10 parasta ainesosaa mustille hiuksille

10 marraskuu 2018

Sinun täytyy olla oma hiustenhoitotuotteita puolestapuhuja kun se tulee ostaa parhaat tuotteet sinulle. Siellä on paljon tietoa siellä siihen, mikä on hyvää ja mikä on haitallista mustat hiukset. Mitä tapahtuu, kun käytät tuotetta ainesosia siinä, että uusin hiukset asiantuntija sanoo on no-no? Mitä jos se toimii sinulle? Muista: kaikki ei toimi kaikille. Hiukset voi rakastaa shampoo, silikonit ja runsaasti öljyä, joten jos se on kukoistava saman ohjelman mukaisesti, ei tarvitse voit muuttaa sitä. Silti katsokaa ainesosia jokainen tuote ostat. Nämä ovat joitakin parasta mustat hiukset, olivatpa he osa suosikki kaupallisen tuotteen tai vaihtoehtoja kodin seoksia.

Vesi

Vesi on lopullinen kosteusvoidetta. Ei vain se toimii ulkopuolelle kehon, se vaikuttaa sisältä myös. Jos tämä on ensimmäinen ainesosa listattu tuotteita, se on hyvä asia. Se tarkoittaa, että tuote on nostamassa kosteutta takaisin hiuksia. Sen jälkeen se on sinun säilyttää että kosteutta, joten muista tiiviste sen kanssa, mitä menetelmä on tehokas TRESSES.

load...

Kookosöljy

Löydät tuotteita, jotka containcoconut öljyä, mutta jos voit ostaa sen puhtaana ja / tai orgaanista, voit käyttää sitä suoraan purkista. Se on ihana pehmittävä koska toisin kuin muut öljyt, kookosöljy todella tunkeutuu aivokuori sen sijaan, että istuu päälle ja että se näyttää kaikki mukavia ja kiiltävä. Se imee ihanan ja on monikäyttöinen; käyttää sitä ihoa ja kokki sekin.

Karitevoi

Etsi puhdas, puhdistettuna sheavoita joka on vaaleankeltainen ja sujuvaa. Hiekkainen, tumman keltainen, valkoinen tai vihreä sheavoi on joko liian puhdistetut tai jopa mätä. Jälleen etsiä vaaleankeltainen väri ja tasaisuus ostaessaan sheavoita. On paljon yrityksiä, jotka ovat hyppäsi sheavoita kelkkaan, mutta jos se ei ole yksi ensimmäisistä viidestä lueteltuja ainesosia tuotteeseen, se on luultavasti ei tee sinulle paljon hyvää. Voit joko ostaa sheavoita perustuva Productor vielä parempaa, käyttää sitä suoraan purkista. Pure Shea Butter voi olla yritys, mutta se sulaa helposti ja imeytyy kuivat hiukset hyvin.

load...

Oliiviöljy

Toinen multi-Tasker täällä, oliiviöljy on hyvä kuumaa öljyä hoitoja ja sekoitettavaksi huuhdellaan pois hoitoaineet. Käytä säästeliäästi koska tämä on raskas öljy ja voi painaa hiukset alas, kun käytetään suuria määriä. Jos olet DIY tyyppi, oliiviöljy on hyvä ainesosa lisätä kotiisi sekoituksia.

Lue myös:

Jojobaöljy

Jojobaöljy on arvostettu luonnollinen ainesosa, koska sen koostumus on samanlainen kuin oman päänahan luonnollisia öljyjä. Käytä suoraan pullosta, vaikka sitä ei pidetä yhtä tehokas lävistinnavan kuten kookosöljyä, tai sekoita hoitoaineet ja hiukset kosteusvoiteita. Se on hyvä vaihtoehto kaikille, jotka haluavat kevyt öljy, joka ei painavat hiukset alas.

Natriumlauretsulfaatti

Niille teistä siellä, jotka ovat jo osaksi lukeminen ainesosa tarrat, tämä voi heittää sinut, varsinkin jos vältä sulfaattipohjaisten shampoot. Valtaosa kaupallisten shampoot sisältävät joko natriumlauryylisulfaatti tai natriumlauryylieetteri päällä. Entinen, natriumlauryylisulfaatti, on kuivaus ja sitä tulisi välttää. Viimeksi mainittu, kuitenkin, natriumlauretsulfaatti, on sopiva puhdistusaine musta hiukset, jotka eivät liian kuivaa se.

load...

Avokado öljy

Jos olet koskaan käytetty perunamuusi avokado esihoitokäsittely, olet perehtynyt kosteuttava ominaisuuksia tämän kasvi. Öljy on hyvä käyttää ketään kärsii kuiva, jano lukot. Se on raskasta, joten se sopii parhaiten naisille karkealla, tiheämpi kuvioita.

Aloe Vera

Väitetty estää hiustenlähtöä, aloe vera tekee enemmän kuin rauhoittaa auringonpolttama. Hyvä aloe vera shampoo sanotaan palauttaa pH-tasojen päänahan. Käytä Aloe vera tai mehua oman DIY hoidot; voit myös käyttää aloe vera itse niin hyvin kosteuttava ainesosa.

Risiiniöljy

Hyvä puhdistus päänahka, edistää paksummat hiukset kasvua ja poistaa myrkkyjä, käytä risiiniöljyä kerran tai kahdesti viikossa. Tarvitset vain vähän kerrallaan, koska tämä öljy on uskomattoman paksu. Vaikka apteekki-grade risiiniöljyä riittää, monet naiset etsivät vielä enemmän etuja ja kasvua vannovat Jamaikan Musta Risiiniöljy (tai JBCO).

Setyyli- tai setearyylialkoholin

Älä anna alkoholia pelästyttää teitä; Tämä on kaikkea muuta kuin SD-alkoholia 40, jota tulisi välttää. Tämä aine on rasvaton, ei-tahmea lisäaine näet usein käytetty hoitoaineet, jotta ne paksu ja kermainen, joka on juuri sitä mitä kuivat hiukset tarvitsevat.

load...