10 kevyestä tuotteesta rentoutuneille hiuksille 2018

14 marraskuu 2018

Naiset, joilla on rento hiuksia ei vain tarvitse osata pitää kiharoina mahdollisimman terveellisiä, mutta ne ovat yleensä etsivät tapoja ylläpitää kevyt, pomppiva hiukset. Se voi olla helppo painaa alas suoristettu lukot, varsinkin jos harja on jo hieno. Kun se tulee tuotteen poimii, valita paras niistä rento TRESSES merkitsee usein etsivät kevyt vaihtoehtoja.

Katsokaa ainesosa tarrat varmista voit välttää raskaita ainesosia, kuten öljy / vaseliini ja mineraaliöljy. Sinun kannattaa vältellä liikaa sulfaatteja ja parabeeneja. Vaikka monet naiset jo tietävät, että sulfaatti-kuormattuna tuotteet kuivuvat, ne voivat myös aiheuttaa proteiinin jakautuminen, joka on viimeinen asia rento hiukset tarpeisiin. Parabeeneja voi liittyä haitallisia hormonaalista toimintaa, mutta ei ole vielä päästy tekemään lopullista tuomiota. Silti se on parempi katsoa kuin katua, kun se tulee tuotteita, jotka asetat päänahan ja hiusten päivittäin.

load...

Tämä lista sisältää joitakin parhaista, kevyt tuotteita, jotka eivät painavat alas rento hiukset, ja se kattaa kaikki mitä tarvitset jätettävää hoitoaineet ja viimeistelijät kuten kiilto suihkeet ja seerumit.

Hiuksiin jätettävä hoitoaine

Hyvä jätettävää voi auttaa ylläpitämään optimaalisen kosteustason. Tämä yksi Se on 10 sisältää myös keratiini, joka auttaa vahvistamaan hiuksia. Pidä TRESSES vahva on ratkaisevaa, kun he rento. Lisätyn proteiinin auttaa täyttämään aukkoja hiukset kynsinauhat, ottamalla pois sähköisyyttä ja lisää kiiltoa. Tämä spray-hoitoaine on erittäin kevyt, ja vähän menee pitkälle. Vaikka se laskee kuin arvokkaampi tuote, sinun ei tarvitse käyttää paljon tuntea vaikutukset. Se on varmasti hyvä valinta on käsillä välein shampoo ja ilmastointi istunto.

load...

Jane Carter ratkaisu elvyttää hiuksiin jätettävä hoitoaine

Tämä hiuksiin jätettävä hoitoaine Jane Carter on toinen kevyt vaihtoehto, täydellinen kosteuttava rento mane tekemättä raskasta. Kun yrittää päättää, mitä jätettävää on teille parasta, ruiskulla tai abseits hoitoaineet yleensä kevyempiä kuin kermainen kollegansa. Kuten kaikki Jane Carter Solution tuotteet, tämä hoitoaine sisältää runsaasti luonnollisia ainesosia suunniteltu hyödyttämään TRESSES. Paitsi että tämä jättää-in työ kosteuttava hoitoaine, se myös suorittaa useita tehtäviään selvitysyksikössä ja valoa lämmön protectant.

Argan-öljy

Kun se tulee öljyt, olet valintasi tuotteita, jotka vaihtelevat erittäin kevyt ja erittäin raskas. Vältellä risiiniöljyä ja oliiviöljyä (ellet teet kuumaa öljyä hoitoon tai öljyn huuhtelu) ja etsiä kevyt, luonnollinen versiot. Argan öljy on suosikki monia naisia, luonnollinen ja rento keskuudessa. Se on erittäin kevyt, tuoksuu taivaallista ja on niin hyvä, että hiukset. Se toimii erinomaisesti valmiiseen kampauksen; se lisää kiiltoa ja vähentää karkeutta. Säännöllinen käyttö keskittyen päihin hiukset, pitäisi johtaa kasvuun säilyttämisen ja terveellisempää lukot yleistä.

load...

Creme luonnon Argan öljyn tyyliä ja kiiltoa vaahtoavat mousse

Luodessaan kampaus märillä sarjaa, haluat valoa tuotteita, jotka antavat pysyvän pitoon. Tämä Creme of Nature vaahtoavat mousse juuri näin. Olitpa luoda förvalsenheten tai käytä flexi-tangot, odottaa hyvin määriteltyjä kiharat, jotka voivat helposti kestää viikon tai pidempään. Täydellinen kattavuus on tärkeää saada hyviä tuloksia, joten varmista, että olet asentanut tämän tuotteen kosteisiin hiuksiin ja kampaa läpi täysin kyllästetty. Vaahdot ovat ihania luoda joustavia ja kestäviä omistaa.

Lue myös:

Päivittäinen kosteusvoide: SoftSheen-Carson Optimaalinen Oil Therapy

Luonnon öljyt, kuten kookosöljy, avokado, ja jojoba, tämä kevyt kosteusvoide SoftSheen-Carson suojaa hiuksia päivittäin tyyli antaen sen tarvitsemansa ravintoaineet. Säännöllisesti käytettynä se pitää TRESSES pehmeä ja notkea. Aamuisin kun haluat "kolahtaa" latvoihin, varmista, ja soveltaa herneen koko summa tukkaan ennen kuin kosket suoralla lämmöllä. Tämä tuote tulee lisäämään lämpösuojan; kuitenkin muistaa, että usein törmäämättä ei suositella. Jos päädyt tuntua kuivalta hyvin usein soveltaa tätä kermainen kosteusvoide niille iltaisin, ja ajan mittaan, huomaa parannusta.

Carol tytär Musta Vanilla Kosteus & Shine Hair Sheen Spray

Jos välttää huonoja ainesosia on sinulle tärkeää, Carol tytär on jo pitkään ollut merkki siitä, että on luotu tuotteet on suunniteltu säilyttämään terveet hiukset. Tämä kiilto spray on täydellinen luoda valmiin tyyli paistaa ja paljon liikettä. Kätevä 4-oz. Kokonsa ansiosta kannettava mahtuu helposti käsilaukkuun keskipäivän touch-ups, jos tarvitset niitä. Joka sisältää vain kourallinen ainesosia, kuten manteli- ja soija öljyt, Black Vanilla linja on suosikki monille, koska sen hämmästyttävä tuoksu ja edistämään terveellisiä lukot.

MIZANI Shyne bodyfying Sheen hiuslakkaa

Toinen tapa luoda kauniisti viimeistelty kampaus, tämä MIZANI Sheen spray lisää runsaasti kiiltoa rento TRESSES poistumatta hiuksia tunne raskasta. Parhaiten soveltaa kuiviin hiuksiin, joka on jo tyylistä, tuotteita, kuten tämä vain anna 'tehdä kiillotettu näyttää. Älä odota pitoon, vain runsaasti kiilto. Vaikka suihkeita mainiosti tyyliisi päättynyt alussa päivä, he ovat myös erittäin kevyt tapa lisätä hallittavuutta kun laitat mane yöksi.

Got2b Kiiltävä anti-kihara Shine Hiukset seerumin

Seerumit voivat työskennellä rento hiukset niin kauan kuin käytät niitä oikein. Nämä tuotteet voivat painaa alas TRESSES jos olet kovakouraiselle heidän kanssaan, joten tarvitset vain pea- penniäkään koon määrä, jopa hyvin pitkiä TRESSES. Jos hiuksesi ovat erittäin hieno, vain soveltaa nokare seerumia päihin harja. Tämä got2b anti-kihara vaihtoehto on suunniteltu kesyttää mitään karkeutta ja anna 'tehdä kiillotettu näyttää. Seerumit toimivat hyvin suuri huokoisuus hiukset; rento hiukset on usein suurempi huokoisuus, varsinkin jos se on myös värillisiä. Nämä tuotteet voivat luoda joustava vaikutelman, että enemmän huokoinen hiuksia joskus puuttuu.

Garnierin hiustenhoitotuotteita Fructis tyylikäs ja kiiltoa anti-karkeutta seerumi

Tämä edullinen vaihtoehto on hyvä tapa lisätä kiiltoa rento hiukset säilyttäen paljon kehon ja tilavuus. Plus, se on karkeutta taistelija. Muista, että vähän menee vielä pitkä matka, kun se tulee seerumit. Aloita pieni määrä ja vain lisätä tarvittaessa. Tämä tasoitus tuote Garnier voi työskennellä tai suorille rento tyylejä. Odottaa paljon kiiltoa ja pehmeyttä. Kuten monet seerumit, tämä yksi sisältää silikoneja, jotka ovat ainesosia, jotka auttavat torjumaan karkeutta. Jotkut TRESSES sietää "käpyjä" paremmin kuin toiset. Jos tiedät harja on herkkä silikoni tuotteita, haluat luultavasti välttää seerumit ja pysyä Sheen suihkeita sijaan.

load...