10 tapaa helpottaa siirtymistä luonnollisiin hiuksiin

11 marraskuu 2018

Olet tehnyt päätöksen palata hiuksiisi. Sen sijaan että nopean reitin ison paloittelevat, olet valinnut siirtymistä. Näin voit säilyttää pituuteen, mikä on erittäin tärkeää joillekin naisille, jotka rakastavat pitkät hiukset ja / tai oikein pidä lyhyt ilmeen. Aika otat siirtyminen on sinun; jotkut naiset haluavat hyvin lyhyt ja aikovat katkaista niiden prosessoituja lukot useiden kuukausien kuluessa, kun taas muut naiset haluavat niin kauan siirtyminen kuin mahdollista, mikä voi olla haastavampaa. Nämä 10 vinkit ovat suunniteltu tekemään siirtyminen hiuksiisi helpompaa ja miellyttävämpää.

Suunnittele kampaus

Yleensä prosessit, kuten siirryttäessä - varsinkin jos päättää pitkän aikavälin matka - mennä tasaisemmin, jos sinulla on suunnitelma paikallaan. Tämä ei tarkoita suunnitelmat eivät muutu. Saatat saada kuusi kuukautta oman siirtyminen ja päättävät iso paloittelevat sitten, tai ehkä laajentaa siirtyminen toiseen muutaman kuukauden, koska et halua päästää irti mitään pituudesta.

load...

Kuitenkin kauan siirtyminen hiuksiisi on, sinun täytyy valita joitakin kampaus käyttää. Se on parasta, jos valitset kampauksia, jotka ovat:

  1. Helppo luoda, joista on hyötyä päivinä kun et ryntäsi vai ei sillä tuulella paljon työtä
  2. Yhteensopiva uuden kasvun

Pick muutamia kampaus, mutta on valmis uudelleen oman go-on niin hiukset kasvaa. Vaihtoehdot siirtymiseksi tyylit ovat:

Sinulla on muita, tietenkin, mutta valtaosa jos day-to-day tyylejä pitäisi yrittää joko työskennellä erilaisia ​​kuvioita tai sulautuvat ne yhteen, mieluiten antaen luonnollinen rakenne on juuri sitä - luonnollinen.

load...

Trim kuukausittaiset

Hiukset kasvavat keskimäärin 1/4 1/2 tuumaa kuukaudessa, niin pitää TRESSES terveenä ja hyvännäköisenä sinun pitäisi pyrkiä leikata vähintään 1/4 tuuman kuukaudessa, kun siirtyminen. Kuten te eroon jalostettujen päättyy, sinun tieltä enemmän oman luonnollinen koostumus. Tämä pitää harja terveitä ja kukoistava. Sen avulla voit säilyttää yhtenäinen pituus koko siirtymä, jos se on sinulle tärkeää.

Pidä hiukset päiväkirja

Ellei rutiini on uskomattoman virtaviivainen, mahdollisuudet ovat saatat unohtaa mikä tuote antoi sinulle hyvä Twist-out tai mitä shampoota jäljellä TRESSES tunne riisuttu. Monet meistä kokeilla erilaisia ​​tuotteita, erityisesti aikana vaihtamassa. Pitää hiukset lehden voi olla erittäin hyödyllistä auttaa muistamaan, mitä toiminut vs. Mitä ei. Jos päätät pitää kirjaa hiukset matkan, kannattaa pitää kirjaa:

load...

Lisätä tai vähentää tästä luettelosta, mutta mitä nauhoittaa tukkaan lehdessä pitäisi auttaa sinua ei toista samoja virheitä ja auttaa sinua säätämistä hoito täydellisyyttä.

Kuuntele hiukset

Jos aiot mennä takaisin luonnollinen rakenne, on hyvä muistaa, että hiukset voi tehdä niin paljon luonnossa, mutta se ei helposti tehdä muita asioita. Jotkut naiset saavat karkeutta; se voi johtua ilmaston tai luonne hiuksiaan. Taistelevat pörröisyyttä taistelu jatkuvasti tuotteita ja tekniikoita voi saada väsyttävää; Plus, se voi olla haitallista hiusten terveydelle.

Ollakseen onnellinen luonnollinen, sinun täytyy päästä siihen pisteeseen, jossa "kuunnella" mitä TRESSES tarvitsevat. Onko se kosteuden? Vähemmän manipulointia? Enemmän proteiinia? Kuten olet tottuvat hoitaa omia hiuksiasi, voit vähitellen oppia, mitä tekee näyttävät ja tuntuvat parhaimmillaan. Tehdä prosessista helpompaa yrittää hyväksyä hiukset, mitä se voi helposti tehdä ja antaa sille mitä se tarvitsee menestyäkseen, sen sijaan, että yrittää tehdä sen tehdä vain mitä itse haluat.

Hanki oikeat työkalut

Nuo hienoksi hammas kammat joka lipui läpi suoristaa hiukset eivät tule toimimaan uudella tekstuuri, ellet käytä vain takapäässä luomiseen siisti, vaikka osia. Jotta tyyli helpompaa kuin voit saada lisää uutta kasvua, varmista, että sinulla on oikeat välineet, kuten laaja hammas kammat, leikkeet (erittäin omiaan pitämään hiukset pois tieltä kun työ yhdestä osasta) ja metalli-vapaa kuminauhoja.

Lue myös:

Syvä ehto viikoittain

Yksi asia sinun todennäköisesti huomaat omia hiuksiasi on, että se tuntuu kuivempaa kuin rento / käsitelty päättyy. Luonnontekstiileillä näyttävät erilaisilta kemiallisesti suoristettu niitä, mutta ne eivät ole välttämättä kuivemmaksi. Ne voivat näkyä näin, mutta koska olet tottunut hiukset etsivät tietyllä tavalla ja odottaa paljon kiiltoa tai kiilto.

Mustat hiukset tarvitsee paljon kosteutta ja saatat huomata, että säännöllinen syvään hoitavia auttavat pitämään TRESSES pehmeä ja notkea. Vähintään kaksi hoitoja kuukaudessa suositellaan, mutta jos voit tehdä nämä kerran viikossa, et luultavasti huomaa suuren eron pehmeyttä hiukset. Lisää vähän lämpöä muodossa hupun tai konepelti kuivain (tai liitetiedoston päälle säännöllistä hiustenkuivaaja) entistäkin kynsinauhoja levinneisyys.

Käytä proteiinia vain tarvittaessa

Sinun täytyy luultavasti proteiinia kuin siirtyminen, lähinnä siksi rajalinja on hyvin heikko alue murtumisaltis. Proteiini auttaa vahvistamaan hiuksia, mutta sitä ei saa käyttää liian usein, sillä vaikka se vahvistaa, se ei lisää kosteutta. Liika proteiini voi johtaa kuiviin hiuksiin. Se voi kuulostaa vaikea selvittää oikea kosteutta proteiini tasapainoa säilyttämään terveen lukot, mutta niin kauan kuin annat runsaasti kosteutta, pieni määrä satunnaisia ​​proteiinin pitäisi pitää paljon rikkoutuminen loitolla.

Pysy kaukana texturizers

Jotkut tuotteet ole sijaa oman luonnollisen arsenaali, ja texturizers niiden joukossa. Ongelmana on se, että ne eivät ole aina selkeästi merkitty "tekstuuri muuttavia" tuotteita. Jopa jotkut hairstylists soveltaa näitä heikkoja relaxers, kun on pyritty tekemään TRESSES "helpompi hallita." Koska nykypäivän texturizers voi piiloutua epämääräinen kieli, olla hakevat jotakin tuotetta, joka sanoo se:

Useat modernit tuotemerkit työskennellä lämpöä "irtoaminen" (eli oikaisu) prosessi joten jos poimia laatikko jotain ja suuntiin opastaa sinua ruiskutuksesta ja sitten käyttää silitysraudan päälle ja "sinetöidä se," mahdollisuudet sinä olet tekemisissä texturizer.

Monet texturizers tehdä näitä väitteitä samalla todetaan he "luonnollista". Ei kaikki luonnolliset tuotteen tai ainesosan pysyvästi suoristaa hiukset. Kaikki texturizers on kemikaaleja niitä ja nämä kemikaalit on suunniteltu hajottamaan proteiinia joukkovelkakirjojen hiukset, jolla pyritään oikaisemaan sitä - pysyvästi.

Pidä tauko kanssa laajennuksia

Jos käytte läpi erityisen kovia - et löydä helppo kampauksen, olet turhautunut kanssa erilaisia ​​kuvioita, olet ajatellut rentouttava uudelleen, koska et tiedä mitä tehdä - anna itsellesi tauko. Laajennukset tulevat monissa eri muodoissa, joten ei huvita sinun on käytettävä kudos, jos et pidä niistä.

Voit urheilun punokset, loc laajennuksia tai Senegalin käänteitä. Löydät myös kutoa hiukset, joka jäljittelee luonnon kuvioita, naisille, jotka haluavat antaa oman TRESSES tauko, mutta silti esitellä luonnollinen fiilis. Laittamalla hiukset ylös ja pois muutaman viikon voi vaivaa day-to-day huolto pois ja antaa sinulle mahdollisuuden tutkia lisää vaihtoehtoja Kun laajennukset poistetaan.

Ottaa rennosti lämmön

Se voi olla houkuttelevaa pudota takaisin suoristus tottumukset, varsinkin jos hiukset eletään hankala vaihe tai olet turhautuu kanssa vaihtamassa matkaa. Jotkut naiset tavoitella tuttu ja lämmön tyyli hiuksiaan. Ei ole mitään vikaa, jos vain tehdä tämän toisinaan; muuten vakio oikaisuun ei auta tulet mukavampaa omalla koostumus.

Sen sijaan, että yrittää sovittaa uuden kasvun aiemmin käsitellyn hiukset, joka voi vaikeutua ja aikaa vievää jokaisen sentin hiuksiisi saat, työtä vastaamaan suoristaa hiukset ainutlaatuinen rakenne. Se on lempeä tapa hoitaa TRESSES ja se auttaa tottuu näkemään miten näytät kanssa täysin kihara / kinky / coily 'tee.

load...