15 upeaa harmaa kampausta kaikenikäisille naisille 2018

14 marraskuu 2018

Vaikka monet naiset käyttävät tuntia salonki tai niiden kylpyhuoneen yrittää peitellä harmaat hiukset, toiset omaksua se. Harmaat hiukset voi olla upea ja luonnollinen harmaa väri et yksinkertaisesti voi saada väriaineella.

Jos olet siinä vaiheessa, kun olet ajatellut mennä luonnollista, olet onnea. On olemassa monia kauniita naisia, jotka voivat tarjota inspiraatiota että harmaa on kaunis. Haluatko elävöittää luonnon harmaa, peitä sitä, tai mennä oman raitoja, nyt tutkia joitakin upeita harmaapäinen näyttää ja vinkkejä pitää hiukset etsivät suuria.

load...

Menossa harmaa hyvin nuori

Se ei voi kestää kauan huomata harmaita hiuksia. Jotkut naiset ovat geneettisesti alttiita se ja alkaa tulla harmaaksi hyvin nuorena.

Britannian Voguen päätoimittaja Sarah Harris, Kuvassa, kertoo blogi Into kiilto hiuksissa aloitti kääntämällä hopeaa edesmenneen teini. Hänen äitinsä oli myös mennyt hopeaa aikaisin ja värjännyt hiukset vuosia ennen kuin hän luovutti ja vain anna sen tehdä sen luonnollinen asia.

Harris jättää hiuksensa luonnollinen ja saa tonnia kehuja siitä. Hän kertoo Into Gloss, "Niin usein minulla on pieniä tyttöjä luokseni kadulla ja he ovat kuin, 'Kuka on kampaaja? Mitä väriaine käytätte?' Olen kuin, 'Mitä väriaine ?!' Ja monet eivät usko minua, ellei se kampaaja joka on kuin, 'Joo, et voi saada kyseistä väriä ulos pullosta.'"

load...

Luonnollinen raita harmaa

Stacy London isa todellisuutta TV isäntä, joka on erikoistunut naisten ulkonäön. Hän on myös tunnettu hänen tavaramerkki harmaa raita, joka hänellä on ollut, koska hän oli lapsi. Hän päättää olla värjätä sitä vastaamaan muun hiuksiaan.

Se on upea ripaus väriä, joka voi kehystää kasvot. Monet naiset huomaavat, että heidän harmaa tulee juovikas samoin ja se on jotain, voit täysin työskennellä omaan tyyliin.

Upea raita harmaa

Olipa luonnollista tai lisätty väriaineita, on jotain kiehtovaa, ja hieman villi, noin harmaa putkesta. Se tarjoaa upeita tyyli vaihtoehtoja sekä myös erittäin puhdas ja tyylikäs updo.

Kun menet harmaa, saatat huomata, että enemmän huomiota on tuonut kulmakarvat. Ne voivat tulla harmaaksi samoin, mikä voi tehdä ne näyttävät hieman ohut. Yksi vaihtoehto sinulla on värjätä kulmakarvat vastaamaan entiseen pohjaväri tai mennä vain hieman tummempi kuin hiukset.

load...

Vaihtoehtona on käyttää kulmakynä täyttää harva alueilla ja tummentaa kevyt kulmakarvat. Suurimmaksi luonnollisen ulkonäön, piirtämään lyhyitä viivoja, jotka näyttävät hiukset.

Voit pehmentää käsinmaalattu kulmakarvat kerrostamalla jauhemaisessa varjon ofthe samanvärinen kuin kulmakynää tai hiukset. Pidä kulmakarvat paikallaan suihkuttamalla hiuslakkaa sormella ja harjaamalla sormella teidän kulmakarvat.

Harmaa kohokohtia kasvojen

Aavistus harmaa voi olla hyvin imartelevaa kuin Gloria Steinham näyttää. Kun hän saattaa värjätä loppuelämänsä hiukset ruskeat, hän päätti lähteä luonnon harmaa raitoja. Se antaa aivan uuden merkityksen "face-kehystys," katsoa monet naiset menevät kerroksittain tai kohokohtia. Siitä huolimatta se on silmiinpistävää.

Seksikäs harmaa bob

Tyylikäs ulkonäkö, se on vaikea voittaa tyylikäs bob harmaat hiukset. Jos hiuksesi ovat luonnostaan ​​suora, tämä on ehdottomasti katsoa harkita.

Harmaat hiukset, voit valita meikki, joka addswarmth kasvosi. Voit tehdä tämän pyyhkäistä aurinkopuuteria, ponnahtaa punastumaan posket, ja tahraa silmäsi hieman ruskeaa eyeliner. Älä unohda huulipunaa tai värillinen kiilto joko. Melko ruusu tai vaaleanpunainen näyttää upea harmaa ja auttaa tuomaan esiin huulet.

Super-lyhyt, super urheilullinen

Oikotietä ovat hyvin suosittuja ikääntyneiden naisten ja ne voivat ottaa paljon eri ilmeen sopivaksi persoonallisuus. Olipa sporttinen leikkaus tai pehmeämpi tonttu aaltoja ja kiharat, siellä on runsaasti tyylejä, jotka näyttävät fabulous.

Koska sinun harmaat kasvaa, huomaat, että se Hasa karkeaa tekstuuria. Pitämään hiukset pehmeä ja sileä kuin mahdollista, New Yorkissa stylisti ja kirjoittaja "Eva Scrivo kauneuteen," Eva Scrivo suosittelee harjata hiuksia joka ilta useita minuutteja. Säännöllinen harjaus auttaa jakamaan öljyt päänahan muualle hiukset, pitäen päänahan terveenä.

Scrivo myös suosittelee selventävä shampoo tai huuhtelu hiukset omenaviinietikkaa kerran viikossa tai niin pitää tuotteiden kertymistä minimiin.

Lue myös:

Lyhyet hopea hiukset

Tämä on yksinkertaisesti upea hiusten väri. Pehmeät kerrokset leikattiin klassinen tonttu antoivat ulottuvuus ja annetaan luonnollinen väri loistaa.

Yksi ongelma monilla naisilla harmaat hiukset on se, että se voi alkaa keltainen auringolta, kovan veden ja muiden ympäristötekijöiden. Pitää tätä tapahtumasta, on parasta neutraloida keltainen.

Voit tehdä tämän Hiusten pesu kahdesti viikossa, jossa on värikorjaamaan violetti shampoo. Varmista, että pidät shampoo hiuksiin tarpeeksi kauan, joskus jopa kestää jopa 10 minuuttia.

Pitkä, hopeanharmaa hiukset

Pitkät hopeanharmaa hiukset on joitakin upeimmista löydät. Se antaa tietty tyylikkyys, mutta on hauskaa ja nuorekas samanaikaisesti. Jos olet ollut kattaa harmaat, temppu on päättää, milloin pitää mennä luonnollista.

Muista, että olet todennäköisesti on siedettävä kuudeksi 12 kuukautta, jotka saattavat olla hieman hankala uutena hiuksiasi kasvaa. Voit leikata hiukset lyhyet tai hitaasti katkaista niin paljon aiemmin värjätyille hiuksille mahdollisimman joten uusi kasvu sulautuu nopeammin.

Antaa lausunnon pitkät harmaat hiukset

Longgray hiukset antaa lausunnon ja voi heijastaa kuvan vahvoina, luottavainen ja älykäs. Smartness Tämän ilme voi johtua osittain lasit, mutta kohta on, että hiukset pitäisi heijastaa kuka olet.

Meikkitaiteilija ja Tyyliguru Bobbi Brown haastatteli häntä hiusmuotoilija Mario Diab teoksessaan ikääntyneiden naisten nimeltään "Living Beauty." Siinä hän ehdottaa erilaisia ​​aliarvostus perustuu persoonallisuuttasi.

Jos ylpeilette oman rento luonteeltaan, harkitse kuvioitu, lyhyellä tai keskipitkällä haircut, hän ehdottaa. Jos olet klassinen ja kiillotettu, harkitse yhden pituus bob tai keskipitkä leikattu muutaman kasvojen muotoiluun kerroksia. Jos haluat monipuolisuutta, pitämään hiukset pidempään, mutta lisää otsatukka.

Myös harkita hiusten rakenne ja kasvojen muoto. Paksut hiukset näyttää todella hyvältä, kun sitä on jäljellä enää. Jos hiuksesi ovat ohuet ja teillä juurikaan sitä, sinun kannattaa mennä lyhyempiä ja on kerroksia leikataan lisätä kehon.

Lyhyet harmaat hiukset

Suolaa ja pippuria hiukset oikotietä on toinen suuri ulkoasua. Monet Afrikkalainen amerikkalaiset naiset, jotka pukeutuvat hiukset todella lyhyt kokemus tämän ajan, koska ne menevät luonnollista ja se voi itse ottaa muutaman vuoden kuluttua. Jälleen voi olla siirtymäaika, jos olet luopumassa väriaineita, mutta työskentely stylisti voi auttaa sinua näyttää hyvältä kaikkialla.

Lämpenee viileä harmaa

Toisin lämpimät värit kuten punaiset, ruskeat ja blondit, harmaa on viileä väri, niin se voi pestä pois ihon sävyä. Kompensoimiseksi, pitää saada kohokohtia tai lowlights pitkin puolin naamasi auttamaan kasvosi pop ja antaa hiukset ulottuvuus.

Thebalayagetechnique on suuri kohokohtia ja on usein parempana kuin folio kohokohtia, varsinkin jos haluat hienovarainen, luonnollisen ilmeen.

Naamio harmaat vaaleat

Monet naiset, jotka ovat lähes kaikki harmaa halutessaan värjäävät hiuksia vaaleita tai saada blondi kohokohtia. Blondi sulautuu paremmin kaikkien harmaa kasvu kuin kruunu ja juuret kasvavat.

Useimmat colorists käyttää pysyvää hiusten väri värittää harmaita hiuksia. Se tarjoaa paljon paremman kattavuuden kuin puolipysyvät väriaineita. Jos värittävät omat hiukset, harkitse sivellin soveltaa hiusten väri. Mukaan Scrivo kirjassaan "Värin kärjellä suutin ei ole sama voima tai kitka." Hän käyttää mieluiten harjalla pistää väriä osaksi juuret hiukset.

Go monivärinen kalvot

Pitkä bob on jälleen upea ilme harmaita hiuksia. Se on klassinen ja on hienostunut tyyli, joka toimii monet naiset. Voit antaa sille lisää ulottuvuutta hieman väriä.

Tämä näyttää, pyydä colorist lisätä muutaman eri sävyjä. Perinteiset folio kohokohtia lisää upea raitoja ja voit myös saada hänet maali kohokohtia ja lowlights antaa illuusion enemmän tilavuutta. Se on hyvä temppu suorat, ohuet hiukset.

Kattaa harmaat hiukset

Kun päätät peittää harmaat hiukset, sinun täytyy saada se kosketti säännöllisesti, joten huolto voi olla ongelma. Kuinka kauan voit mennä välillä väriaine työpaikkoja riippuu siitä, miten harmaat hiukset on.

Jos olet 100 prosenttia harmaa, se on parasta värjää hiukset joka kolmas tai neljäs viikko. Jos olet 50 prosenttia harmaa, voit tehdä sille viisi viikkoa kerrallaan. Yleensä juuret täytyy paikata maalilla kahdeksan viikon välein tai tarvittaessa.

load...