10 pahinta tekemistä mustan hiuksen kanssa

12 marraskuu 2018

Oletko koskaan miettinyt, miksi hiukset ei näytä kukoistaa niin kuin sen pitäisi? Päät ovat aina kuivat tai sitä harvennus vaikka oman parhaansa osoitteessa hiustenhoitotuotteita. Vaikka joskus tuntuu teemme kaikkemme pitää hyvää huolta kiharoina, se ei aina tapahdu. Oletko toteuttaa jonkin näistä "hiukset rikokset"? Jos näin on, se voi olla, miksi et näe niin paljon kasvua tai paistoi. Nämä 10 pahaa tehdä mustat hiukset voi negatiivisesti heikentää terveyttä, joten jos näet itse tehdä mitään niistä, stop.and onko terveyden mane ei parane.

Liikaa lämpöä

Työkaluja, jotka tekevät elämästämme helpompaa voi myös vahingoittaa hiuksia, kun ne väärin. Että päivittäinen "kolahtaa" kanssa luotettava kiharrin voi hitaasti mutta varmasti kuivaa päättyy. Jopa kertaluonteinen sovellus helteen voi pysyvästi tappaa hiukset, joten ota rauhallisesti. Kokeile hellävaraisempi menetelmät tarjoavat kippurassa ja volyymia TRESSES, kuten kääre yöllä tai satiini peitossa rullat. Satunnaista pass terminen muotoilu työkalu pitäisi olla turvallista, mutta käytä aina lämpöä suoja esteenä välillä kuuma rauta ja hiukset.

load...

Hyvin lämpöä käyttää suoja Kokeile

Valkaisu

Valkaisu on valkoisen vaatteita, ja kun se tulee mustat hiukset, sinun täytyy kysyä itseltäsi, jos haluat terveellistä lukot tai olla Platinapommi - koska et yleensä voi olla molempia. Luonnolliset hiukset voivat joskus kestää tämä äärimmäinen keventää, mutta ei ilman raskaita ja usein ilmastointi, mutta jos käytät omasi rento, valitse toinen väri, mieluiten sellainen, joka ei nosta luonnollista varjoa yli kolme tasoa.

Strippaus Relaxers

Jos käytät majoneesia yrittää riistää relaxer hiuksista, ainakin et tee sitä pysyviä vaurioita (vaikka et tee mitään muuta paitsi pinnoite hiukset mauste). Mutta jos käytät astian pesuainetta, ankara shampoot tai tuotteita, jotka lupaavat riisua kemikaalit, niin olet hyvin todennäköisesti aiheuttavat hiukset vahinkoa. Relaxers ovat pysyviä - kerran levitetään hiuksiin, kemiallinen prosessi muuttuu sitä. Mikään riistää relaxer, niin tallenna etikka, kookosmaito ja pesuainetta. Joko käytännössä kärsivällisyyttä vai iso silppua. Lisää »

load...

Väärän tuotteet

Kävele useimmat apteekit tai halpahalleista ja mahdollisuudet ovat näet "etninen hiukset" käytävillä tai vähän out-of-the-way kulmassa. Siellä vähittäiskauppiaiden varastossa markkinoidut tuotteet kohti Afrikkalainen amerikkalaisille kuluttajille. Ongelmana on, että monet näistä tuotteista eivät ole hyviä mustat hiukset. Ne sisältävät usein tukahduttava ainesosia, kuten öljy- tai ovat niin raskaita, että ei ole mitään tapaa hiukset "kimpoaa ja käyttäytyä." Sen sijaan, että ensimmäisen purkin joka lupaa instant kasvu (mitään sellaista), katsokaa ainesosia etiketti. Jos öljy tai vaseliinia yksi ensimmäisistä luettelossa, laita se takaisin. Voit myös jättää etnisten käytävällä kokonaan ja laajentaa ostoksia näköaloja. Merkit kuten Paul Mitchell, Jane Carter Solutions ja Shea kosteuttava toimivat kaikissa hiukset kuvioita. Teidän luontaistuotemyymälän on hyvä paikka tehdä ostoksia. Ei tarvitse käyttää halpaa, heikkolaatuisia tuotteita, jotka eivät ole hyötyä harja.

load...

Älytuote valinnat:

Sampoolla liian usein

Lue myös:

Päivittäinen sampoolla on hieno joitakin hiuksia tekstuurit, mutta musta tukka ei ole yksi niistä. Vaikka et shampoo suositeltua kerran tai kahdesti viikossa, varmista käytät lempeä puhdistusaineet. Vältä kaikkea, jotka sisältävät natriumlauryylisulfaattia, se on ainesosa, joka antaa shampoo paljon vaahdossa, joka on täydellinen strippaus luonnollisia öljyjä pois, vastakohta mitä haluat hyvin kosteutettu kiharoina jotka eivät hajoa.

Ei sampoolla tarpeeksi usein

Ajattele tätä: ellet kävellä hattua koko päivän, hiukset on alttiina pölylle, likainen ilma, lika ja saasteet. Peset kehosi päivittäin - toivottavasti. Vaikka sinun ei pitäisi pestä mustat hiukset joka päivä, se tarvitsee nähdä veteen useammin kuin kerran kuukaudessa. Ei sampoolla ja kerroit lian kertyminen ei kasva hiuksia. Vähintään kerran viikossa on hyvä aikataulu seurata sampoolla mutta katsovat oman elämäntapa, too. Jos liikut usein, ehkä sisällyttää yhteistyötä pesee osaksi kuuri; jos hiukset on hyvin lyhyt ja luonnollinen, puhdistava se kolme kertaa viikossa ei tule olemaan niin kuivumisen kuin jos hiukset on rento ja värillinen. Riippumatta shampoo rutiini voit seurata, jotta se säännöllisesti. Lisää »

Vetämällä hiukset tiukka

Kampauksen ei pitäisi sattua, ja jos koneesi ei, tai aiheuttaa pieniä kuoppia kehittyä hiusraja, se on liian tiukka. Liian monet lapset ja naiset ovat kivuliaita kampauksia, jotka eivät ole välttämättömiä. Tämä ei tarkoita sitä, et voi käyttää tyylikäs poninhäntä jos tiedät se näyttää hyvältä teitä, mutta se ei tarkoita, että se irtoaa ennen nukkumaanmenoa, ja käytä tätä samaa tyyliä päivästä toiseen. Punokset ovat loistava vähän huoltoa, suojaava 'tehdä, kun tehdään oikein. Kun tehdään väärin, ne voivat olla nopeutettu harva hairlines ja pysyvä hiustenlähtö. Lisää »

Overprocessing

Tähän mennessä olet luultavasti tiedä soveltaa relaxer aiemmin käsitellyt hiukset, mutta niin monet ihmiset soveltamalla kemikaalit kotona, se on aivan liian helppo tehdä tätä virhettä. Lisää kestovärillä (erityisesti sävyjä, jotka keventävät) ja suoristaa hiukset ja usein on resepti disasteror ainakin overprocessed TRESSES. Tämän välttämiseksi hiukset rikos, se on parasta nähdä stylisti relaxer ja värisovelluksiin. Se on myös hyvä olla rehellinen stylisti käsillä, joka kertoo, että tuhka blondi ei aio tehdä mitään oman rento hiukset paitsi kuivaa se pois. Joskus emme voi saada kaikkea haluamme meidän kampaus - niinhän sidoksia ovat. Lisää »

Kova käsittely

Lähes jokainen saa kiemurat jossain vaiheessa, mutta se miten käsitellä niitä ratkaisee, säilytät hiukset vai vedät sitä ulos. Sen sijaan, että yanking klo tangles, työstää niitä sormilla ensin ja sitten laaja-hammas kampa. Detangle kun hiukset on kyllästetty hoitoaine tarvittaessa. Jos on kiire, tallenna sotkeutumista, kun et ole - se on kun olemme kiire tehdä asioita, jotka niin usein johtaa vetämällä noin sijaan toiminnan kautta varovasti.

Tilalla kaksihaaraisia

Naisille, jotka yrittävät pitenevät lukot usein vaikea tämän kanssa, mutta leikkaamalla pois split päättyy on välttämätöntä terveet hiukset. Olisitko mieluummin pitkä harja ohut, läpinäkyvä osissa, joissa se on murtunut? Vai haluatko mieluummin aluksi lyhyempiä, mutta vahva, paksu lukot? Valitettavasti jotkut naiset valitsevat ensimmäisen vaihtoehdon ja kävellä ympäriinsä epäterveellistä hiukset näyttää. Split päät eivät korjaa itseään - sinun täytyy leikata ne pois tarvittaessa estää heitä matkustamasta ylempänä hiuksiin ja halkaisu vieläkin.

load...