10 parhaita työkaluja ja lisävarusteita mustille hiuksille 2018

12 marraskuu 2018

Kun kaikki työkalut ja tarvikkeet voit valita, mistä tiedät, mitkä ovat parhaat mustat hiukset? Kun ostokset, etsiä kohteita, jotka eivät vedä hiukset tai hiusraja. Vältä metalliesineet kun voit sekä mitään (paitsi kammat) kovalla muovihampaat. Seuraavassa on pilaantunut kymmenen työkalut ja tarvikkeet, jotka tekevät hiukset näyttävät upea kun sitä hoidetaan TLC se ansaitsee.

Laaja-hammas kampa

Vaikka rotan hännän kampa on hyödyllinen luotaessa mukava, siisti osia hiukset, leveä hammas kammat ovat mitä mustat hiukset tarvitsee toiminnan kautta kiemurat. Laajalti toisistaan ​​hampaat voivat varovasti detangle hiukset vetämättä sitä ja rikkoa TRESSES. Nämä halvat työkalut ovat käytettävissä kaikkialla, niin ottaa Kokoelma useita kammat on hyvä idea.

load...

Villisiankarvaa harja

Ei ole väliä tekstuuria hiukset, pehmeä, luonnonharjakset ovat parempia työ- luonnolliset öljyt ja tuotteita läpi. Yritä valita villisiankarvaa harjat yli kovaa muovia tai nailonharjasta. Se vanha myytti noin 100 siveltimenvedot yötä? Se ei oikeastaan ​​koske mustat hiukset. Sinun ei tarvitse ajaa harjalla läpi koko pään joka päivä, varsinkin jos harja on luonnollista. Sen sijaan keskittyä nämä pehmeät harjakset pitkin hiusraja kun haluat etsiä tyylikäs.

Silkkiä tai satiini hiukset kansi

Yöllä käytössä, hiukset cap / konepelti tai jopa tyynyliina silkki tai satiini menee pitkä matka kohti kosteuttaa hiukset. Koska ne ovat melko edullisia, se kannattaa ottaa kaksi tai useampia caps / suojia kokoelmaan, varsinkin jos haluat pestä ja on toinen kätevä.

load...

Elastinen hiustarvikkeet

Kun vedät hiukset takaisin poninhäntä tai pulla, käytä kuminauhoja, joilla ei ole metalliosia, jotka helposti tarttuvat, vetää ja katkaista hiukset. Nämäkin ovat niin bargain-ystävällinen ja yleensä tulla 10 kpl tai enemmän, että sinun pitäisi aina olla joustava tai kaksi käsillä.

Lue myös:

Ei-Hampaat Hikinauhat

Jättää ne kovaa muovia headbands kanssa "hampaat" hyllylle. Tällaisen valtavan valikoiman hikinauhat saatavilla tänään, voit löytää elastisia tai pehmeällä liinalla ne, jotka ovat helliä hiukset. Ei vain voit käyttää niitä pitää hikeä otsalle työskennellessään ulos, voit käyttää laiha bändit (yksi tai useampi kerrallaan) piristää lyhyt tai pitkä 'tehdä.

Hiusklipsit

Käytä niitä työskennellessä hiukset kohdissa. Muovikiinnittimet pitää kostea tai kuiviin hiuksiin, joita et tällä hetkellä tyyli pois tieltä, kunnes olet valmis siihen. Vältetään teräviä, takertuva hampaat. Muoviset hiusklipsien ovat hyödyllisiä turvaamiseksi TRESSES kun haluat käyttää niitä, ja värikkäitä päättyy, ne ovat paljon enemmän tyylikäs kuin puuvilla scrunchie.

load...

Halpa Muovikorkit

Syviin ilmastointi, käytä muovinen suojus pitää kosteuden ja varaavat lämpöä hyödyntää hoidon. Voit poimia pakkaus tusinan verran halpaa!

Kelo-Free kumilenkkejä

Säännöllinen kuminauhat ovat huonoja mustat hiukset. Kun tarvitset päättyy turvattu, kokeile edullinen kelo vapaa bändejä instead.They työn turvaamiseksi punokset ja käänteitä jos rakenne helposti purkaa, varsinkin kun märkä tai kostea. Paras pulma vapaa bändejä liukua pois hiukset sijasta ottaa purkautua.

Muovista tai puusta hiukset nastat / hiukset tikkuja

Kun sipulit päät metallin Bobby nastat irtoavat, heittää ne pois. Jos et halua käsitellä näitä, kokeile nokkosperhonen, muovisia tai puisia hiukset nastat tai hiusten tikkuja sijasta, jotka toimivat hyvin pintansa paksu ja / tai pitkät hiukset. Lisäksi sauvat ovat hyvin elegantti ja tyylikäs lisätä hohto tavallinen pulla tai nuttura.

Sormet

Tässä on hyvä työkalu hiuksiin ja mikä parasta, se on ilmainen! Ennen kuin tavoitella että tai harjaa, sormilla kevyesti työn kautta kiemurat. Tämä on erityisen hyödyllistä hiuksiisi. Työskentelemällä TRESSES sormin ennen kampa, voit merkittävästi vähentää rikkoutuminen koet.

load...