11 asioita, joita kampaaja ei kerro sinulle

11 marraskuu 2018

Me kaikki haluamme hyvin hiukset, ja se alkaa hiustenleikkuun. Voit tuoda kuvan tai kuvata mitä haluat oman kampauksen "T", mutta odotatte uuden ilmeen par mitä hiukset voi itse tehdä? Onko julkkis tyyli, että olet ollut himoitsevat vastaa aikaa, jonka olet valmis maksamaan hiukset? Täällä on 11 asioita huomioon, ja pisteitä että stylisti todennäköisesti ei sano ääneen, ennen kuin menet sisään seuraava hiustenleikkuun.

Hyvin hiukset vaatii työtä. Anteeksi.

Jollain tasolla, jos haluat hiukset näyttää hyvältä se tulee ole niin yksinkertaista. Ellei sinulla ole täydellinen hiukset, joissa suuri elin, kaunis paksuus, ja mitään kysymyksiä lainkaan, sinun täytyy tehdä jotain hiuksillesi tehdä sen näyttämään, että valokuvan toi. Muuten, olen melko varma, että edellä mainittu täydellinen hiukset ei todellisuudessa ole olemassa.

load...

Yllätys! Julkkikset ovat hiukset kuin sinä

Julkkikset ovat syntyneet yhtä ihmisen kuin sinä ja minä, yhtä poikkeusta lukuun ottamatta, kun se tulee hiukset. Kuuluisuuksia palkata joukkueet stylistit, käytön, peruukit, top-of-the-line hiustuotteita ja prosesseja, jotka maksaa omaisuuksia. Ellei olet valmis maksamaan tuollaiset hinnat, se on luultavasti ole realistista olla julkkis Perfect Hair jokapäiväistä.

You Want Pese ja Go hiukset? Minä myös.

Totuus on, hyvin harvat ihmiset tällä planeetalla on pestä ja mennä hiukset. Monet ihmiset näyttävät ne (kuten tyttö työskennellään jonka hiukset on täydellinen koko päivän), mutta ne joutuvat työskentelemään sitä. He kokeilla oikean shampoon, saada säännöllisesti aliarvostus, kokeilla uusia muotoilu tekniikoita, ja ne luultavasti käyttää tuotetta niiden hiukset. Muuten, me kaikki salaa vihaavat tyttö täydellinen koko päivän hiukset. Se on okei.

load...

Sinun täytyy käyttää hiustuotteita

Jos et halua käyttää tuotetta hiukset, älä odota hiukset näyttää teit. Oletko koskaan huomannut, kuinka monta tuotetta stylisti käyttää aikana hiustyyli / mässäily? Jos käytät edelleen Panteen PROV ja Aqua netto, on aika selvittää, miksi ammattitaitoinen tuotteet ovat parempia ja todella auttaa sinua saavuttamaan Salon hiukset päivittäin. Bottom line: uusi ammatillinen tuotteet ovat mahtavia, ja se voisi antaa sinulle upouusi arvostus hiukset.

Käytät että tuote väärä

Vain koska käytät tuotetta, ei tarkoita käytät sitä oikein. Jos olet yksi niistä tytöistä, jotka ovat käyttäneet samaa tuotetta, jota käytit 10 vuotta sitten (se on ok, sinun ei tarvitse myöntää sitä ääneen), on muutoksen aika. Pyydä neuvoja hiukset tuotteita, ja toteuttaa tämän neuvon kotona. Jos tuote ei toimi, voit kysyä vaihtaa oman tuotteen jotain, joka toimii sinulle.

Lue myös:

Muutos on hyvä. Muutosalttiutta.

load...

Jos pyydät uuden ilmeen, mutta muotoilla hiuksesi samalla tavalla kuin aina, saat todennäköisesti johtuen hiuksillesi tulokseen. Itse asiassa, se todennäköisesti näyttää se teki aina. Hiustenleikkuun on yksinkertaisesti perusta hyvännäköinen. Muotoilu on avain. Kysy stylisti neuvoa kunnolla tyyli uusi leikkaus.

Jos aluksi et onnistu, yritä, yritä uudelleen

Harjoitus tekee mestarin. Kokeilla uusia asioita hiukset ja uudelleen kokeilla niitä, kun et saa niitä heti ensimmäisellä kerralla. Luota minuun, vaikka hairstylists on vaikea puhaltaa omia hiuksia, ja se vie jonkin taitoa oppia curl hiukset silitysraudan. Roomaa ei rakennettu päivässä, kumpikaan ei ole suuri hiukset.

Pyydät mahdottomia

Ovat todellisia odotuksia hiukset. Jos olet vain valmis laittaa viisi minuuttia muotoilu osaksi hiustyyli, joka olisi vaadittava 30 minuuttia, odottaa hiukset näyttää siltä. Kysy stylisti auttaa valitsemaan katsoa joka vastaa tasoa vaivaa, että olet valmis ottamaan käyttöön ja joka sopii hiukset rakenne.

Pitkät hiukset vaatii enemmän työtä

Mitä enemmän hiuksia olet, sitä enemmän aikaa se vie tyyliin. Joka on todellinen vetää olisit "siunattu" naurettavan paksut hiukset, mutta se on vain totuus, että sinun täytyy hyväksyä.

Hiukset on nyt erilainen, käsitellä sitä

Salon tuoli ei ole aikakone. Hiukset muuttuu ajan myötä kuten ikä, aivan kuten meidän ihon ja meidän takapäässä. Se on perseestä, mutta voimme vain realistisesti työskennellä nykyisen kunnon hiukset. Niin paljon kuin haluaisit olla hiukset näyttävät miten se teki 15 tai 20 vuotta sitten, sinun on paljon tyytyväisempi, jos käytät mitä sinulla on, tällä hetkellä, keskittymisen sijasta mitä kerran oli.

Hiusmuotoilija ei ole onnellinen, ellei olet tyytyväinen

Hiusmuotoilija vilpittömästi haluaa näyttää hyvältä ja tuntuu hyvältä hiukset. Te edustatte häntä lahjakkuutta, kokemusta, taitoa, ja hänen hyvä nimi. Me rehellisesti stressata hiukset, ja haluamme tuntea hyvää siitä. Haluamme sinut rakastamaan sitä, kertoa ystävillesi siitä, ja palata kuuden viikon innokkaasti siitä. Jos et rakasta sitä, kerro stylisti siitä. Ja jos et rakasta sitä, kertoa hänelle sekin.

load...