasvun edistämisessä. Molemmat näistä eos myös mainostetut hidastaa harmaat hiukset kasvua tai tummentaa hiukset luonnostaan.

Piparminttu

Suosittu: Follicle stimulaatiota, lievittää hilsettä

Hiukset on varmasti haju Minty puhtaana jos lisäät piparminttu EO hiustuote. Tämä on suuri öljy käyttää jos rakastat että "pistely" tunne teidän päänahan - se varmasti tekee pään tuntuu puhdas!

Teepuu

Suosittu: hilseilevä päänahka helpotus, antibakteerisia ominaisuuksia

Tämä on yhtä eteeristä öljyä, joka ei tarvitse sekoittaa kantajaan öljyn tai muun tuotteen. Mutta, sinun tulisi silti käyttää sitä hyvin säästeliäästi. Voit myös sekoittaa tea tree EO osaksi operaattorin öljyä ja silti hyötyä. Lievittää kutiava päänahka, useita tippoja öljyä sekoitetaan kämmenten ja levitetään päänahan kautta hieronta voi auttaa paljon.

Naiset, jotka vain yhdessä pesun ja on buildup seurauksena voi löytää tästä apua, mutta se on myös hyvä vaihtoehto kaikille, jotka kärsivät hilse tai tiukka-tunne päänahan etsii helpotusta.

Santelipuu

Suosittu: antiseptisiä ominaisuuksia, rauhoittava vaikutus

Woodsy tuoksu santelipuu on vain yksi ominaisuuksista monet ihmiset, kuten siitä. Koska se on yksi pricier öljyt (yhdessä ylang ylang), voit käyttää sitä säästeliäästi. Se auttaa lisätä pehmeyttä kuiviin hiuksiin. Harkitse muutama tippa viestiisi-shampoo ja hoitoaine huuhtele.

Setripuinen

Makea, Woody tuoksu seetripuu yhdistää sen anti-kutka ominaisuudet tekevät tästä ihanteellisen päänahka tutti. Siinä yhdistyvät hyvin rosmariini, joten käytä näitä kahta öljyä yhdessä, jos haluat follikkelia stimuloiva yhdistelmä, koska se on väitetty auttaa kasvuun.

Bergamotti

Suosittu: Päänahka stimulaatio, vahvistaa ominaisuudet

Rosemary eteerinen öljy sekoittuu hyvin muiden öljyjen, kuten salvia, jasmiini, ylang ylang, santelipuu ja rosmariini. Se lisää mukava hieman paistaa TRESSES, ja olisi hyvä lisä säännöllistä käyttöä Jamaikan Musta risiiniöljyä. On myös hyödyllistä lisätä sen shampoo ja hoitoaine.

Sitruuna

Suosittu: kuiva päänahka

Raikas, citrusy tuoksu on yksi tunnusmerkkejä sitruunan eteerinen öljy. Kuitenkin kuivumisominaisuuksistakaan tämän EO eivät tee siitä hyvän valinnan kuiville hiuksille (joka kuvaa parhaiten musta tukka tekstuurit). Se on erinomainen vaihtoehto kuiva päänahka, vaikka.

Käyttää tätä öljyä kuivattamatta TRESSES, sekoita muutama tippa luonnollinen operaattorin öljyä (kuten jojoba) ja käyttää sitä vain päähieronta, varo saada se kiinni pituus hiukset.

load...