11 vinkkejä hiusten kasvaessa kauemmin

15 marraskuu 2018

Yksi suurimmista myyttejä mustat hiukset on, että se ei kasva tai kasvaa niin nopeasti kuin muut hiustyypeille. Kaikki hiukset kasvavat keskimäärin ½ tuuman kuukaudessa, mutta se miten hoitaa hiukset, joka määrittelee kuinka paljon voit säilyttää. Jotkut naiset vannovat vitamiini hoito, jotka vaativat popping pillereitä koko päivän, kun taas toiset leikata hiukset mukaan kuun vaiheiden. Ei ole hölynpölyä mukana hiusten kasvua. Kaikki mitä tarvitaan on sinun sitoutuminen terveet hiukset käytäntöjä ja hoitoon hiukset TLC. Tässä on 11 terveet mustat hiukset vinkkejä voit kasvattaa hiuksia pidempään ja vahvempi.

Noudattaa terveellistä elämäntapaa

Ennen kuin pääsemme ulos, meidän täytyy huolehtia sisällä. Kyllä, mitä syö, juo ja miten hoitaa kehoa vaikuttaa hiuksiin. Sinun täytyy syödä tarpeeksi tuoreita hedelmiä ja vihanneksia, juo tarpeeksi vettä ja liikkua säännöllisesti kehon yleistä terveyttä. Koska hiukset kasvaa suoraan kehosta, kun hoitaa kehoa hyvin, iho, kynnet ja hiukset hyötyä myös. Ihmiset, jotka kärsivät vitamiininpuutoksia ja epäterveellisestä ruokavaliosta voi kärsiä kuivat, hauraille hiuksille.

load...

Tilaa säännöllisesti leikkaa

Tämä kuulostaa vastaan, jos haluat hiukset pitenevät, mutta leikkaa auttaa pääsemään eroon kuiva, vahingoittuneita ja split päättyy, jotka voivat työskennellä tiensä ylös akseli hiukset, aiheuttaa vieläkin enemmän vahinkoa. Verhoiluun määritellään poistamalla ¼ ½ tuuman hiukset, ei muuta. Jos stylisti vaatii katkaisemalla tuumaa hiuksia aina mennä käymään, hiukset saa enää, joten joko löytää ammattilainen, joka ymmärtää kuinka paljon hiuksia tarvitset poistaa tai oppia leikata hiukset itse. Riippuen kemikaaleja sinulla on hiukset sekä päivittäistä rutiinia, saatat tarvita leikata minnekään kuuden viikon välein kuuteen kuukautta. Mitä paremmin hoitaa hiukset on day-to-day perusteella harvemmin sinun koristeita.

load...

Käytä kosteuttavia tuotteita

Koska mustat hiukset on usein kuiva luonteeltaan, on parasta käyttää tuotteita, jotka korvaavat tarvittavat kosteutta. Tämä sisältää käyttäen shampoot ja hoitoaineet formuloida kuivan ja / tai vaurioituneet hiukset. Nämä tuotteet eivät tarvitse tulla Tiukan "etninen" hiukset käytävä, joko; monet valtavirran tuotemerkit tekevät hiusten tuotteita eri hiustyypeille, öljyinen kuivua.

Matala manipulointi

Ei tarvitse harjata hiukset 100 lyöntiä per yö ennen nukkumaanmenoa. Itse asiassa vähemmän teet mustat hiukset, sitä enemmän se kukoistaa. Tämä liittyy seuraavaan vaiheeseen, suojaava muotoilu, koska monet kampaus, jotka kuuluvat tähän ryhmään tulevat matalan manipuloinnin 'dos ​​kun ne ovat paikallaan. Muista: vain koska mustat hiukset, etenkin sen luonnollisessa tilassa, näyttää vahva, tämä on hauras hiukset tyyppi, joka ei tee hyvin liikaa käsittelyyn.

load...

Käytä suojaavaa muotoilu

Kun hiukset on tietyn, kannattaa käyttää sitä löysä kaiken aikaa, jotta jokainen tietää, kuinka kauan se on. Haluat tuntea tuuli puhaltaa sen edestakaisin, mutta päällään hiukset suojaavassa tyylejä useammin kuin ei auttaa säilyttämään että arvokasta pituus. Suojaava tyylejä pitää päät - vanhin ja usein kuivin osat hiukset - voi hangata vastaan ​​vaatteita, tyynyliinat ja turvaistuimet. Pitämällä nämä päätyy ja poissa näkyvistä, pidät kosteuden hiukset ja ehkäisemään kuivumista, joka voi aiheuttaa murtumia. Suojaava muotoilu koskee myös yöllä hoitoon; silkkiä tai satiini hiukset kattaa tai tyynyliina on parempi hiusten terveydenhoitoa vastaan ​​puuvillasta.

Lue myös:

Pysy lämmöltä

Vaikka satunnaisia ​​silitysrauta ja kiharrin käyttö on yleensä hieno (kunhan lämpö ei ole liian korkea), sinun pitäisi minimoida lämpömuotoilu mahdollisimman paljon. Valitse kampaus, jotka eivät ole riippuvaisia ​​niin paljon lämpöä, sekä lempeä tyyli menetelmiä kuten kääreet, märkä asetetaan ja käänteitä. Liika kuumuus aiheuttaa kuiva, hauras hiukset helposti rikkoo, mikä juurikaan mitään pituutta voittoja.

Käytä oikeat työkalut

Kun kaikki Muotoilutuotteet työkalut ja tarvikkeet siellä, se voi tuntua ylivoimainen. Mitä ostat? Parhaat työkalut ja tarvikkeet mustat hiukset työtään luonnollinen koostumus. Ne eivät vedä sitä, mutta ovat hellävaraisia. Kun häviät vähemmän hiukset työkalut ja tarvikkeet, joka on enemmän hiuksia pidät päähäsi. Muovia ja puuta ovat hyviä materiaaleja etsiä, kun pitäisi ehdottomasti välttää kaikkea teräviä metalliosia. Laaja-hammas kammat ja villisiankarvaa harjat ovat hyviä perus, mutta kun se tulee lämmittää työkaluja, valita titaani tai keraamisten levyjen sijasta halpa metallia.

Kunto, kunto, kunto

Tämä on erittäin tärkeää ottaa terveet hiukset. Lisäksi oikea shampoo ja hoitoaine, käyttää jätettävää hoitoaineet samoin. Tarvitset myös hyvä syvä hoitoaine; käytä sitä vähintään kaksi kertaa kuukaudessa. Hyvin kosteutettu hiukset on vähemmän altis kuiviin ja rikkoutumista, mikä aiheuttaa lisää hiusten säilyttäminen. On hyvin vaikea liioitella kunnossa mustat hiukset, niin voit hakea tuotteen tarvitset aina TRESSES tuntua kuivalta.

Rentoudu huolella

Mene ja pysy, luonnollinen

Jos tällä hetkellä rentouttaa hiukset ja nähdä paljon murtumia ja vaurioita, harkitse pysähtyen kemiallisia prosesseja kokonaan. Monet naiset ovat löytäneet niiden luonnollinen koostumus vuosien jälkeen oikaisuun. Oppiminen toimimaan hiukset luonnontilassa voi kestää tottua; jotkut naiset eivät tiedä, mitä heidän todellinen rakenne on kuin, koska niiden karva on permanentatuille lapsesta saakka. Vaikka katkaisemalla kaikki rento hiukset kuulostaa viimeinen asia, jonka haluat tehdä saadakseen pituutta päästään eroon kemiallisesti käsitelty hiukset kerralla, sen sijaan että leikkaus pois samalla kun uutta kasvua tulee, on helpoin tapa palata juurille. Se johtaa myös vähemmän murtumia ja vähemmän turhautumista käsitellään kahta eri kuvioita.

Wear lempeä tyylit

Mustat hiukset ei ole niin kova kuin se voi näyttää, joten sinun täytyy valita tyylejä, jotka pitävät sen hauraus mielessä. Liian tiukka ponytails ja raskas laajennukset puetaan pitkiä aikoja lopulta johtaa rikkoutumiseen. Kampaus tulisi koskaan olla kivuliasta! Ajattele: Ole kiltti hiusraja ja valitse kampaus vastaavasti. Keikkuu, märkä asetetaan, punokset, käänteitä ja tasainen käänteitä ovat vain muutamia lempeä kampaukset voit kokeilla, jotka eivät rasittaa reunoja tai loppuelämäsi harja.

load...