16 kauniita hiusleikkuja kauempien kasvojen muotoihin 2019

13 marraskuu 2018

Paljon kauniita naisia ​​on pitkä kasvot. Jos koneesi on vähän pidempi kuin se on leveä, hiusten leikkaus ja tyyli voi tasaisempi muoto ja tuo esiin parhaat ominaisuudet.

Jotkut parhaista kampaus pitkän kasvojen lapa pituus face-kehystys aaltoja, kiharat, tai kohokohtia. Voit myös mennä lyhyitä tai pitkiä, valita bob, ja pitää tyyliä yhtä sulavaa tai mussy kuin haluat. Jos lisäät äänenvoimakkuutta sivuille tai leikata joissakin otsatukka, voit antaa kasvot enemmän pyöristetty tai lyhyempi ulkonäkö samoin.

load...

Tarkastellaan joitakin näistä vaihtoehdoista toiminnassa. Kuvat ovat varmasti antaa sinulle ideoita seuraavaan leikkaus ja tyyli.

Harteille ulottuva tukka on imartelevaa

Pukeva haircut pitkän kasvojen muoto on olkapää-pituus. Voit lisätä joitakin face-kehystys kerroksia pitäen kaiken välillä leuka ja hartiat. Se on sekä trendikäs ja ajaton look, joka tarjoaa monia tyyli vaihtoehtoja päivästä toiseen.

Jos haluat mennä pitkä

Pitkät, suorat hiukset on tyypillisesti ei-ei pitkällä kasvojen muoto, koska se pidentää kasvot vieläkin. Tämä kampauksen on paras kaikesta, että flattersa pitkät kasvot: side-pyyhkäisi otsatukka, paljon kerroksia, jotka alkavat leuka, ja se ei ole liian pitkä.

load...

Pitkä ja kihara

Voit myös rikkoa "no pitkät hiukset" sääntö, jos sinulla on aaltoja tai kiharat. Paljon kehon lisää leveyttä puolin kasvoihin. Jos sinulla on luonnostaan ​​kiharat hiukset, anna sen mennä luonnollista tai kesyttää curl kanssa curling rauta ja joitakin kevyitä tuotteita.

Saat suoremmat hiukset, sinun täytyy lisätä joitakin kiharaa. Spritz hiuksesi asettamalla spray ja tuuli osioita piippu keskikokoisen kiharrin.

Lisää otsatukka

Otsatukka voi olla paras ystävä, koska ne voivat piilottaa iso otsa, yhteinen piirre pitkä kasvojen muoto. Ne tekevät myös kasvosi näyttävät lyhyempi. Jos haluat säilyttää pitkät, suorat hiukset, otsatukka ovat loistava vaihtoehto.

Paras otsatukka pitkään kasvot ovat otsa-kahlannut, puoli-pyyhkäisi otsatukka, tai tylsä ​​otsatukka.

Upea pallo

Kun se tulee aliarvostus, leuka-pituus keikkuu (orlobs), ovat ihanteellisia. Ne luovat illuusion leveyttä, ja ne ovat myös trendi.

load...

BOB pitäisi lopettaa alapuolella leuan keuliminen luusto. Paras keikkuu arealso lyhyempi takana ja kulma alas eteen.

Mennä sivuosan

Tämä on uskomattoman mairitteleva kampauksen on pitkät kasvot. Se on lyhyempi bob ja kiharat lisää leveyttä puolin kasvoihin.

Lue myös:

Teidän asioiden osaamista. Huomaat, että monet näistä tyylit on sivuosa, mikä luonnollisesti tekee kasvot näyttävät laajempi. Keskiosa tekee kasvot näyttävät jopa pidempään kuin se on. Tämä johtuu siitä, on linjassa nenän ja suoraan alas leuka, joka luo hyvin pitkä rivi.

A-viiva pitkä bob

Voit myös kysyä stylisti pitkään "A-line" bob, jossa takana on noin 1 1/2 tuumaa lyhyempi kuin front.The pituus on täydellinen pitkulainen kasvot ja, joidenkin aaltoileva kiharat ja korostaa, sivut todella täytetty.

Bob paksu, suorat hiukset

Tämä on suuri leikkaus tahansa kasvojen muoto, mutta se on hienoa pitkä kasvot ja ihanteellinen, jos sinulla on paksut, suorat hiukset. Bob leikataan suuressa kulmassa kasvojen niin se osoittaa pois kapea luusto. Pitkä, puoli-pyyhkäisi otsatukka peittävät suuren otsa ja se on myös satumaisen mussy.

Pörröinen pitkä bob

BOB todella monipuolinen ja tämä on toinen hyvännäköinen saat sahausta. Se on shaggier bob paljon nykii kerrosten ja juuri tarpeeksi aalto antaa sille selvä, modernia tyyliä.

Leuka-pituus bob

Tämä bob Nancy Pelosi on mukava ja hienostunut, ja se on hienoa kohokohtia. Se Blow-kuivata niin käpristyy alle ja näyttää hyvältä tai ilman otsatukka.

Kihara "vale bob"

Fake bob, kuten tämä kuluneet Rosario Dawson, on upea pitkä kasvot. Aallot lisää leveyttä puolelle kasvoja. Myös panevat hiusten alla juuri leuan osoittaa pois pitkä kaula.

Shag on upea

Tämä Shag hiustyyli ei ole liian lyhyt tai liian pitkä, joten se on täydellinen pidemmän kasvot. Se on yksinkertainen leikkaus että niitä voidaan käyttää puhaltaa ulos tai ilmakuivattiin, mikä antaa sille vähän luonnon aalto. Pyydä stylisti leikata nykii kerroksiin.

Suorille, ohuet hiukset

Jos olet tikku-suorat hiukset, joka on myös ohut, tämä on hyvä kampauksen sinulle. Tämä toimii, koska se on tyylikäs, hienostunut, ja lyhyt. Et tarvitse kuormien hiukset päästä eroon tämä näyttää ja pituus sopii kasvoille.

Muuttuva ilme

Nämä kaksi leikkauksia Olivia Newton-John toimivat kauniisti pitkä kasvot. Ne osoittavat myös, kuinka voit muotoilla leikata kahdella eri tavalla, joten voit siirtyä suoraan kihara milloin haluat.

Tinkimään, ei pitkä

Jos likeshort hiukset, se on parasta välttää lyhyitä kerroksia, tuuheuttavat päälle. Voit nähdä ero muotoilu tekee siitä laulaja Pink kaunis, pitkät kasvot.

Kun hän pukeutuu hänen hiukset puoli-pyyhkäisi, erittäin pitkä otsatukka, hänen kasvonsa näyttää lyhyempi. Silti, kun hän tuo sen on Pompadour, hänen kasvonsa näyttää paljon kauemmin. Piikit on sama vaikutus.

load...