10 silitysraudan menestysvinkkejä

12 marraskuu 2018

Jos et saa haluamiasi tuloksia, kun silitysraudan hiukset, se ei voi olla rautaa - se voisi olla tekniikkaa. Kokeile näitä 10 vinkkejä tasainen silitys sileä, tyylikäs viimeistely!

Aluksi Hyvässä kunnossa hiukset

Ennen kuin edes käynnistät että silitysraudan, kysy itseltäsi: on hiukseni hyvin ilmastoitu ja kosteutta? Jos se ei ole, käännä että rauta pois ja yleensä hiukset ensin. Joskus ajattelemme, että hyvä lämpö suoja tuote on tarkoitus tehdä kaiken työn, mutta se ei pidä paikkaansa. Sinun täytyy tehdä oma osasi varmista, että olet vain soveltamalla suoraa lämpöä hiukset se on kunnossa käsitellä sitä tekemättä lisää vahinkoa. Vain laakarauta hiukset, joka on ollut säännöllisesti ilmastoitu ja hoitamaan muuten kuumentamalla kuivaa, hauraille hiuksille vain pitkittää väistämätöntä - suuri leikkaus.

load...

Laakarauta puhdas tukka

Paras aika tasainen rauta hiukset on heti raikas shampoo ja ilmastointi istunto (ja syvä ilmastointi tarvittaessa). Sinun täytyy painaa puhtaita hiuksia; kuumentamalla hiukset on tuotteita ja liasta se ei tee mitään muuta kuin leivonnassa nämä vanhat tuotteet ja liasta. Tarvitsetko korjailla viikolla? Laakarauta kerran enemmän, vähän lämpöä, mutta siinäpä se; tasainen silitys ei ole joka päivä.

Käytä tasoitus balsamia tai seerumi

Jälkeen sampoolla ja ilmastointi, soveltaa tasoitus- balsamia tai seerumi hiukset. Tämä auttaa paljon, jos hiukset on ilman kemikaaleja, mutta rento naiset voivat hyötyä siitä myös. Etsi kosteutta kestävä kaavoja jos asut ilmapiirin, jossa kosteutta täytetty ilma tekee kihara sotku oman oikaisutyössä heti kun astut ulos ovesta.

load...

Tarkistaa joitakin suositellut balsamit ja seerumit:

Käytä lämpöä protectant

Kun hiukset ovat kuivat, levitä lämpöä suoja jokaiselle hiustupsu ennen silitysraudan sitä. Älä huijatuksi, vaikka - lämmön suoja auttaa, mutta jopa paras brändi ei kestä lämmittää se on liian korkea. Kiinni alin lämpötila voit saada hyviä tuloksia. Vaikka monet silitysraudat saavuttaa max 450 astetta, sinun ei tarvitse vääntää omasi tämä korkea, jos voit suoristaa hiukset 340.

Tutustu kaksi lämmön suoja sumutetta:

Vältä öljyä ennen silitys

Hakeminen luonnollinen öljy kun rauta on hieno. Joskus tarvitaan vähän painoa jälkeenpäin, mutta älä laita öljyä hiuksiin ennen kuin painat sitä. Et saa, että kevyt, pomppiva ilme olet jälkeen, jos TRESSES päällystetään öljyssä.

Lue myös:

Vain Flat Iron kuiville hiuksille

Parhaan, pitkäkestoisin tuloksia vain laakarauta täysin kuivia hiuksia. Tarkoittaako tämä sinun täytyy puhaltaa kuivaa se suoraan ensin? Ei välttämättä. Voit aina märkä kääri hiukset ja istua huppu tai konepelti kuivausrumpu, kunnes se on kuiva - tämä on pehmeämpi kuivausmenetelmä ja kääreen tekniikka tasoittaa hiukset kuten föönausta olisi. Voit myös antaa hiusten kuivua ilmassa, kunnes se on noin 80% kuiva, ja sitten puhaltaa kuivaa se muualla tavalla. Tasainen silitys hiukset, joka ei ole täysin kuiva saa sen frizz ylös.

load...

Go hidas ja vakaa

Yritä silitysraudan kun on kiire. Tämä on tekniikka, joka vaatii hidas, ohjatun liikkeen mutta älä anna raudan istua yhdessä paikassa pitkäksi aikaa. Liikettä, mutta älä kiirehdi sitä. Aloittaa mahdollisimman lähelle juuret kuin voit ja vetää rauta alas yhdellä liikkeellä. Jos kiirettä läpi, voit joutua mennä yli, että osa uudelleen (ja uudelleen). Muista: mitä vähemmän lämpöä, sen parempi. Making yksi hyvä pass on parempi kuin tehdä kolme tai neljä keskinkertainen niistä.

Myös "tai harjaa Chase" Menetelmä toimii ihmeitä auttaa suoristaa (erityisesti luonnolliset hiukset) vain yhdellä pass. Se on niin yksinkertaista käynnissä hienohampaisella kampaa tai villisika harjalla alas pituus kunkin osan, edessä rauta. Tämä menetelmä tasoittaa hiukset ja päättyy ennen rauta koskettaa niitä, mikä uskomattoman sileä lukot.

Säädä lämpötila tarvittaessa

Vain koska rauta kuumenee jopa 450 astetta ei tarkoita jokainen osa hiukset vaatii paljon lämpöä. Naisille hiuksiisi, selville, että heillä on kaksi tai kolme erilaista kuvioita yhdellä pää saattaa olla shokki, mutta se ei ole harvinaista. Kruunuchakranne alue voi olla curliest osiossa, jotka vaativat suurta lämpöä, mutta hiukset sivuilla pään voi olla suorempi, joten käännä lämpö alas painettaessa tuon luvun.

Iron pieniä osia

Pienemmät rautoja (1 1/2 tuumaa tai vähemmän) ovat parempia torjunnassa pieniin osiin hiukset. Yritä painaa kappaletta laajemman tai paksumpi kuin 1 tuuma kerrallaan. Voit tehdä parempaa työtä suoristus koko osiossa, kun ei tarvitse käsitellä liian paljon hiuksia. Iso, paksu osiot eivät suoristaa kunnolla.

Kääri hiukset yöllä

Nyt kun tasainen silitys työ on valmis, älä pilaa kova työ ilman yöllä huolta! Kääri hiukset yöllä ja peitä silkkiä tai satiini ennen nukkumaanmenoa. Näin aamurutiineihisi koostuu hieman enemmän kuin ottaa hiukset alas ja kampaus läpi. Sinulla on jo hieman käyrä ja vaihdolla enempää lämpöä tarvitaan.

load...