10 kiharaa hiusvartia vakiintuneille kiharille 2018

14 marraskuu 2018

Kun alat oppimaan lisää mustat hiukset, tulet pian huomaamaan, että se tulee paljon enemmän kuin yksi koostumus. Mustat hiukset voi ajaa läpi suoraan hieman aaltoileva super tiukka kelat, mutta monet ihmiset Afrikkalainen laskeutuminen huomaavat luonnolliset hiukset putoaa jossain välissä. Sinun ei tarvitse olla biracial tai monirotuinen olla hiukset, joka on kuvattu "luonnostaan ​​kihara." Kiharat koko voi vaihdella välillä kynän keväästä rasvaa merkki, mutta hoito ja ruokinta niistä on samanlainen. Haluatko kiertämiseen niille kiharat murehtimatta paljon karkeutta? Nämä 10 tukka vinkkejä tehdään hakevat hyvin määritellyt kiharat.

Shampoo suihkussa

Tämä on paras tapa puhdistaa ja hoitavat hiuksia (paitsi salonki n pesuallas), koska se pitää kiharat osoittaa alaspäin. Mitä enemmän manipuloida kiharat, sitä todennäköisemmin ne frizz. Sen sijaan, kääntäminen pään yli, Hiusten pesu kun oma pää on ylösalaisin, ja sitten käännetään päätä taaksepäin, yksinkertaisesti anna veden valua alas pituus hiukset seisot suorassa suihkun alla pään.

load...

Pidä hiukset hyvin kosteutettu

Yksi parhaista tavoista varmistaa johdonmukaisesti hyvin määriteltyjä kiharat on pitää heidät kosteutuu. Eikä öljyjä, mutta säännöllisesti puhdistus, ilmastointi, ja syvä ilmastointi. Kiharat jotka ovat kuivia ja kuivunut yksinkertaisesti ei ole sama määritelmä, joka hyvin kosteutettu kiharat on. Etsi puhdistus ja ilmastointi aikataulu, joka toimii sinulle, mutta missä tahansa välein 3-10 päivää toimii useimmissa.

Check out joitakin suuria syvään hoitoaineet, jotka toimivat pitämään hiukset kosteutuu:

Levitä tuotteet kostealla

Hiukset pitäisi olla niin märkä kuin mahdollista, kun aloitat tyyli prosessi. Jälkeen sampoolla ja ilmastointi, älä pyyheliinakuivaimista. Itse asiassa, eivät tuo pyyhe lähellekään kiharat. Vanha tee paita toimii hyvin puristaa ylimääräinen vesi pois TRESSES.

load...

Kun lopetat suihkussa, alkaa soveltaa omia muotoilutuotteita. Jos hiukset alkaa kuivua ilman tuotteen sitä, niin se jatkaa kuivua. Operaattorin tuotteita sen ollessa märkä lukot tyyliin.

Lisäksi kiharat rakastavat paakkuuntumiseksi. Voit käyttää mela harjalla, Denman harja, kampa tai sormilla, mutta kun työn kautta kosteisiin hiuksiin, huomaat, että kiharat rakastavat tarttua kiinni muihin kiharat. Anna hiukset johtoon ja anna kiharat kokoontua omasta.

Divide hiukset osiin

Kattavuuden varmistamiseksi hiustuotteita, sinun täytyy osio hiukset. Paksuuden mukaan, tämä voi olla missä tahansa kahdesta kahdeksaan osaan. Käytä muovikiinnittimet pitää hiukset pois tieltä. Se on yleensä helpompi alkavat takaraivoon. Työskennellä osa hiukset, soveltamalla tuote juuret aina päihin. Kun olet varma, että osa on tyydyttynyt, voit siirtyä seuraavaan osaan. Yrittää laittaa tuote hiukset yhtenä iso pala luultavasti löytää sinut hyvin määritellyt hiukset päälle ja kihara kiharat alla.

Lue myös:

Jos rutistaa, rutistaa varoen

Kaikkien ei tarvitse rutistaa häntä kiharat. Monissa tapauksissa scrunching on aaltoilevat hiukset, joka yrittää tulla kihara. Kun olet tuotetta hiukset ja se kammatut tyydyttävä, anna sen kuivua niin paljon kuin mahdollista, ennen kuin rutistaa. Saatat scrunching kosteisiin hiuksiin johtaa sähköisyyttä, mutta jos haluat lisätä äänenvoimakkuutta, rutistaa kun hajanainen lähes kuiva palmikot ja keskittämään scrunching vain päissä.

load...

Käytä laadukkaita tuotteita

On hyvä syy tuotemerkit kuten Kinky-kiharat ja Miss Jessie ovat niin suosittuja ihmiset etsivät upeita kiharat: ne toimivat. Tuotteita seuraavista linjat sekä DevaCurl ja Ouidad, on suunniteltu toimimaan tukka kaikista kuvioita. Saat paljon parempia tuloksia laadukas geeli kuin tulet päässä halpa apteekki tuotemerkki, joka yleensä jättää hiukset tunne rapeita ja rutikuiva.

Curl-määrittely tuotteet kokeilla:

Jälkeen tuotteita käytetään, jätä hiukset yksin

Kun hiukset tuotteet ovat ja olet kammatut hiukset tai käytävä läpi sitä sormilla, jätä tyyli yksin. Anna sen kuivua tai käytä diffuusorin, mutta älä koske näitä kiharat. Tämä tarkoittaa, ettei kampaus eikä harjausta; muuten, sinun vain kammata tai harjata kiharat isoon pallo karkeutta.

Anna hiusten kuivua ilmassa aina kun mahdollista

Et ehkä aina ole aikaa anna hiukset kuivataan ilmassa, mutta ei se aina kun voit. Sitä vähemmän lämpöä asetat hiukset muodossa isku kuivaus, vaikka se leviää, sitä enemmän kosteutta hiukset säilyttää, joka on ratkaiseva ylläpitämään tervettä kiharat, jotka eivät karkeutta. Jos on kiire, miedolla lämmöllä kautta diffuusori kuivain on hieno, mutta anna hiukset kuivuvat mahdollisimman paljon ensin. Kun diffuusi, siirrä kuivausrumpu ympärillä hiukset nopeasti ja lopettaa ennen harja on täysin kuiva.

Vältä öljyt märällä kiharat

Sillä hyvin määriteltyjä kiharat, muotoilu vedellä perustuvien tuotteiden märät hiukset yleensä antaa paremman tuloksen. Kun et halua käyttää hiukset ringlet muodossa, öljyllä on hieno ja ei häiritse teidän tyyliä, mutta vesi-pohjainen, geelimäinen tuotteet antavat hyvän otteen pitäen karkeutta loitolla. Kun hiukset on täysin kuiva, voit lisätä pieni määrä öljyä antaa TRESSES lisää Sheen tai pehmeyttä. Kiinni kevyt, luonnon poimii kuten Argan, kookos, jojoba tai viinirypäleen.

Saada suuren leikkauksen

Ovatko kiharat ei muotoutumassa, mitä teet? Se voi olla aika käydä stylisti ja saada leikkaus, joka täydentää kiharat. Monet kihara otsikkona tytöt ja naiset huomaavat, että heidän hiukset kasvaa pyramidin muotoinen; suuri leikkaus on kiharat laskenut mairitteleva kuvio, joka liikkuu, sen sijaan, että iso kypärä kiharoita joka näyttää jäädytetty paikallaan.

Ole varovainen kun etsit että täydellinen hiusten leikkaus pro - vaikka jotkut stylistit suosittelee harvennus vähentää irtotavarana, tämä ei ole aina paras ratkaisu kiharat. Kaksi suosittua menettelyihin kuuluu Devan Curlaboration ja Carve & siivu.

load...