10 vinkkejä rentouttaviin mustat hiukset kotona

11 marraskuu 2018

Jotkut naiset rakastavat vierailulla kampaamo mahdollisimman usein, kun taas toiset vain mennä juhliin. Yrität ehkä säästää rahaa hiustenhoitotuotteita, joten säännölliset vierailut ovat pois budjetista. Getting hiukset rento voi olla liian kalliita, jos etsit leikata kustannuksia - asiantuntijapalvelut usein alkaa noin 75 € ja mennä sieltä, varsinkin jos hiukset on hyvin pitkä ja / tai saat myös leikata tai leikata osoitteessa samaan aikaan.

At-home relaxers voi varmasti säästää rahaa, mutta eivät aiheuta päänahan ja hiusten terveyttä tekemällä virheitä. Ennen kaikkea, muista varata tarpeeksi aikaa rentoutumiseen / touchup prosessi. Kiirehtivät kemiallisella sovellus voi johtaa katastrofiin.

Nämä 10 vinkkiä on suunniteltu auttamaan sinua saavuttamaan hyviä tuloksia jos budjetti vain ei ole ajan salonki relaxer.

load...

Relax "likainen" hiukset

Älä päättää rentoutua viime hetkellä, varsinkin jos olet juuri shampoolla hiukset. Jos tiedät, koska jonkin relaxer, välttää puhdistus (tämä sisältää co-pesu) noin 7-10 päivää ennen kuin kemikaaleja. Sinun tulisi myös välttää naarmuuntumista päänahan tai haravointi sen yli kampa. Joitakin vähäisiä ärsytys voi johtaa pelätty polttaminen kun relaxer käytetään.

Ovatko kaikki tarvikkeet käsillä

Useimmat relaxer kotiin sarjat kertovat mitä tarvikkeita tarvitset, ja paljon siitä, mitä tarvitaan tulee suoraan ruutuun. Ole hyvä tarkastella oman tarjonnan luettelo ja on kaikki käden ulottuvilla. Aika on vanha pyyhe valmiina pyyhkiä kaikki roiskeet ei jälkeen vuoto tapahtuu. Voit säästää arvokasta aikaa ottaa kaikki tarpeet lähellä ennen kuin aloitat prosessin.

load...

Tee säie testi

Tämä on erityisen tärkeää, jos tämä on ensimmäinen kerta rentouttava hiukset tai käyttämällä uuden brändin relaxer. On jopa mahdollista yhtäkkiä kehittää allergia tuotteen olet käyttänyt vuosia, joten ota ylimääräistä hetken ja tehdä lohkon testi ennen levittämällä relaxer koko pään. Voit joko leikata pois pieni osa hiuksia tai soveltaa kemikaalien suoraan pienelle alueelle ennen kuin hän käyttää relaxer yli koko pään. Se on parasta tehdä säikeen testata päivää ennen haluat rentoutua.

Suojaa päänahan ja ihon

Ei-lipeä relaxers usein mainostetut olevan hellävaraisempi hiukset verrattuna niiden lipeä-pohjainen kollegansa. Jotkut naiset polta lipeää relaxer sovellus mutta koidu haittavaikutuksia siitä ei-lipeää tuotetta. Se on edelleen hyvä suojata päänahan, hiusraja, korvat ja kaulan kemikaaleista. Jotkut laatikko sarjat sisältävät vaseliinin suoja, kun taas toiset eivät. Jos sinulla on purkin vaseliinia kätevä, taputtele se on lueteltu alueet, mukaan lukien päänahka osat, ärsytyksen minimoimiseksi.

Lue myös:

Seuraa ohjeita

Ohjeita, jotka tulevat joka relaxer Kit ovat siellä syystä. Vaikka se on yksinkertainen prosessi, se voi silti olla vaarallinen, joten vie aikaa tutkia ohjeita vakavien vaurioiden välttämiseksi. Tämä sisältää tasoittaa relaxer kanssa sormien eikä kampa, ja aina käyttämällä neutraloivaa shampoo lopettaa kemiallisen prosessin, ja pese relaxer kokonaan ulos hiukset. Lisäksi kiinnitetään huomiota suositellun käsittelyaikaa, ja välttää kiusausta jättää relaxer on ohi.

load...

Relax pieniä osia

Parhaat tulokset, toimivat pieni, 1/2 tuuman ja yhden tuuman osia hiukset. Suurissa erissä ei rentoutua tasaisesti, sinulle jää vähemmän kuin toivottavaa lopputulosta. Käyttäen takapäässä rattail kampa erottaa pieniä partings (varo tyhjästä päänahan Näin) net parempia tuloksia.

Käytä ajastinta

Vain eyeballing kellon ja arvioimalla käsittelyaika ei ole hyvä idea. Joko käyttää halpa keittiöajastin, kellosi hälytyksen tai ajastin puhelimeen. Jättäen relaxer liian kauan paitsi lisää riskiä overprocessing, se voi olla erittäin haitallista, joskus pysyvästi. Jotkut naiset rakastavat "luu suora" näyttävät ja tarkoituksella jättää relaxer on kaukana ohi suositellun ajan. Tämä johtaa overprocessed lukot että puuttuu usein runko, joustavuus ja taipumus pudota kampaus.

Huuhtele, huuhtele, Rinse.And Toista

Kun käsittelyaika on ylös, sinun täytyy huuhtele niin paljon relaxer ulos ennen neutraloivan shampoo. Älä välitä vesilasku koska sinun täytyy huuhdella mahdollisimman perusteellisesti. Tämä vie vähintään useita minuutteja. Mitä enemmän huuhdella pois ennen sampoolla, vähemmän kemikaaleja täytyy neutraloida. Yritetään säästää aikaa ei seuraa tässä vaiheessa täysin voi johtaa overprocessing, vahingot ja mahdolliset hiustenlähtö, joten se tärkeää kiirehtiä kautta huuhtele.

Rentoutua välein 8-10 viikkoa

Ylläpitää säännöllistä rentouttavan aikataulu pitää kampauksen yhtenäinen eikä aiheuta kohtuutonta stressiä omaan rajalinja. Rentoutua liian usein päällekkäisiä kemikaaleja päälle jo rento hiukset, ja sinun päätyä vaurioita. Go yli 12 viikon kuluttua touchup ja saatat kokea enemmän leviämistä ja rikkoutumista kuin tavallisesti. 8-10 viikon kuluttua edellisestä touchup, voit helposti nähdä uutta kasvua, jolloin voit vain hakea relaxer tälle alueelle, eikä kiharoina jo käsitelty.

Värvätä apua ystävä

Rentoutuen omalla on toteutettavissa, se on aina hyvä olla apua. Se voi olla vaikeaa tehdä hyvää työtä takana pään, vaikka pari peilien käytettävissänne. Et halua ottaa riskiä vahinkoa vaikeasti tavoitettavissa paikoissa, jos voit auttaa sitä. Käytä kaverijärjestelmää, ja jos ystäväsi tai perheenjäsenesi on rentoutunut, voit auttaa häntä, kun hän on erääntyvät touchup.

load...