10 parasta öljyä mustahiuksille 2018

9 marraskuu 2018

Räjähdysmäisesti hoitotuotteet ainutlaatuinen ja vaihtelevia tekstuurit mustat hiukset, se voi joskus olla hämmentävää tietää mitä ostaa. Takaisin seuraavana päivänä, jolloin useimmat tuotteet catering mustat hiukset markkinoilla sisälsi tukahduttava ainesosia, kuten öljy, sekä halpa lisäykset, ei ainakaan parantanut hiusten terveyttä, kuluttajat eivät ole paljon valinnanvaraa. Että arjen purkki Ultra Sheen rasvaa (sininen tai vihreä) istui kylpyhuonekaapit koko musta yhteisö.

Tänään on eri juttu. Sinulla on oma valinta tuotteet vaihtelevat hinta alkaen halpa tyyris, ja monet heistä tout ilmauksia, kuten "valvontaa karkeutta" ja "kiharaa määrittelyssä". On olemassa suuri löytöjä oman apteekki hyllylle sekä Salon tuotemerkkejä, jotka ovat hintansa arvoisia.

load...

Joskus haluat pitää asiat yksinkertaisina. Seuraavat valinnat ovat parhaita öljyt mustat hiukset. Voit käyttää niitä yksin tai luova ja miksata omaa sekoitus. Sen lisäksi, että hienoa käyttää oman TRESSES, useimmat näistä öljyistä ovat monikäyttöisiä; joitakin niistä voidaan käyttää kehon kosteusvoidetta, kun taas toiset siirtää keittiöön.

Kookos: luonnon tapa extra virgin orgaanista kookosöljy

Yksi tunnetuimmista öljyjä, joista hyötyvät useat hiustyypeille, kookos on suosikki, koska se todella kosteuttaa TRESSES. Oltava selkeä: useimmat öljyt eivät kosteuttaa hiuksia. Ne auttavat sinetöidä kosteutta, jonka pitäisi tulla muodossa veden, mukaan lukien vesi-pohjaisia ​​tuotteita. Mutta kemiallinen rakenne kookosöljyä mahdollistaa tunkeutua hiukset osa, vahvistaa ja kosteuttaa sisältäpäin. Etsi maksuttomia lajikkeiden tätä öljyä, jotka ovat helposti saatavilla monet säännöllisesti ruokakaupat mukana luontaistuote vähittäismyyjille.

load...

Monikäyttöinen väittävät: Käytä kookosöljy ruoanlaittoon, leivontaan ja all-over kosteusvoidetta.

Jojoba: Leven Rose Organic 100% Pure kylmäpuristettu puhdistamaton Natural Jojobaöljy

Yksi houkuttelevia ominaisuuksia noin jojobaöljy on, että sen meikki muistuttaa läheisesti meidän päänahan luonnollinen tali. Tämä tekee siitä ihanteellisen öljyä päänahan hierontaa. Kuten muutkin öljyt tässä luettelossa, se toimii erittäin hyvin saumauskalvona yli vedellä kostutetulla hiukset. Etsi jalostamattomia jojoba, joka on kultainen väri.

Monikäyttöinen väittävät: Käytä jojobaöljy kuin kasvojen kosteusvoide ja luonnollinen meikki poistaja.

Olive: ekstraneitsytoliiviöljy

Oliiviöljy ei ole vain ruoanlaittoon enää. Tämä fave on voitu siirtää osaksi kylpyhuoneen jonkin aikaa sitten, jota voidaan käyttää myös keittiössä. Hyvin helppo löytää, etsiä neitsytoliiviöljy, tunnetaan nimellä EVOO hiusten piireissä, aina kun mahdollista. Tämä lajike on pieni käsittely tai tarkentamista tehnyt sitä, joten se säilyttää monet ravintoaineet. Oliiviöljy ravitsee kuivalle päänahalle; kukaan vaivannut kutiava päänahka voi löytää helpotusta lempeä EVOO hierontaa.

load...

Monikäyttöinen väittävät: Reseptejä sen sydämen terveysvaikutuksista, tai käyttää sitä ihonhoitotuotteena.

Manteliöljyä: nyt ratkaisuja manteliöljyä

Naiset etsivät kevyt öljy, joka ei painavat hienoja säikeitä luultavasti kuten manteliöljyä. Se toimii hyvin kevyenä tiiviste, onko käytät sitä vain kuiville päistä tai öljynä huuhtele.

Monikäyttöinen väittävät: Hietakampela hieman huulten tai ihon helpotusta, sekä terveellistä rasvaa ruoanlaittoon.

Castor: Jamaikan musta risiiniöljyä

Yksi edullinen öljyt, tämä on siirtynyt apteekin hyllyltä monissa kodeissa. Vaikka tavallinen risiiniöljyä on pitkään käytetty laksatiivinen, se on yleistynyt hiustenhoitotuotteita, too. Tämä on erittäin paksu, joten käytä säästeliäästi; muuten hiukset punnitaan alas ja tahmea. Apteekissa-luokan risiiniöljyä on etuja, mutta Jamaikan Musta Risiiniöljy on todella tullut omaan. Muuten tunnetaan JBCO, tämä lajike saa tumman värinsä ja pähkinäinen tuoksun tuhkapitoisuuden peräisin paahdettuja risiinipavut. Se uskoi, että tuhka auttaa hiusten kasvua. Naiset, jotka vannovat JBCO sanoa se auttoi kasvattavat harvennus reunat ja tehneet hiukset kasvavat nopeammin yleistä.

Lue myös:

Monikäyttöinen väittävät: Käytä säännöllisesti risiiniöljyä pehmentämään kovaa läiskät jalat.

Grapeseed: NYT ratkaisut viinirypäleen siemenöljy

Kuten manteliöljyä, tämä on kevyt öljy sopii naisille, jotka eivät halua raskas hiuksia. Toisin oliiviöljyä, sillä ei ole vahvaa tuoksu, niin se on toinen plus jos et halua peittää hajun eteerisellä öljyllä. Hilse sairastuneille saattaa löytää helpotusta säännöllinen grapeseed öljystä päänahan hierontaa.

Monikäyttöinen väittävät: Kuten muutkin tähän luetteloon, tämä öljy on korvattu "paha" tai korkea kolesteroli edistäviä öljyjä keittiössä, kun ruoanlaitto.

Avokado: NYT ratkaisut avokadoöljystä

Rikas, paksu ja hyvin ravitsevaa, avokado öljy on nopeasti tulossa suosittu öljy hiustenhoitotuotteita. Käytetään kaiken hoitoaineet, ja muotoilutuotteet ja DIY hiukset naamarit, tämä on täynnä pehmittävä ominaisuuksia, joiden ansiosta hiukset tuntuu pehmeämpi, tasaisempi ja terveellisempiä.

Monikäyttöinen väittävät: Kuten hedelmät se on johdettu, avokado öljy on hyväksi keholle sisälle ja ulos. Käytä öljy auttaa rauhoittamaan psoriasis ja vaihda kasvis ruokaöljyä se auttaa lisäämään "hyvä" kolesteroli ja alentaa huonot.

Argan: Pura d'tai Marokon Argan öljy

Yksi pricier öljyjen armon tähän luetteloon, Argan on kasvattanut suosiotaan viime vuosina. Etsi 100% Argan tai 100% Marokon Argan öljyä, jos haluat täyden hyödyn tästä frizz-taistelija ja äärimmäinen kiillon-booster. Kustannusten takia, voit lisätä pieniä määriä shampoo tai hoitoaine kasvattamaan pehmennysominaisuuksia sijaan käyttää öljyä itse.

Monikäyttöinen väittävät: Käytä Argan öljy sijasta oliivi Sadetukseen yli salaatteja ja leipää upotus.

Tea Tree: Nyt eteeriset öljyt 100% puhdas puu tree öljyä

Teepuuöljy on pakattu paljon pienempi säiliöissä kuin muut öljyt lueteltu tässä, koska se on aina sekoittaa kantajaöljynä tai muu tuote ennen kuin hiukset tai päänahka. Tämä pieni pakkaus on tyypillistä eteerisiä öljyjä (EOS). Kuten muutkin eos, teepuuöljy on erittäin voimakas, ja vähän DAB menee pitkälle. Se auttaa hilse ja kutina päänahkaan, sekä auttaa poistamaan tuote kertyminen, joka voi estää hiusten kasvua.

Monikäyttöinen väittävät: Akne sairastuneille ovat pitkään käyttäneet teepuuöljy taistella finnejä. Se tunnetaan myös sen antiseptisiä ominaisuuksia.

Shea Butter: Puhdistamaton Ivory Sheavoi Better Shea Butter

Ole teknisesti öljyä, sheavoita voidaan sulattaa alas öljyä haluttaessa, mutta sen paksu, voinen ominaisuudet on syy paljon ihmisiä rakastan sitä. Se on ihana tiiviste ja sekoittuu hyvin muiden öljyjen tähän luetteloon, mikä helpottaa soveltaa. Sheavoi myös joitakin suojakerroin jos olet ulkona paljon, ja kaikki rasvahappojen se sisältää, se pehmentää kuiva kiharoina erittäin hyvin. Kun ostokset sheavoita, etsiä vaaleankeltainen väri, joka on läheistä sukua miten puhdistamattomien se on. Tummankeltainen voita lienee pitkälle jalostettu eikä siis yhtä ravitsevia.

Monikäyttöinen väittävät: Raskas voita tekee ihmeitä kuivalle iholle, erityisesti kyynärpäissä, polvissa ja jalat.

load...