16 hienoa kampausta, jossa otsatukka 2018

9 marraskuu 2018

Otsatukka ovat loistava tapa piristää oman kampauksen ja ne voivat kestää viisi vuotta pois kasvosi. Jos olet ajatellut saada otsatukka leikataan tyyliisi nämä kuvat tekevät haluat ottaa ratkaiseva askel entisestään.

Oikea otsatukka varten kasvojen muodon voi tehdä silmäsi pop, keuliminen hämmästyttävä poskipäät tai auttaa piilottaa korkea otsa. Päivän tuoreimmat näyttää keuliminen useita erityyppisiä otsatukka: side-pyyhkäisi otsatukka, 70s hapsut (nähnyt täällä mallin fantastinen denim kauppa, äiti), otsa-kahlannut raskas otsatukka, ja jopa lyhyen otsatukka.

load...

Kun saat täydellinen leikkaus, sinun täytyy varmistaa osaat properlyblow kuivata otsatukka. Voit välttää "kupla bang" look yksinkertaisesti laskemisen pyöreä harja ja käyttää kiinteän tai meloa harjalla sijaan. Tämä luo tyylikkäämpi ja modernimpi otsatukka.

Otsatukka suorat hiukset

Naomi Campbell osoittaa pois kauniin joukko otsatukka jotka toimivat parhaiten suorat hiukset. Ne eivät ota säännöllistä huoltoa, vaikka. Tylpällä ja otsan-kahlannut otsatukka, sinun täytyy gettrims joka pari viikkoa tai niin.

Harkittaessa otsatukka, hiukset rakenne on tekijä. Jos sinulla on Super paksu aaltoileva karva tai tukka, otsatukka ei voi olla paras vaihtoehto. Ne voivat Frizz ylös kun puhaltaa kuivaa ne suoraan. Vaikka kiinteän silitys voi toimia, minuutit kosteutta osuu ilmassa, siellä on hyvä mahdollisuus, että fabulous marginaalisia vain karkeutta uudelleen. Kysy stylisti lausuntoa ennen lopullista sitoutumista leikata.

load...

Otsatukka varten tonttu hiustenleikkuun

Nämä paksut, puoli-pyyhkäisi otsatukka ovat mainio vaihtoehto tonttu hiustenleikkuun. Joskus tonttu leikkaukset voivat olla liian poikamainen ja tarvike, mutta suuri otsatukka voi tehdä tonttu kampauksen upea ja naisellinen. Nämä rock'n'roll otsatukka näyttelijä Ginnifer Goodwin ovat todiste siitä, että jopa lyhyet hiukset voi olla erittäin seksikäs.

Otsatukka että kasvaa ulos suuri

Pitkät, puoli-pyyhkäisi otsatukka ovat ylivoimaisesti helpoin otsatukka saada. Ne ovat vähemmän sitoutumista kuin tylppä otsatukka ja he tasaisempi everyface muoto.

Nämä otsatukka mallista Agyness Deyn ovat hyvä esimerkki puoli-pyyhkäisi otsatukka, jotka ovat erittäin pitkiä. Voit joko mennä sisään ja leikkaa välein pari viikkoa tai anna niiden kasvaa ulos teidän hiukset. Ne voivat helposti näyttää hyvältä jopa noin kolme kuukausi.

Otsatukka muodollista tyyliä

load...

Side-pyyhkäisi otsatukka näyttää hyvältä, kun vedät hiukset takaisin ja se voi toimia virallisen näyttää, koska näemme näyttelijä Julie Benz. Periaatteessa sinulla on vielä jotain meneillään edessä, vaikka useimmat hiukset on piilossa pois. Kuten näette, otsatukka ovat myös hyvä valinta naisille, joilla on korkea hairlines.

Bangs mennä chic

Malli Erin O'Connor osoittaa pois Super tylppä otsatukka, jotka ovat utlrachic. He tekevät loistavaa työtä täydentämään hänen retrotyyli täällä ja kauniisti aksentti hänen puuhiiltä mustat bob. Jos et mene tätä tyyliä, on valmis saada otsatukka leikattu muutaman viikon välein.

Bang funky, viileä ilme

Tämä on erittäin siistiä katsoa näyttelijä Viola Davis ja hänen otsatukka kiinnittää huomiota oikeutta silmänsä ja beautifulface. Vaikka näyttää siltä, ​​että se voisi ajaa sinua hulluksi ottaa otsatukka silmiin koko päivän, joka on helppo korjata.

Kun he häiritse sinua, yksinkertaisesti työntää ne pois puolelle ja ne silti näyttää hyvältä. Monipuolisuus on osa kauneutta kun menet hieman kauemmin.

Lue myös:

Otsatukka pitkät hiukset

Pitkät hiukset on fantastinen tylpällä rytinällä. Näyttelijä Beth Behrs kantaa ne kauniisti yhdessä hänen upea blondi aaltoja.

Jos rakastat yourlong lukot, lisäämällä otsatukka voi hetkessä piristää ulkoasua. Sinun pitäisi kyllästyä, ne kasvavat hienosti puolelle pyyhkäisi otsatukka, sitten normaaliin pituuteen, joten siirtyminen on helppoa.

Otsatukka ja paksut hiukset

Miten voit olla rakastua tämän jäähtyä punainen kampaus laulaja Florence Welch? Nämä tylppä bangsmatch hänen pitkät, paksut hiukset täydellisesti ja niillä on suuri "U" muoto, joka kehyksiä naamallaan.

Saada tämä näyttää, kysy stylisti leikata otsatukka paksu. Keskiosa tylppä bang pitäisi kaatuisi otsa tai sen alla. Puolin tylppä otsatukka tulisi olla pidempi, muodostaa ylösalaisin "U." Tämä leikkaus kasvaa paremmiksi tylppä bang.

Muista, että kun hiukset on leikattu märkä, se kuivuu lyhyempi. Muista kertoa tyyliniekka missä haluat otsatukka laskevan, kun se on kuiva.

Otsatukka ja ohuet hiukset

Pehmeä, ohut otsatukka ovat usein parhaiten ohuet, suorat hiukset. Malli Irlanti Baldwin on kaunis leikkaus hänen blondi TRESSES ja se lisää hänen tyylikäs, tyylikäs ilme. Mitä oikeastaan ​​tekee tästä työstä on, että ohuempi, hapsut otsatukka pariksi etukerroksista. Tämä muotoilu heti vetää katseen hänen upea, pitkät kasvot.

Otsatukka kanssa poninhäntä

Malli Sharni Vinson näyttää tosi hyvältä ja ilman otsatukka. Tämä ilme paria muotoinen bang pitkä, suora poninhäntä ja lisää hauskaa, mutta tyylikäs touch hän näyttää. Huomaat myös, että hän meni hieman dip-väriaine väri vinkkejä vastaamaan hänen pukunsa. Ilme varmasti on leikkisä tunnelma.

Bangs jokapäiväiseen

Reese Witherspoon on suosikki tarkkailtavaksi silmäänpistävä kampaus ja hän on aina osoittaa meille jotain uutta. Tässä ilme, thebangs juuri ja juuri silmäillä hänen otsa ja se toimii hyvin poninhäntä.

Tämä on yksi enemmän ajaton leikkauksia otsatukka. Se voi toimia hyvin melkein minkä tahansa hiusten väri, tyyppi tai rakenne. Se on hyvä jokapäiväistä näyttää, joka vaatii hyvin vähän huoltoa ja vain leikata siellä täällä ylläpitämiseksi.

Otsatukka silmästä-pop

Otsatukka ovat hyvin tuo huomiota silmäsi, mukaan stylisti Tommy Buckett Glamour-lehden. "Ne ovat nopea muutos ilman täysi-cut", hän sanoo. Tämä ilme näyttelijä Taraji Henson todistaa pisteen ja näyttää sen pois tyylikkäästi.

Otsatukka varten Pompadour

Pompadour kampaus ovat näyttäviä ja hauskaa. Vaikka ne ovat yleensä trendikäs, tämä näyttää palaa usein ja on täydellinen Platinapommi kuten Brigitte Nielsen. Se on hieno, ärtyisä, ja rock 'n' roll kaikki rullalle yhdeksi yksinkertainen kampaus, joka on ruiskutettu jopa olla aivan upea.

Otsatukka for oikotietä

Paris Hilton tyylikkäällä puolelle pyyhkäisi otsatukka jätetään pitkiä ja näyttävät fabulous hänen lyhyt bob. Se on upea ja raikas ilme, joka ei koskaan mene pois muodista. On myös aivan ihana pidemmät hiukset.

Otsatukka leikataan kotona

Tämä kuva malli Kate Moss otettiin vuonna 2010, jolloin se oli ilmoitettu hän leikkasi oman otsatukka. Siinä ei ole mitään vikaa, ja monet naiset tekevät samoin. Loppujen lopuksi, jos haluat pitää otsatukka tiettyyn pituuteen, voit viettää pienen omaisuuden saada säännöllisesti leikkaa salon.

Jos aiot leikata otsatukka kotona, varmista, että saat muutamia vinkkejä ensin. Mennä hitaasti ja muista aina leikata kun he kuivana.

load...