10 tapaa säilyttää silitysrautaiset luonnolliset hiukset

15 marraskuu 2018

Olet luonnollinen, ja rakastat kemikaaleja TRESSES. Mutta aina silloin tällöin, haluat tilapäinen muutos, vain vaihtaa ylös tavallisesta ilmeen. Syksyllä ja talvella, kun kosteus ilmassa on pienempi, monet Naturals kääntyvät heidän silitysraudat luoda joustava, suora kampauksen.

Jos olet suoristaa luonnollinen lukot aiemmin, tiedät kuinka paljon työtä seurauksineen. Et halua kaikkia aikaa ja ponnisteluja hukkaan suoralla ilmeen, joka ei kestä iltapäivään! Kun suoristaa hiukset, opetella säilyttää oman tyylisi ennen seuraavaa shampoo. Nämä 10 vinkkiä auttavat saamaan, ja pitää, sinun suora 'tehdä.

load...

Valitse oikea kausi suoristaa

Ensin saat parempia, paljon kestävämpiä tuloksia, jos laakarauta vuodenajasta. Ei ole paljon järkeä läpi tätä prosessia aikana keskikesällä kun kosteus on erittäin suuri useimmille meistä. On parasta odottaa syksyllä ja talvella vetäytyä silitysraudan; Muuten tyylikäs tuloksia voidaan helposti Morph osaksi turvonnut, kihara 'edestakaisin, kun astut ulos ja kesän ilman hits harja. Katso: 10 Paras Suoristusraudat mustat hiukset

Kääri hiukset joka yö

Tietäen kuinka kääri hiukset auttaa luomaan helppo, lämmöttömänä joukko, joka on helppo ottaa alas aamulla. Se antaa hiuksille määrä ja kehon, eikä vaadi ylimääräistä lämpöä tai "törmäämättä" päitä. Kaikki eivät ole taitava käärimistä, vaikka; plus jotkut naiset haluavat lisää curl hiuksiaan kuin kääre tarjoaa. Voit myös kiinnittää käpristymisen tai bantujen solmu oman suoristettu mane yöllä. Molemmat tavat ovat lempeä kääriminen ja antaa enemmän aaltoilee omaan tyyliin. Jopa kymmenkunta pin-kiharat hiukset kestää vain minuutin luoda, niin laittamalla kiinteä silittää kiharoina yöllä ei ole aikaa vievä urakka.

load...

Levitä kevyt öljyt ja seerumit

Kun hiukset on suoristettu, haluat pitää ilmeen kevyt ja pirteä kuin mahdollista. Paras tapa saavuttaa tämä on välttää raskaita tuotteita, jotka painavat alas harja. Kevyet öljyt ja seerumit tehty erityisesti suora TRESSES ovat parhaat vedot. Jos hiuksesi ovat erittäin hieno ja helposti painoivat, koskevat vain tuotteita päihin tyyliin; välttää tilanne mitään juuret. Hyviä seerumit / öljyt kokeilla sisällyttää (kaikki saatavilla Amazon):

Matalaemäksisisten seerumit ja öljyt ovat pudota tyyris puolella, mutta vähän menee hyvin pitkä matka, kun se tulee tällaisia ​​tuotteita. Voit helposti tulla toimeen useiden pudotusten koko pää hiukset.

Älä hakea uutta lämpöä

Kun hiuksiisi on suoristettu, älä hakea uudelleen lämmöllä kunnes seuraava oikaisuun istuntoon. Jos teki hyvää työtä saada kiharoina sileä, ei ole tarvetta silitysraudan uudelleen, varsinkin jos olet kääre / panevat oman mane joka ilta. Niin kauan kuin olet oikein prep hiukset ennen nukkumaanmenoa, sinun ei tarvitse tehdä paljon aamulla lisäksi ravistamalla sitä löysä, kammata tai yksinkertaisesti ajaa sormien läpi.

load...

Käytä anti-kosteudensäilyttäjä tuotteet

Jotkut ihmiset taistelevat kosteus suurimman osan vuotta, vaikka talvella, jos he elävät trooppisessa ilmastossa. Kosteus ilmassa ei ehkä ole yhtä suuri kuin se on kesällä, mutta on silti tarpeeksi kosteutta omassa ympäristössä anna suoristettu lukot ajaa heidän rahaa. Etsiä tuotteita erityisesti suunniteltu torjumaan kosteuden ja pitää TRESSES frizz-ilmaiseksi. Hyviä poimii kuuluvat (saatavilla Amazon):

Suojaa hiuksia kun treenata

On usein vaikea säilyttää suoran ilmeen kun käyttää usein, mutta jotkut naiset tehdä työtä valitsemalla oikea tapa käyttää niiden lukkojen tehdessään sydän tai muussa hikeä indusoivaa aktiivisuutta. Riippumatta pituus TRESSES ovat, sinun pitäisi kääri ne tai suojata niitä jollakin tavalla samalla kun treenaat. Saatat joutua punos, kiertää tai pulla sitä; lyhyemmät hiukset voidaan kääriä ja sitten sidottu alas huivi. Tämä on yksi harvoista kertaa puuvillahuivi voi hyödyntää luonnollisia hiuksia, sillä se imee osan hikoilua. Jos kuitenkin huomaat reunat kärsivät sen seurauksena, muut vaihtoehdot ovat käytettävissä, kuten tallentaa Do GymWrap ja Bondi Band kosteutta siirtävä panta (molemmat saatavilla on Amazon.com).

Lue myös:

Älä käytä tätä tyyliä liian pitkä

Se voi olla houkuttelevaa pukea kiinteä silittää 'tehdä niin kauan kuin mahdollista. Loppujen lopuksi olet viettänyt ison osan päivässä saada luonnollinen rakenne tehdä jotain vastaan ​​sen luonteesta. Jotkut naiset menevät viikkokausia ennen puhdisti heidän hiukset uudelleen, ja tämä vain ei ole terveellistä. Kaksi viikkoa on myös työntää sitä enintään yllään taulu-raudalla kiharoina, mutta jotkut naiset rutiininomaisesti mennä neljä viikkoa tai pidempään. Vaikka yrität välttää niin paljon kosteutta kuin mahdollista samalla kun harja on suoristettu, menee liian kauan ilman kosteuttava hiukset on pyytänyt ongelmia. Puhdistus vedellä kosteuttaa TRESSES, joten on tärkeää, ettei riistää säikeitä säännöllisen annoksen nesteytyksestä.

Käytä kuivaa shampoo tarpeen

Olipa tyylikäs ulkomuoto kestää vain viikon tai voit venyttää sen kahteen, saatat löytää hiukset ja päänahka tarvitsevat virkistävä välillä puhdistusta. Hyvä kuiva shampoo voi imeä ylimääräinen öljy pois samalla raikastavat päänahkaa. Saada parhaat tulokset, laita pieni määrä juuret hiukset; Vältä kuiva shampoot alas pituus tyyliisi ellet halua hiukset näyttää tylsää. Mikä tahansa näistä vaihtoehdoista tekee hyvää työtä poistamalla ylimääräinen rasvaisuus kun olet nauttia suoran ilmeen (kaikki saatavilla Amazon):

Vältä vesi-pohjaisia ​​tuotteita

Kosteus on periaatteessa kosteutta ilmassa. Vaikka luonnon lukot on suoristettu, yrität välttää kosketusta kosteuden niin paljon kuin mahdollista pitkittää tyyliin. Tavallinen vesi-pohjaisia ​​tuotteita, jotka ovat niin kosteuttava oman kiharat eivät ole mitä kiinteä silittää kiharoina etsivät. Luultavasti on sivuutettava suosikki päivittäinen muotoilijan / kosteusvoidetta kunnes palaat luonnollista harja. Muuten soveltamalla vesi-pohjaisia ​​tuotteita voi aiheuttaa suora tyyli frizz ja palata.

Suojaa hiukset suihkussa / kylvyssä

Vaikka et treenata säännöllisesti, et suihkussa tai kylvyssä, ja sinun täytyy suojata suoristettu kiharoina tänä aikana niin, että veden ja höyryn eivät sotkea oman tyylikäs ulkomuoto. Se on hyvä idea ottaa kerroksellista lähestymistapa kylpyamme aikaa. Ensimmäinen, wrap, pin-curl tai prep hiukset haluamallasi tyylillä. Peitä silkkinen tai satiini huivi, sidottu tiukasti noin hiukset. (Kaksi huivit voi varmistaa vielä vähemmän kosteus pääse.) Sitten käyttää suihku korkki hyvän kuminauha, joka ei todennäköisesti luistaa pois ja anna veden. Korkki Olen käyttänyt ja onnistuneet on Betty Dain Fashionista Collection Mould kestävät vuorattu Cap - elastinen on turvallinen ja tiiviit, se kuivuu nopeasti ja useita outoja kuvioita saatavilla, se on vain söpö.

load...