10 parasta hiusvoiteluaine kosteutta ja kiiltoa varten

12 marraskuu 2018

Jos on olemassa yksi hiustuote että voisin ilmoittaa välttämättömänä hiustyypistä rutiini, riippumatta hiukset tyyppi, se olisi hiukset öljy. Jos et käytä hiukset öljy, minä suosittelen että aloitat. Miksi? hiukset öljyt korvata elintärkeää kosteutta menetetty shampoopesun aikana ja muotoilu. Ne suojaavat hiuksia vaurioilta lämmöltä työkaluja, harjaus, kampaus, ja ympäristön elementtejä. He kohtelevat kuivuus, vahinko, split päättyy, ja sähköisyyttä. He tekevät hiukset helpommin hallittaviksi, vähemmän takkuinen, vähentää staattista sähköä, ja palauttaa kiiltoa. Muutama pisara suuri hiukset öljy voi vaihtaa hiusten hetkessä, ja ajan mittaan auttaa palauttamaan elämän ontua, yli jalostettu, tylsä, kuivat hiukset. En mene minnekään ilman hiuksia öljyä. Voi, he myös ottavat ikenet pois hiukset, joka on yksi kärki luultavasti kiittää minua, kun vähiten odottaa.

Markkinoilla on runsaasti hiukset öljyä kuin myöhään, ja olen kokeillut useimmat. Mitä olen havainnut? Vaikka ne eivät ole kaikki luotu yhtä, ne ovat kaikki melko lähellä samaa. Jotkut ovat hieman raskaampaa, jotkut hieman kevyempi, niissä kaikissa on ainutlaatuinen tuoksu, ja jokainen hiukset öljy on jotakin, joka on ainutlaatuinen. Se on yleensä, että hieman ainutlaatuisuus, ja arvo, jota laittaa sitä, että tekee yhden hiukset öljy houkuttelevampi kuin toinen. Tässä on minun top ten suosikki hiukset öljyt kokeilla.

load...

Pomifera Radiant parantava hiukset öljy

Upouusi markkinoille, kehitti tuella tieteellisen tutkimuksen, kaikki luonnolliset, vegaani, ja uskomattoman kevyt siellä ei ole paljonkaan ei rakastat Pomifera Radiant Healing hiukset öljy. Kesti yksi käyttö Pomifera Radiant Healing hiukset öljy on minulle koukussa tähän hämmästyttävä öljyn että imeytyy nopeasti hiukset, vähentää sähköisyyttä, lisää kehon, suojaa UV-säteiltä, ​​eikä painaa hiukset alas.

CHI silkki infuusiona Farouk järjestelmien

CHI Silk infuusio Farouk Systems on ollut minun kaikkien aikojen suosikki hiukset öljy vuosia. Rakastan tuoksu, rakastan, että tuotteen, rakastan tuloksia ja käytän sitä kotona ja minun Salon säännöllisesti. Rikastettu puhdasta luonnon silkkiä, vehnää ja soija proteiineja, Silk infuusio suojaa hiuksia termistä muotoilu ja ympäristö jättää hiukset pehmeiksi kuin silkkiä.

load...

Redkenin kaikki pehmeät Argan-6 öljy

Redken All Soft Argan-6 öljy omega-6 rikastettu Argan öljyä (joka tuoksuu taivaallista) intensiivisesti ravitsee kuivat hauraille hiuksille, luo kauniisti pehmeä ja suojaa hiuksia vaurioilta, lämpöä, ja ympäristön elementtejä.

Redken suosittelee hyödyntämällä muutama tippa tämä tuote kuusi tapaa lyömätöntä pehmeä karva: ennen shampoo kosteuttaa, ennen kuin föönaus suojella, kun föönaus tasoittaa, kuiviin hiuksiin parantaa kiiltoa, lisätään muut hiusten hoidot pehmentää, tai yön yli hoitoaine syvästi kunnostaa.

Agaave paranemista öljykäsittelyn

Agaave Healing Oil Treatment on yksi suosikkini uusia hiuksia öljyä löytöjä. Tämä herkullisen makea hajuisia öljyn valjastaa agave öljyä tasoittaa, palauttaa, ja muuttaa hallitsemattomia kihara tukka. Ei-rasvainen, kevyt öljy sopii kaikille hiustyypeille suojaamaan muotoilu korostaa amp hiusten kiiltoa ja hoitavat hiuksia.

BioSilk Silk Therapy

BioSilk Silk Therapy by Farouk Systems on yksi ensimmäisistä hiukset öljyt saapuvan markkinoille ja on edelleen suuri suosikki ja eniten myyty. Silk Therapy n täydentäminen ja shampoo on kehitetty täyttämään tyhjiöitä hiusten kynsinauhoja kerros, auttaa rakentamaan rakenteeseen hiukset ehkäisemiseksi split päättyy ja parantaa hiusten uskomattoman kiiltoa.

Lue myös:

Moroccanoil hiusten hoito

Moroccanoil Treatment monipuolinen, ravitseva, jäänteettömästi multi-palkittu kaava on kiistatta johtava hiukset öljy markkinoille ja stylisti suosikki. Sitä voidaan käyttää myös ilmastointi, muotoilu ja viimeistely työkalu. Se cocktils täydellisesti oman tyyli tai muita ravitseva tuotteita ja nopeuttaa kuivumisaikaa. Tämä suosittu hoito voi kokonaan muuttaa ja korjaus, kuten kaavan korvaa menetetty proteiineja voimaa, sisältää rasvahappoja, omega-3-öljyt ja vitamiinit kiiltoa, ja oikea yhdistelmä antioksidantteja suojaa. Moroccanoil imeytyy nopeasti hiuksiin täyttää frizz aiheuttaa aukkoja hiusten kynsinauhoja luoma lämpöä, muotoilu ja ympäristöhaittoja.

load...

Jos alkuperäinen Moroccanoil Hoito on liian raskas hiustyypeille, se tulee myös kevyt versio, joka on yhtä hämmästyttävä öljyä hieman vähemmän painoa hienompaa hiukset tai hiukset, jotka voidaan helposti painoi.

L'Oréalin myyttistä öljy

L'Oréalin Mythic Öljy on yhtä kaunis hiukset pakkaus- se tulee, ja tulee kaavassa hiustyypistä riippumatta. Kokeile Rich kaava paksut hiukset, Color Glow jos väri hoitaa lukot, Norishing mistään hiustyyppiset, mainos Reinforming Maito ylimääräisiä Detangling ja lisääntynyt hiukset voimaa. Kumpi kaavan valitset, voit nauttia upean kiillon, hallittavuutta ja karkeutta valvontaa.

Ojon Harvinainen sekoiteöljystä Yhteensä hiukset Therapy

Kun tarvitset vakava hiukset öljy, Ojon Harvinainen sekoiteöljystä on todella paljon. Nuo kauniita värejä kaikki kerroksittain pullossa eivät Viisaan pakkauksia. Punainen öljy on peräisin Ojon mutteri, ja on paljon antioksidantteja; kirkas öljy on Tahitin monoi (kookosöljy infusoida Tiare kukka) ja on loistava suojelemaan hiuksia vaurioilta; keltainen öljy on Kukui öljy kosteuttaa hiukset. Tätä tavaraa on niin voimakas, että sinun tarvitsee vain tippa kaksi puhalletaan pois kiiltoa, pehmeä, sileät vapaa hiukset.

Yksi 'n Only Argan Oil Treatment

Harvinainen öljystä johdettu Argan puu on ydin One 'n Only n Argan Oil Treatment. Runsaasti välttämättömiä rasvahappoja, omega-6 ja E-vitamiini, tämän palkkion hiukset öljy imeytyy helposti hiuksiin johtaa kiiltoa, pehmeä sileä orvaskesi, ja parantunut kosteuden kunnossa. Argan öljy on tunnettu sen karkeutta poistamalla kyvyt samalla suojella hiuksia vaurioilta, ympäristöstä, lämpöä, ja ultravioletti säteiltä. Yhdellä alin hinta pistettä, tämä öljy on yhtä edullisen kuin se on tehokas.

Organix uusimista Marokon ylimääräistä voimaa argan tunkeumanestettä

Organix tunkeumanestettä on toinen suosikki maailman öljyn. Tämä kevyt Marokon Argan öljy toimittaa kaikki se lupauksia sulkemista, paranemista, suojella, kosteuttava ja tasoitus jokainen hiustyypeille. Organix tarjoaa neljä kaavat merkittävästä karkeutta taistelevat öljyä, jotta voit muokata kokemuksenne alkuperäisen tunkeumanestettä kaikille hiustyypeille, Extra tunkeumanestettä kurssille, vaurioitunut tai ylimääräisiä kihara tukka, Light tunkeumanestettä hieno- ja ohuet hiukset, jotka voidaan helposti painoi tai painoton Healing Oil ylimääräistä kiiltoa.

load...