18 mahtavat bob-kampaukset vanhemmilla naisilla 2019

12 marraskuu 2018

Bob kampaus ovat tyylikkäitä choiceforolder naisia, koska siellä on Bob, joka näyttää hyvältä kaikilla kasvojen muotoja. Mukana on myös bob jotka mahtuvat hiukset rakenne, onko se tai suorille tai jotakin siltä väliltä.

BOB ei ole tylsää. Se viittaa usein hiukset leikataan yläpuolella leuka tai vasemmalle pitkä, lähes hartiat. Silti se voi ottaa monia eri tyylejä, niin olet varmasti löytää hyvä ottelu persoonallisuuttasi ja elämäntapa.

Klassinen Bob

Kuka tahansa nainen mukava jawline ja kaula näyttää hyvältä ROP. Classic Bob on hieno katsoa, ​​että edelleen suosittu ikääntyneiden naisten. Se osuu oikealla yläpuolella leuka, on ihanan alla kippurassa, ja siinä on runsaasti tilavuus.

load...

Persoonallisuuttasi tulee olemaan suuri rooli vai ei bob sopii sinulle. Jos sinulla on tapana nauttia klassisia ja puhdas tyylejä ja itseänne hienostunut, se on erinomainen valinta.

Klassinen harmaa bob

Jos liittymällä miljoonat naiset, jotka ovat omaksumassa luontaisesti harmaat hiukset, bob on suuri leikkaus. Tällä pituus, hiukset on paljon liikettä, jotta se voi auttaa sinua näyttämään nuoremmalta. Parempi vielä, silmälaseja, moderni, hip runko näyttää tosi hyvältä harmaa bob.

Muista, että keikkuu vaativat yleensä hiustenkuivaaja ja joskus silitysraudan saavuttaa tyylikäs look.It edellyttää myös koristeita joka kuudes kahdeksan viikkoa aikaa säilyttää pituuteen. Jos et maksa paljon huomiota hiukset, miettiä nautit säilyttää tämä näyttää.

load...

Mutkaviivalla bob

Jokainen kasvojen muoto ja hiusten rakenne voi pukeutua bob; se on pitkälti riippuvainen tietyntyyppisen bob saat. On olemassa muutamia asioita huomioon:

Tyylikäs bob

Onko hiukset on suoristettu tai voit pukeutua peruukki, ROP näyttää tosi hyvältä mustalla naisia. Se voidaan tyylistä tai ilman otsatukka, joista kumpi tulee kehystää kasvot ja keuliminen parhaasi ominaisuuksia. Pidä bob leuan tai mennä hieman kauemmin, he molemmat voimakasta olemusta.

load...

Allekirjoitus bob

Helen Mirren aina näyttää hyvältä hänen allekirjoitus graybob. Hän pukeutuu niin monin eri tavoin, että on vaikea muistaa, että se on lähes sama aliarvostus. Se vain osoittaa monikäyttöisyyttä leikata.

Haluatko rento, asui katse tai kulta aaltoileva tyyli, Mikko jättää sinulle tarpeeksi hiukset tyyli tilaisuutta varten. Jälleen se näyttää hyvältä harmaat hiukset ja hänen otsatukka hän näyttää vuotta nuorempi.

Mutkaviivalla pitkä bob

Jos haluat jättää hieman enemmän pituus hiukset, pitkä bob on erinomainen vaihtoehto. Se on hyvin imartelevaa kaikille kasvojen muotoja ja hiusvärit, varsinkin jos on joitakin luonnollisia aaltoja.

Pitkällä bob voidaan tyylistä sopivaksi ulkoasun päivän. Jotta saat tämän luonnollisesti aaltoileva bob, spray suolasuihkutusolosuhteissa ja rutistaa hiukset kuivuessaan. Se voi myös olla tasainen silitetään suora.

A-line bob

Salon omistaja Rodney Cutler kertoo MSN: n Glo että paras nuorekas, ärtyisä ja luottavainen bob leikataan-line tyyliin. Sitä kutsutaan myös valmistunut tai ylösalaisin bob.

-Line tarkoittaa, että takana on hieman lyhyempi kuin edessä, kulmassa, joka voidaan nähtynä. Se toimii hienosti, koska se antaa hiuksille suurta liikettä, mukaan Cutler.

Lue myös:

Lyhyempi bob

Bobs voi olla melko lyhyt säilyttäen vain vähän pituus takana. Kun ottaa stylisti leikattu monta kerrosta, se lisää äänenvoimakkuutta ohuemmat hiukset, jotka voivat antaa hieman tasainen.

Side-pyyhkäisi otsatukka ovat suuri lisäksi, että on mairitteleva jokaista kasvojen muoto samoin. Blow-kuivaa otsatukka osoittamalla suuttimen oman kuivain alaspäin ylhäältä pään. Harjaa otsatukka vasemmalle, oikealle ja alas keskelle, kun kuiva.

Tylsä bob

Pituus klassinen bob taipumus olla kaksi tuumaa leuan alta. Se on mahtava pituus tylppä otsatukka samoin. Kun pariksi suorat hiukset ja pitkä kaula, se on erittäin hieno katsoa.

Monipuolinen pitkä Bob

Voit vaihtaa jopa ulkonäköä bob antamalla sen kuivua luonnollisesti joinakin päivinä andblow-dryi sitä suoraan muina päivinä. Voit myös taita sitä varten aaltoja.

Toblow-kuiva tyylikäs bob, alkaa tuuheuttava ja mousse jos olet hienoille hiuksille. Käytä suurta, meloa harjalla pikemmin kuin pyöristetty harjalla päät curl alla. Jos sinulla on aalto ja haluavat sitä suorempi, käytä laakarauta sitten lopuksi se pois kiilto spray likeBumble ja kimalaisten Shine On.

Yhden pituus bob

Ei kaikki keikkuu on kerroksia tai otsatukka. Se on leikkaus, joka voi olla upea, kun kaikki on yksittäinen pituus. Yksinkertainen tyyli kuin tämä on erinomainen tapa antaa hiusten väri kiiltoa. Olitpa mennä blondi, punainen, suklaa, tai harmaa, se näyttää kauniilta.

Erittäin tyylistä bob

Keikkuu, jossa on hyvin tyylistä otsatukka ovat ihania. Klassinen bob hyvin tyylikäs, suora tyyli on täydellinen monitaituri kasvot että monet aasialaiset naiset on siunattu samoin. Sinun täytyy uskoa, kuinka täydellinen tämä näyttää ja miten se pelaa jopa hänen herkkä ominaisuuksia.

Korostettu bob

Bob voi olla modernimpi ja rento tunnelma samoin. Hapsut otsatukka jotka ovat pitkiä puolella ja joitakin hienoisia kerroksia takana, se näyttää hyvältä. Tämä on mukava vaihtoehto hennoille hiuksille, varsinkin jos on joitakin upeita kohokohtia lisätä äänenvoimakkuutta.

Hienovarainen kerros bob

Tämä bob voi näyttää siltä kuin se leikataan yhdellä pituudella, mutta tosiasiassa se on joitakin kerroksia. Saada tämä näyttää "pyytää, että se hieman lyhyempi takana hyvin hienovarainen kerrospukeutuminen kaikkialla", sanoo stylisti Chris McMillan sisään Allure Magazine.

Mukaan McMillan, tämä on leikkaus, joka toimii parhaiten suorat hiukset. Voit lisätä otsatukka jos haluat, ja tylppä otsatukka olisi upea. Jos sinulla on pyöreämpi kasvot, kysy pidempään, puoli-pyyhkäisi otsatukka.

Hienostunut bob

Monet tyylikäs naiset valitsevat leikata hiukset lyhyet myöhemmin elämässä. Porrastettu Bob, joka on yksinkertainen ja vastaa hiusten rakenne voi olla hyvin hienostuneen ilmeen. Thisversion on täydellinen forthick hiukset thathas hieman ofnatural aalto, thoughit olisi suuri kanssa somecurls samoin.

Nuorekas bob

Iman on mallinnus vuosikymmeniä ja on vaikea uskoa, että hän on hänen 60-luvulla. Tämä ilme on täydellinen esimerkki siitä, miten nuoret voit katsoa oikeat aliarvostus. Se on tyylikäs ja tyylikäs, täysin kehystys hänen pitkät kasvot ja tuo ylimääräistä huomiota hänen silmänsä. Väri on myös upea ja erinomainen valinta Afrikkalainen amerikkalaiset naiset.

Täyden tilavuus bob

Jos sinulla on pää täynnä paksua, täyteläistä hiukset, bob voi esitellä sitä. Yksi tämän paljon tilavuus reunassa tulee olemaan paras soikea, pitkä, ja sydämen muotoinen kasvot. Se voi myös olla kaunis, jos sinulla on luonnostaan ​​kiharat hiukset.

load...