10 vinkkejä harmaiden hiusten peittämiseen

12 marraskuu 2018

Peittelyyn harmaat hiukset on erityinen tiedettä. Harmaat hiukset on vaikea väri, koska se on yleensä karkeaa ja väriaine ei liota helposti. Valitsemasta sopiva väri päättääkseen peittää harmaat kotona tai suunnata kampaamossa vihjeiden avulla suunnistamista vaihtoehtoja.

Terveiden hiusten

Ihmiset, jotka eivät ole koskaan värillisiä hiukset pelätä, että värjäys se aiheuttaa vahinkoa. Se on syy pelätä, mutta joka voi kiertää.

Yleensä, jos olet huolissasi hiusten vaurioita, sinun kannattaa getyour hiusten värjäyksen ammattimaisesti asemesta todo se itse laatikko väri. Kemiallinen kaava puolikiinteitä apteekki värit voivat itse asiassa olla vahvempi kuin ne, joita käytetään salongit.

load...

Kattavat harmaat kotona

Se voi olla hankalaa peitellä harmaat hiukset, koska se on yleensä itsepäinen ja karkeaa. Voit kuitenkin värittää omat hiukset kunhan olette valinneet kauttaaltaan väriä tai jos peittelevät omia juuria. Itse väritys oma harmaat säästää sekä aikaa että rahaa.

Ennen kuin päätät värjätä omat hiukset, kestää muutamia asioita huomioon:

Retusointi juuret itse

load...

Jos yrität peitellä juuret, jotka kasvavat harmaalla, sinulla on muutama vaihtoehto.

Hiukset Mascara

"Mascaro" käytettiin 19th century miesten ja naisten tilapäisesti kattaa muutaman harmaan säikeitä. Tekniikka on ollut paluun 21. Vuosisadalla väri on väliaikainen ja pestä, mutta se tekee ihmeitä, koska se ei toimi, jos sataa tai lunta.

On olemassa monia erilaisia ​​merkkejä saatavilla apteekit ja verkossa ja useat sävyt ovat käytettävissä. Väri Vau Root peitellä on yksi, joka on erittäin suositeltavaa.

Hammasharja tai ripsiväri sauva

Jos sinulla on muutama harmaita hiuksia teidän kruunu, mutta ei riitä perusteeksi kauttaaltaan hiusten väri, voit käyttää hammasharjaa ja pullon laatikko hiusten väri. Vielä harvemmat harmaat, puhdas ripsiväri sauva toimii hyvin.

Yksinkertaisesti dip sivellin väriaine ja "harjalla" sen päälle harmaita hiuksia. Seuraa ohjeita siitä, miten kauan pitää se ennen huuhtele pois.

Värin siveltimellä

load...

Jos olet menossa DIY reittiä, harkitse sivellin soveltaa hiusten väri. Se voi olla paljon tehokkaampi kuin suuttimen mukana väreissä.

Kirjassaan "Eva Scrivo kauneuteen," New Yorkin stylisti Eva Scrivo suosittelee siveltimellä pistää väriä osaksi juuret hiukset. "Värin kärjellä suutin ei ole sama voima tai kitka."

Valita paras väri

Hiukset joka on yli 50 prosenttia harmaa, harkitse vaalean hiusten väri. Blondi sävy on usein betterchoice kuin sammu. Koska se kasvaa ulos, harmaat hiukset sulautumaan kevyempiä hiukset, kun taas se standout vastaan ​​tummempi sävy.

Jos sinulla on alle 50 prosenttia harmaat hiukset ja luonnostaan ​​tummat hiukset, yrittää pysyä mahdollisimman lähellä luonnollista väriä kuin mahdollista. Enintään kaksi sävyä vaaleampi tai tummempi on safebet.

Päätöstä tehdessä kahden sävyjä, mennä kevyempi kaksi. On helpompi lähteä vaaleasta tummaan kuin toisinpäin, jos päätät et pidä siitä.

Lue myös:

Hiukset sävyjä välttää

Manhattan hiusmuotoilija Beth Minardi on yli 60 ja värit hänen harmaita hiuksia. Hän suosittelee, että naiset välttää tiettyjä sävyjä, koska he voivat itse tehdä sinulle hieman vanhempi.

”Kun ikä, olen huomannut, että on tärkeää pysyä erossa musta, erittäin kultainen blondi, tai viininpunainen. Niille äänille aksentti jokainen rivi edessä ”, hän kertoo lisää Magazine.

Punaiset hiukset voi olla aivan upea. On parasta pitäytyä kuparin punaiset näin hämmästyttävän väri Minardi.

Touch ups

Minardi myös camouflages oman harmaita käyttämällä erityistä prosessia, hän kertoi withMoremagazine.

”I väri minun harmaat juuret seepia ruskea kahdessa kolmen viikon ajan ja päivittää pituudet demi-lasite 'Minardi kertoo.' Sitten, kolme tai neljä kertaa vuodessa, en korosta ja lowlight. Monet colorists Päivitä haalistunut väri soveltamalla samaa väriä kaava, juurista päihin. Mutta minusta tätä vahingollista. Jos olet hyvin harmaa, juuret tarvitsevat pysyvää väriainetta, mutta loput pitäisi vain olla rentoutuu demi-pysyvä väri, joka elvyttää thetone mutta on helpompaa hiukset."

Korostamalla kattamaan harmaita

Harmaat hiukset voi pestä pois ihon väriä, mutta voit lisätä ulottuvuutta ja kontrastia ilman täyttä väriaine työtä. Jos hiuksesi ovat alle 25 prosenttia harmaa, pitää saada kohokohdista salongissa. Se ei yleensä somethingyouwanttotackle itse.

Kysy yourcolorist lisäämisestä kohokohtia muutamalla lowlights hajallaan sen sijaan kauttaaltaan väriä. Vaihtelu väri camouflages harmaa hienosti.

Kohokohtia ja lowlights sulautuvat paremmin hopean ja ei vaadi niin paljon touch-ups. Kauttaaltaan väriä vain yksi värisävy on mitäänsanomaton, kun taas sekoitus sävyjä voi näyttää paljon luonnollisemmalta. BALAYAGE on suuri korostaminen tekniikka, että monet naiset haluavat luonnollisen ilmeen samoin.

Väritys pysyvästi väriaineella

Eva Scrivo mukaan jotkut stylistit ehdottavat levittämällä puolipysyvät hiusten väri yli hiukset tehdä sulautuvat paremmin. "Älä tee sitä", hän sanoo. Puolikiinteä väriaine ei voi kattaa harmaita hiuksia ja voi itse asiassa tahrata hiukset. Lisäksi, kuten väri haalistuu, se voi jättää keltainen värisävy harmaita hiuksia.

Useimmat colorists käyttää pysyvää hiusten väri harmaa tukka. Se tarjoaa paljon paremman kattavuuden kuin puolipysyvät väriaineita.

Jos aiot DIY reittiä, kokeile Clairol Nice 'N Easy Root Touch Up. Se on pysyvä väriaine, joka tulee monia sävyjä ja se on suhteellisen alhainen ammoniakki, joka voi vahingoittaa hiuksia.

Laskuri touch ups

Väritys harmaa tukka on investointi sekä aikaa että rahaa. Kuinka usein sinun täytyy korjailla väri riippuu hiukset.

Jos olet 100 prosenttia harmaa, se on parasta värjää hiukset joka kolmas tai neljäs viikko. Jos olet 50 prosenttia harmaa, voit venyttää sitä ulos joka viides viikko. Juuret täytyy paikata maalilla kahdeksan viikon välein tai tarvittaessa.

Loving harmaat hiukset

Yhä useammat naiset päättävät päästää harmaita hiuksia mennä luonnon ja syyt vaihtelevat. Monet naiset ovat upea harmaa väritys taas toiset eivät halua hässäkkä ja kustannuksella peittelyyn harmaa. Toiset vain päättää, että he haluavat omaksua elämää sen kehittyessä, ryppyjä, harmaat hiukset, ja kaikki.

Harmaat hiukset on kaunis ja voit esitellä sitä luottamusta. Jos päätät mennä luonnon huomioiden meikkejä ja theclothes puet voi todella lisätä tyyliin. Samoin valitsemalla trendikäs silmälasit on hyvä tapa heijastaa nuorekas asenne. Tietenkin voit myös haluavat hoitaa harmaat hiukset niin se pysyy kaunis ja terve.

load...