10 hienoa karvaa etsii aasialaisia miehiä 2018

15 marraskuu 2018

Leikkisä mutta maskuliininen ilme, pitkä kerroksellinen tyyli on sinun kääntää päät. Jos sinulla on hieno tai harvennus hiukset, kannattaa vältellä jolla pidemmät hiukset, koska se korostaa oman puute täyteläisyyttä. Kuitenkin, jos olet siunattu kattavamman pää paksut hiukset, erityisesti luonnollista aalto, voit vetää pois pidemmän kampauksen. Pidemmät pituudet näyttää parhaalta, kun kerrostettu ottamaan irtotavarana ja lisää tyyliä. Ja on syytä pitää aina puhtaana, koska ei ole mitään pahempaa kuin rasvainen, sitkeä, pidemmät hiukset. Hyvä esimerkki pitkän kerroksellinen kampauksen löytyy täällä toimija Sung Kang.

Chow Yun - Fat kuvioitu lyhyt kampaus

Jos etsit siistin ilmeen, joka on kaukana tylsää, kokeile kuvioitu lyhyt tyyliin. Voit olla kaikki puhtaat linjat perinteisempää klipperi leikattu ilman valita leikkaus-kampa numero ympäri. Ottavat alkuun kuvioitu sijaan paljaaksi ajellulle luo syvyyttä ja liikettä ja puhtaat linjat luovat raikkaan ammattimaisen ilmeen. Kysy parturi tai kampaaja käyttää Rakennetta leikkurit strategisesti pintakerrosten hiukset. Esimerkiksi kuvioitu lyhyen kampauksen nähdään täällä toimija Chow Yun-Fat.

load...

David Choi faux-haukka kaltaiset kampauksen

Faux-haukka on moderni käänne 1980-punk mohawk tyyli, katse näyttää pyyhkäisi maailmanlaajuisesti suosiotaan. Faux-haukka kampaus antaa illuusion mohawk jossa hiukset keskus tulee korkea kohta puhtaalla perus- tai haalistunut takaisin ja puoli hiusraja. Muusikko David Choi faux-haukka kuin kampauksen on konservatiivisempi lähestymistapa tähän ärtyisä leikkauksella. Nähdä monia toistojen faux-haukka, nähdä Kuvagalleria Miesten Faux-Hawk Kampaukset.

Ehdotetut tuotteet auttaa saavuttamaan tämä näyttää ovat: Toi Hair Concrete, Fudge n Urban Matta Wax tai Bumble ja kimalaisten n Sumotech.

load...

Ichiro Suzuki kohuun leikattu

American League All-Star Ichiro Suzuki # 51 Seattle Mariners, urheilu ei tavallinen sirinä leikattu leikkauksella. Tyypillisesti tämä leikkaus saavutetaan käyttämällä leikkaajan kaikkialla nolla, mikä tarkoittaa ei clipper kampa / vartija, niin voit olla puolin ja niskaa häipyi loput hiukset. Ei ole mitään monimutkaista noin kampauksen näin, eikä ole mitään tarvetta muotoilutuotteita myöskään. Vain pestä ja mennä, mutta on tärkeää varmistaa, pitää päänahan hiutale vapaa ja on kauniin kiiltävää hiukset hierovat on päänahka öljyä. Nähdä monia toistojen kohuun leikattu kampaus, nähdä Kuvagalleria miesten Buzz Cuts.

Ehdotti tuotteita saavuttaa tämä näyttää ovat: Moroccanoil Alkuperäinen öljykäsittelyn.

James Kyson Lee Leen faux-haukka

Näyttelijä James Kyson Lee Lee, ja 'Heroes' maine, valokuvataan tässä yllään faux-haukka. Faux-haukka on moderni käänne 1980-punk mohawk tyyli, katse näyttää pyyhkäisi maailmanlaajuisesti suosiotaan. Faux-haukka kampaus antaa illuusion mohawk jossa hiukset keskus tulee korkea kohta puhtaalla perus- tai haalistunut takaisin ja puoli hiusraja. Nähdä monia toistojen faux-haukka, nähdä Kuvagalleria Miesten Faux-Hawk Kampaukset.

load...

Jay Chou n kuvioitu väliaine kampaus

Rento tyyli, joka välittää hienostuneisuutta, kuvioitu keskipitkällä tyyli pitäisi sopia sinulle. Avain tähän tyyli on varmistaa lisätty pituus näyttää tahallista ja pidä umpeen lyhyt tyyli jäi sen tapaaminen sakset. Go pidemmän bang ja pulisongit, varmistaen paksuus ja bulkki otetaan pois saamalla stylisti käyttöä teksturointiaine sakset. Pitää ulkoasua nykyaikainen, välttää urheilu ankara osaa hiukset. Esimerkkinä tästä ilme löytyy näyttelijä ja muusikko Jay Chou.

Lue myös:

John Cho klassinen lyhyt kampaus

Klassinen lyhyt kampaus, kuten tässä näyttelijä John Cho, on ajaton ja toimii minkä tahansa kasvojen muoto ja useimpien hiustyypeille. Jos sinulla on hieno tai harvennus hiukset, tämä tyyli oli rakenne ja määrä, joka havaitaan kattavamman hiukset ja pään. Jos sinulla on paksut ja karkea karva, bulk voidaan helposti poistaa käyttämällä texturizing tekniikkaa koko pää hiukset. Ei ole väliä hiustyypeille, joudut tyyli on kiillotettu, puhdas ja ammattimainen. Voit myös saada luova kanssa pulison- häivyttämällä ihoon tai neliöimistä ne pois, mutta se näyttää paljon enemmän klassinen neliö pois sekä pulison- ja niskassa. Muotoilu tämä aliarvostus voidaan jalostaa työtä Pomade tai geeli. Tuntien, voit pörrö hiukset muotoilu vahalla tai kermaa tarkoituksellisesti sotkuinen katsoa, ​​että on rennompaa ja leikkisä.

Daniel Henney pitkä vaivattomasti kampauksen

Näyttelijä Daniel Henney täydentää hänen ulkonäkö ja pitkä harjattu takaisin vaivattomasti kampauksen. Saavuttaa näyttää hänen, sinun täytyy olla keskipitkällä paksu pää hiukset oikein vetää sen pois. Jos sinulla on hienot hiukset, pidempi kesto vain korostaa harvennus. Tämä huoleton ja rento kampauksen voidaan harjata takaisin pois kasvojen tai kuluneet Shaggy ja hoitamaton kerrospukeutuminen sitä eteenpäin. Vaikka tämä tyyli on näennäisesti vähän huoltoa, on tärkeää saada stylisti leikattu kerroksia hiuksiin sen sijaan, että kaikki yhden pituuden näyttämään bob. Kerroksia voidaan joko leikata leikkaus sakset, tai edgier ilmeen, kysy stylisti leikata kerrosten hapattamatta reuna partakone. Säännöllinen hiukset leikkaa tarvitaan, sillä saatat olla alttiita split-päättyy pitempi tukka, ellet huolehtia hoitavat hiusta säännöllisesti. Et halua liikaa tyyliin tämä leikkaus liikaa hiustuote, kuin haluat ylläpitoon huoleton ilmeen. Jätettävää hoitoainetta joko kevyt voide tai suihkuttaa kaava olisi runsaasti määrä tuotteen tyyli hiukset helposti.

Rainin razor tyyli naida

Katsoa, ​​että on kaukana rento ja pyrkii rohkeita tahallinen reuna on partakone tyyli shag. Sen sijaan käyttää sakset luoda rakenne, stylisti siivuja läpi päät suora reuna partaveitsi. Tämä luo puhdas, dekonstruoidaan rakenne, joka mahdollistaa "liike" hiusten läpi. Jos hiukset ei luonnostaan ​​lay tikku-suora, voit käyttää raudan luoda tyylikäs viimeistely tämä tyyli olisi tehtävä. Esimerkki tästä ilme löytyy muusikko Rain nähnyt täällä saapuu 2010 MTV Movie Awards. Saat takkuinen kampauksen ideoita, nähdä Kuvagalleria miesten Shaggy Kampaukset.

Takeshi Kaneshiro n täyteläinen kampaus

Jos pidät hieman tuuli hiukset ja hieman hohto tyyliisi löydät molemmissa täyteläinen kampauksen. Ajatus on aloittaa kaikkien yli kerrostettu leikkaus optimaalisen tilavuuteen. Sitten todella saavuttaa äänenvoimakkuus, sinun tulee joko käyttää suurta barreled kiharrin, tai saada permanentti. Kyllä, miehet eivät saa permanentit, usko tai älä! Eroon mielesi kuvien vanhan-lady curl joka on tiivis ja päänahkaan. Sen sijaan, kysy stylisti elin aalto suuri tynnyri tangot yksinomaan laskemisesta määrä ja koostumus hiuksiin. Esimerkkinä tästä ilme on nähnyt täällä Japanin näyttelijä Takeshi Kaneshiro.

load...