10 kuumin prom hiustyylien trendit 2019

14 marraskuu 2018

Täällä olemme handpicked 10 suosituinta prom ja kotiinpaluu kampauksen suuntauksia, jotka kestävät aikaa. Mutta, ensin, harkitse seuraavia vihjeitä.

4 Säännöt elää noudettaessa prom kampaus

Kun se tulee löytää täydellinen leikkauksella prom tai kotiinpaluu, noudattamaan näitä 4 sääntöjä ja sinun on hyvä mennä:

Nro 1: Valitse mekko ensin. Hiukset pitäisi täydentää mekko, ei kilpailla sen kanssa. Sama koskee prom meikki. Selvittää meikkejä viimeinen - kun olet valinnut mekko ja kampauksen.

load...

Nro 2: Mieti persoonallisuuttasi. Haluat olla mukava milloin prom, mikä tarkoittaa haluat näyttää parasta version itse. Jos olet rento tyttö, joka ei koskaan käyttää meikkiä, prom ei ole päivä puhkeaisi sisäinen Kim Kardashian. Jätä muodollisen updos klassikko, perinteinen tyttöjen koulussa.

Nro 3: Tee yhteistyötä hiusten rakenne, mutta kannattaa vaihtaa se jopa yllättää kaikille. Tukka näyttää hämmästyttävän joko alas tai ylös, vasemmalle kihara tai puhalletaan kuivattua super-suora (joka yllättää kaikki!). Suorat hiukset voidaan kiertynyt aaltoja ja kelataan koristeellinen updos (avulla nastat ja hiuslakkaa). Aaltoilevat hiukset voi joko suoristaa tai kiertynyt ja on täydellinen pintarakenteen puoli ylös / puoli alaspäin tyylejä sekä updos.

load...

Nro 4: Lopuksi valittaessa tyylejä, mietimme 20 vuotta. Nuo prom kuvat voivat näkyä 2038 versio Facebook, joten haluat näyttää fabulous ja ajaton.

Sotkuinen updo

Sotkuinen on trendikäs ja on ollut jo muutaman vuoden. Nämä prom ja kotiinpaluu kampaus ovat uskomattoman tyylikäs, mutta ei shellacked paikallaan.

Hiustyyppi: Messy updos toimivat parhaiten hieman aallon tai curl niitä. Jos sinulla on Super suorat hiukset, tarvitset apua curling rauta tai lämpörullat ennen kuin yrität updo. Tarvitset myös hiukset, joka on ainakin hartioiden tai pidempään. Vaikka voit tehdä nämä itse, suosittelen apua ammattilainen tai ainakin ystävä.

Persoonallisuus: Messy updos toimivat kaikkien persoonallisuuksia.

Mekko tyyppi: Toimii hienosti olkaimeton mekkoja, koska ne keuliminen pääntie. Great mekot hihnat, liian. Vältä tämä näyttää, jos sinulla on koristeellinen mekko, jos sinulla on paljon meneillään kaulan alapuolella, haluat jotain yksinkertaista ja tyylikäs kaulan yläpuolelle.

load...

Half-up / puoli alaspäin

Guys rakastavat nähdä hiukset, se ei ole salaisuus, mutta päällään hiukset alas voi olla liian tylsä ​​prom. Nämä puoli-up / puoli alaspäin ulkonäkö ovat erityisen seksikkäitä, koska ne on sekä ihoa ja hiuksia.

Hiustyyppi: Tämä tyyli toimii kaikissa leikkausvalikoima ja tekstuurit, paitsi hiukset se lyhyempi leuka. Pitää tätä katsoa olemasta tylsä, kannattaa lisätä kiharaa, aallot tai laajennuksia hiukset.

Persoonallisuus: Tämä on klassinen prom suuntaus, joten se toimii parhaiten tytöille, jotka haluavat perinteisen, klassinen näyttää. Mutta voit funk tämän tyylin kanssa mehiläispesä homo.

Mekko tyyppi: Nämä tyylit toimivat hyvin olkaimeton mekot

Classic updo

Nämä klassiset prom kampaus sisältävät enimmäkseen updos esillä julkkis punaisella matolla. Tarjolla on monia klassisia kampauksia, ratsia Hiuslisäkkeet ja galleria ballerina pullia. Ole varovainen, ettei tee updo liian tiukka, tai vedetään takaisin, koska kaikki näette kuvia on otsa ja niska. Valita sivuosan otsatukka taivutettu kevyesti yli otsalle.

Hiusten rakenne: Toimii kaikille hiustyypeille suorasta Super kihara. Karvojen tulisi olla vähintään hartiat.

Persoonallisuus: Tämä tyyli on paras klassinen, perinteisiä tyttöjä.

Mekko tyyppi: Toimii hyvin useimpien mekko tyyppejä. Vältä rento, virtaava mekkoja. Suuri kampauksen jos featuring kaulakoru, korvakorut tai koristeellinen liivi.

Pitkät hiukset

Lue myös:

Kuka sanoo sinun täytyy laittaa hiukset updo prom? Voit mennä suoraan ja tyylikäs, tai valita joustavat kiharat tai Beachy aaltoja. Kunhan et ilmaannu kävelyttää näköinen kuin teet joka päivä koulussa. Jos olet pukeutunut oman hiukset alas ja löysä, varmista, että se osuu huipun alapuolelle mekko. Muuten se voi näyttää boxy. Jos hiukset ei ole tarpeeksi pitkä, voit saada laajennukset vain prom. Tai kasvaa ulos hiukset.

Hiusten rakenne: Toimii kaikille hiustyypeille.

Persoonallisuus: Toimii kaikkien persoonallisuuksien paitsi perinteiset tytöt, jotka ovat paremmassa asemassa updo.

Mekko tyyppi: Balance ulos tiiviit, käyrä-halaaminen mekko löysä, virtaa aallot tai kiharat. Tämä ilme toimii hyvin olkaimeton mekkoja ja olkaimet. Vältä yllään hiukset alas, jos mekko on riimu tai peittää rinnassa.

Lyhyet hiukset

Kuka sanoo, sinun täytyy mennä kauan osoitteessa kävelyttää? Lyhyet hiukset on nenäkäs ja hienostunut. Kun oikea pukeutuminen ja koruja, jopa tonttu leikkaus voi katsoa pukeutuneina.

Hiusten rakenne: Toimii kaikille hiustyypeille paitsi Super paksu ja kihara.

Persoonallisuus: Särmikäs, funky, rento, urheilullinen.

Mekko tyyppi: Voit käyttää mitä tahansa mekko lyhyet hiukset. Mieti mekko, joka imartelee kehon muodon pikemminkin kuin kampauksen.

Punokset

Punokset ovat suositumpia kuin koskaan. Kokeile pulla kääritty punos, punos sillä panta tai tukka löyhästi punottu osaksi romanttinen updo.

Hiusten rakenne: Suora tai aaltoileva. Toimii kaikissa leikkausvalikoima paitsi erittäin lyhyt.

Persoonallisuus: Casual, romanttinen, urheilullinen.

Mekko tyyppi: Se riippuu oikeastaan ​​punokset.

Poninhäntä

Tyylikäs poninhäntä tai supertrendikkään puolella poninhäntä voi asettaa teitä lukuun ottamatta väkijoukkojen prom tänä vuonna. Pariksi oikea pukeutuminen ja koruja, poninhäntä voi olla paras prom hiukset vaihtoehto.

Hiusten rakenne: Toimii parhaiten pitkät, suorat hiukset. Jos sinulla on aaltoilevat hiukset, suoristaa se silitysraudan ensin. Vältä poninhäntä jos sinulla on kiharat hiukset. Pelata jopa meikkejä smokey eyes.

Persoonallisuus: Suuren sofistikoituneita, urheilullinen tytöt, rento tyttöjä ja varaa matoja. Aivan varmasti hiukset ei näytä yhtä jos veti sen takaisin Valmennussivua.

Mekko tyyppi: Lyhyet mekot flouncy hameet, moderni mekkoja ja pitkät, käyrä-halaaminen mekot kaikki toimivat hyvin poninhäntä.

Side-pyyhkäisi hiukset

Julkkikset puoli-pyyhkäisi näyttää punaisella matolla, koska ne näyttävät hämmästyttävä.

Hiusten rakenne: Tarvitset pitkähkö hiukset tämä näyttää.

Persoonallisuus: Toimii kaikille, jotka haluavat kokeilla jotain uutta.

Mekko tyyppi: Suosittu ilme punaisella matolla oli tänä vuonna yksi pitkähihaista mekot hiukset vedetty yli puolelle. Jos mekko on yksi hiha, tämä on hyvä vaihtoehto sinulle. Lado hiukset yli hihaton puolella.

Accessorized hiukset

On niin monia hienoja tapoja bejewel tai varustautua prom kampaus. Kiedo nauha kihara tukka, laita vuosikerta puheeksi-kääntyi-hiusneula puolella oman updo tai puoli-do tai punos jeweled säikeen omalle puolelle 'tee. Tässä on vain muutamia punainen matto ideoita innostaa sinua:

Hiusten rakenne: Kaikki.

Persoonallisuus: rohkea, hienostunut, romanttinen, urheilullinen ja tyttömäinen.

Mekko tyyppi: Paras yksinkertaisia ​​mekkoja. Myös varo liikaa varustautua. Jos olet pukeutunut jalokiviä hiukset, ohita kaulakoru ja ylläni ja yksinkertainen timantti nastat sijaan.

Faux bob

Tämä ilme on ollut noin punaisen maton jonkin aikaa ja tehdään oikein voi olla aivan ihana. Kaikki luulevat Katkaisisitteko hiukset!

Hiusten rakenne: Paras on aaltoileva karva tai hiukset, jotka on ollut kiertynyt. On oltava alle olkapäiden.

Persoonallisuus: rohkea, romanttinen, trendikäs.

Mekko tyyppi: Soveltuu hyvin mekot hihat, hihaton leningit ja mahdolliset mekko, joka voisi työskennellä bob kampauksen.

load...