12 hämmästyttävää kampausta pitkulaisen kasvon muotoon

12 marraskuu 2018

Valitsemalla uuden kampauksen anoblong kasvot on hauskaa. Vuodesta keikkuu rinnan pituus aliarvostus, sinulla on monia kauniita vaihtoehtoja.

Tulette huomaamaan, että kaikkein mairitteleva tyylejä tehdä yourface näyttävät lyhyempi kuin se on. Tämä voidaan tehdä lisäämällä otsatukka, kerroksia, tai tilavuus hiukset. Siellä isplentyof inspiraatiota befound nykypäivän kuumin kampaus kuluneet bycelebrities.

Tyylikäs Bob

load...

Klassinen bob on loistava valinta pitkään kasvoja. Se on hienostuneen ilmeen, joka toimii suoralla ja aaltoileva karva, ei väliä, jos se on hieno ja paksu. Pitämällä pituus lähellä leuka ja hieman lyhyempi takana, se kiinnittää huomiota oman hyvin määritellyn luusto.

Tämä bob näyttää kauniilta ilman otsatukka, mutta se on myös täydellinen tylppä tai puoli-pyyhkäisi otsatukka.

Chin-pituus pörröinen bob

Chin-pituus keikkuu ja shags ovat ihanteellisia pitkään kasvoja, koska ne luovat illuusion leveydestä. Tämä leikkaus on enemmän shag mutta sillä on myös tuntumaa bob takia valmistui pituudesta. Se on täydellinen moderni tyyli, joka voi toimia naisille kaiken ikäisiä.

load...

Kuvioitu bob

Vielä enemmän kiinnostusta, tehostaa tekstuuri oman bob. Leikkaus on hyvin dramaattinen, super lyhyt kerrosten takana johtavat kerrokset selvästi alle leuan edessä. Otsatukka täydentävät ilmeen ja se on täydellinen yksi tahansa nainen, joka on paksumpi hiukset, jotka voivat tuottaa näin paljon tilavuus.

Harteille ulottuva otsatukka

Jotkut parhaista tyylejä pitkän kohtaavat naisten leikataan aivan nurkan hartiat. Jos menet enää, se voi kiinnittää alaspäin. Hartiat ovat sweet spot joka täydellisesti tasapainottaa kasvosi halu pitää pitkät hiukset.

Blunt otsatukka suorat hiukset

Otsatukka tahansa tyylin voi tehdä ihmeitä tehdä naamasi näyttävät lyhyempi kuin se on. Ne piilottaa laajempaa otsa, joka usein tulee tällä kasvojen muoto, ja kauniisti kiinnittää kaikkien huomion silmiin.

Blunt bangswith suorat hiukset ovat täydellinen pari, mutta ne toimivat myös aaltoileva karva.

Lue myös:

Suora, pitkä Tasot

load...

Kun oikea hiustenleikkuun, kukaan ei edes arvata, että edessä on pitkulainen. Se on tällainen erityisesti näiden pitkien kerroksiin. Se on hyvä vaihtoehto, jos sinulla on suorempi tai hienompaa hiuksia. Yksinkertaisuus avulla voit leikkiä väreillä, tekemättä kohokohtia mahdollisuuden ottaa keskiöön.

Lapa-pituus pitkä kerroksia

Toinen mairitteleva tyyli suorat hiukset, tämä lähtee etukerroksista lähes yhtä kauan kuin varsinaiseen hiukset. Se on pesu-ja-go tyyliin luonnostaan ​​suorat hiukset ja joka vaatii silitysraudan aaltoileva karva.

Jos hiukset on taipumus olla tasainen, voit käyttää muotoilutuotteita lisätä kehon. Voit myös harkita väritys hiukset. On mielenkiintoista, että väriaine todella plumps ylös hiusten follikkelia, mikä voi luoda hetkessä äänenvoimakkuutta.

Aaltoileva ja pitkät

Pidemmällä hiukset, sitä enemmän se painaa alas pitkät kasvot. Tämä leikkaus ei ole liian pitkä ja kiharat auttaa lisätä leveys kasvoihin.

On stylisti leikattu kerroksittain lisätä täyteläisyyttä ja älä anna hänen ohentaa hiuksia liikaa. Ohuempi kasvot, voit olla onnellisempi kaikki äänenvoimakkuutta saat.

Lapa-pituus puoli-pyyhkäisi otsatukka

Side-pyyhkäisi bangsare loistava lisäksi mitään aliarvostus valitset. Kulma hajoaa korkeammassa hiusraja ja vetää katseen kasvosi. Joidenkin makea, pehmeä kiharat, saat lisää volyymia, joka antaa kasvot enemmän soikea näköisiä.

Paksu ja aaltoileva

Leikkaaminen yourhair olalla on myös loistava valinta hyvin paksut hiukset. Se on pituus, joka ei painavat kiharat tai aaltoja ja se on helpompi hoitaa päivittäin. Loppujen lopuksi salaisuus kauniit hiukset on pidettävä terveenä, niin mitä voit tehdä pitämään että päivittäistä rutiinia on sen arvoista.

Muodollinen updo

Tämä on upea valinta virallisen updo, vaikka se ei ole kovin "ylös." Tämä johtuu siitä, et halua lisätä liikaa tilavuus päälle päätäsi kun on pidempi kasvot. Vetämällä hiukset takaisin ja kerroit lonkeroita kehystää kasvot, se on hyvin imartelevaa. Plus, sinun täytyy arvostaa sotkuinen intricacyof tämä solmu punaiset hiukset.

load...