15 imartelevaa kampausta sydämen muotoisille kasvoille

14 marraskuu 2018

Korosta sydämenmuotoiset kasvot uudet hiukset ja tyyli. Olitpa menossa pitkä tai lyhyt, ovat luonnollisia aaltoja, muutama kiharat, tai kiinni-suorat hiukset, on monia imartelevaa kampaus että voit pukeutua.

Pääpiirteet sydämenmuotoiset kasvot ovat laajempaa otsa sekä selvitys, joka kapenee hieman terävä leuka. Paras tyylejä myös aksentti silmäsi ja hyvin määritelty poskipäät. Voit valita melkein minkä tahansa kampauksen, lyhyistä pixie pitkän bob, ja jopa upea, pitkä, ja aaltoileva lukot kuten Julia Roberts on tunnettu.

load...

Pitkät, puoli-pyyhkäisi otsatukka

ActressReese Witherspoonis malliesimerkki sydämenmuotoiset faceandher hiukset näyttää aina great.She on sported harteille ulottuva keikkuu, pitkät aallot, ja jopa lyhyemmät hiukset, mutta hän on harvoin ilman puoli-pyyhkäisi otsatukka.

Pitkä bangsthat lakaista pois puolelle ovat yksi mairitteleva elementit tahansa nainen sydämenmuotoiset kasvot voi lisätä hänen tyyliään. Sydämen muotoinen kasvot ovat leveämpiä ylös, joka voi näyttää vähän yläpainoinen, mukaan hiusmuotoilija Andy Lecompte inInStylemagazine.

Voit tasapainottaa kasvot pitkä, puoli-pyyhkäisi bangsthat "kiinnittää huomiota alas ja silmiä kohti", kertoo Lecompte. Hän sanoo lyhin kappaletta pitäisi osua kasvosi kaaren otsa. Pisin palaset pitäisi osua ulkokulmat silmäsi.

load...

Parasta on, että nämä otsatukka voidaan sisällyttää sekä pitkän että lyhyen tyylejä. Ne ovat myös helppo huoltaa ja kasvavat hyvin, jos he väsyvät.

Pixie

Lähes kaikki pixiehairstyles näyttävät hienoilta sydämenmuotoinen kasvoja. "Kaikki ne palasiksi painotaa poskipäät ja silmät, se on melkein kuin rakentaa poskipäät vähentämisen kanssa", kertoo stylisti Jimmy Paul Allure-lehden.

Pixie voi tuntua pesu-ja-go tyyppi leikkaus, ja se on. Kuitenkin sinun täytyy saada leikata joka viides kuusi viikkoa säilyttää näyttää. Tämä leikkaus on myös paremmat naisilla, joilla ei ole perverssi, tukka, saysstylist Rodney Cutler Glamour-lehden.

Kaikki eivät voi saada pois tonttu. Leikattu voi tehdä neliön kasvot näyttävät enemmän neliö ja pitkät kasvot näyttävät vieläkin pitkulainen. Joten jos sinulla on sydämen muotoinen kasvot, sinun melko paljon omistat tonttu leikkaus.

Pitkä nykii bob

load...

Hieman enemmän pituus, pitkä bob (tai "pallo") on erinomainen valinta sydämen muotoinen kasvot. Siinä korostetaan poskipäät ja kehystää kasvot, kun taas kerrokset pehmentää leuka koskaan niin hieman.

Tämä pitkä, valmistui bob Pienellä aallon näyttelijä Ali Larter on katsoa, ​​että on erityisen imartelevaa sydämenmuotoiset kasvot, sanoo hiusmuotoilija Andy Lecompte vuonna Allure. Lecompte on stylisti takana Larter upea leikkaus.

Klassinen Bob

BOB tarjoaa runsaasti erilaisia ​​tyylejä ja klassinen bob on toinen erinomainen valinta tähän kasvojen muoto. Tämä on tyylikäs ja hienostunut, ajaton ilme ei koskaan mene pois muodista. Se myös näyttää hyvältä naisia ​​kaiken ikäisiä.

Näyttelijä Katie Holmes esittelee klassinen bob puhtaalla luokassa. Huomaa, miten se on raskasta lähellä hänen leukansa. Tämä tasapainottaa hänen hämmästyttävä posket hänen huomautti leuka. Hänen luontaisetuja otsatukka myös auttaa kiinnittämään huomiota keskelle hänen kauniit kasvot.

Chin-pituus keikkuu ovat hyvin sydämen muotoinen kasvot. Varmista vain päät ovat hieman kapeneva. Tämä ilme on myös upea ja puoli-pyyhkäisi otsatukka.

Kihara bob

Jos sinulla on kiharat hiukset, harkitse tämä upea käyttämää tyyliä näyttelijä Keri Russell. Kiharat voi saada raskas, joten sinun kannattaa niitä kaventua päissä. Voit myös kysyä tyyliniekka leikata paljon raskaus hiukset. Monet stylistit haluavat leikata tukka, kun se on kuiva, jotta se helpompi nähdä missä kiharat putoavat.

Tällä lyhyempi leikattu ja kiharat, saatat löytää se paras leikata sampoolla, koska se voi painaa alas kiharat. Käytä sen sijaan raskasta hoitoaine suihkussa. Tämä on hyvä valinta tapauksessa, koska tukka on yleensä melko kuiva.

Lue myös:

Tämä tyyli edellyttää shampoo kesyttää sähköisyyttä ja flyaways ja pidä hiukset paikoillaan. Kokeile Philip B muotoilugeeli. Se on salainen ase stylistit mukaan InStyle lehden, koska se ei ole kallista, ja se pitää hiuksia tekemättä siitä jäykkä tai rapeita.

Pirteä Bob

Jos sinulla on kiharat ja haluavat mennä hieman lyhyempi bob, voit. Ashley Judd näyttää upealta tässä leikata ja se tekee loistavaa työtä tasapainottamaan hänen kasvonpiirteitä. Huomaat myös, miten suurin osa tilavuudesta laskee hieman alle hänen poskipäät, mutta ennen hänen leukansa. Tämä pehmentää hyvin määritelty luusto.

Puoli-osa

Toinen mairitteleva tapa pukeutua bob (tai kampauksen sydämen muotoinen kasvot) on siirtää osan pois puolelle. Tämä on luonnollinen valinta withside-pyyhkäisi otsatukka ja se todella kiinnittää huomiota silmät ja poskipäät, kuin se on laulaja Michelle Williams. Jälleen, tämä on pidempi bob, joka kuuluu leuan ja sen alla.

Lyhyt puoli-pyyhkäisi otsatukka

Tämä on suuri leikkaus tahansa kasvojen muoto, mutta on sydämen muotoinen kasvot se leikkaa sisään suuressa kulmassa, joka osoittaa pois luun rakenne. Pitkä, puoli-pyyhkäisi otsatukka kattavat suuren otsa, mikä on tyypillistä sydämen muotoinen kasvot samoin.

Singer Keri Hilson tekee tästä tyylistä mahtavampi hänen värin valinnan. Lisäämällä loistava blondi alkuun super tumma kerrosten alla on herättävä ilmeen, että monet Afrikkalainen amerikkalaiset naiset voivat myös vetää pois.

Olkapää-pituus kerroksia

Lapa pituus leikkaus on suosikki monia naisia, jotka haluavat säilyttää joitakin pituus helposti ylläpidettäviä tyyliin. Nämä pitkät kerrosten johtaja Deborah Kaplan ovat hyvä tapa saada että näyttää. Niissä linjataan hänen kasvonsa ja otsatukalla, tyyli on sekä leikkisä ja vakava, täydellinen karrieerityyppinen nainen.

Otsatukka ja pitkät hiukset

Otsatukka toimivat kauniisti erittäin pitkät hiukset ja sydämen muotoinen kasvot samoin. Pitkä sivu-pyyhkäisi otsatukka actressKatherine McPhee kiinnittää huomiota silmänsä ja tasaisempi hänen hämmästyttävä poskipäät kun hän nauttii pitkä ja erittäin suora lukot.

Erittäin pitkä, suora kerrokset

Jennifer Anistonhas erittäin vahva leuka ja aina hyvin hiukset. Jos sinulla on pitkät, paksut hiukset, et voi mennä pieleen matkimalla Aniston hiukset.

Tässä ilme, hän osoittaa pois pitkät, suorat hiukset face-kehystys kerroksia, jotka päättyvät alla hänen leukansa. Ei ole tarvetta otsatukka tässä, koska hän on hyvin määritelty luustoa ja kultainen kohokohtia antaa sille tonnia ulottuvuus.

Blunt otsatukka ja aaltoileva kerrokset

Aaltoilevat hiukset ja hauskaa otsatukka voi luoda vilkas näyttävät sydämen muotoinen kasvot. Jennifer Garner on toinen A-lista inspiraation lähde suurta aliarvostusta että tasaisempi tämän muodon. Tämä yksi on pehmeä katse pysyy pois lyhyt, tylppä leikattu otsatukka ja ankara, puuskainen kerroksia. Se on hyvin romanttinen ja tarjoaa helpon muotoilu loputtomasti vaihtoehtoja sekä päivällä että yöllä.

Pitkät aallot

Rachel Bilson pehmeä, pitkät aallot tekevät loistavaa työtä pehmeneminen teräväkärkiset leuka. Koska useimmat hiukset on luonnollinen aalto, tämä ilme ei ole vaikea saada, kun saat leikata.

Yksinkertaisesti anna hiukset kuivataan ilmassa ja rutistaa sitä kuivuessaan. Kun se on kuiva, voit tuuli hiukset ympäri piippu kiharrin saada vieläkin enemmän tilavuutta.

Vältä liiaksi ulkonäköä

Joten minkälainen tyylejä sinun pitäisi välttää kanssa sydämen muotoinen kasvot? Paljon "no-nos" mukana ajan do.The salaisuus on tasapainottaa leuka, niin haluat välttää tyylejä, jotka tuuheuttavat ylös.

Varo liikaa korkeus kruunun pään. Täällä, Jennifer Love-Hewitt on hiuksissa kasataan huipulla päätään, jolloin hänen sydämenmuotoiset kasvot hieman liiaksi. Vaikka hän vetää sen pois, hieman paremman ilmeen korostaisi täyteläisyyttä sivuilla päätään.

Myös slicked-takaisin hiukset voivat näyttää päältä liikaa. Siksi sinun harvoin nähdä Jennifer Aniston hiuksillaan slicked takaisin korkea poninhäntä. Löydät sen parempi valita pehmeämpi, face-kehystys näyttää sijaan.

load...