19 kampausta naiset 20-vuotiaana voivat päästä eroon

14 marraskuu 2018

Kun olet oman teini ja 20s, se on ehdottomasti paras aika elämääsi kokeilla kaikenlaisten hiusten leikkaamiseen hiustyylejä, ja hiusvärit. Hiukset kasvaa yhtä nopeasti kuin se koskaan tule elämässä, joten jos saat ärtyisä Pompadour yksi kuukausi ja olet kyllästynyt sitä seuraavan, voit kasvattaa sitä ulos bob sitten shag, sitten harteille ulottuva leikkaus ja lopulta pitkä, Beachy aallot että puet korkean poninhäntä, kuten näyttelijä ja malli Nina Dobrev (syntynyt 09 tammikuu 1989) tekee täällä.

Ja jokaisessa vaiheessa, voit kokeilla uutta väriä.

Klo 25, et naurunalaiseksi punos (vaikka Elle MacPhersonwas rocking punos keväällä 2013, kun hän lähestyi 50. Shelooked hämmästyttävän), et näyttää typerältä ylhäältä solmun ja et varmasti ole kyseenalaiseksi, jos poistut taloosi vaaleanpunainen hiukset.

load...

Se sanoi, Helen Mirren äskettäin rokkasi vaaleanpunainen hiukset ja hän oli syntynyt vuonna 1945. Et matematiikka.

En pidä kauneutta sääntöjä ja Rakastan sääntö katkaisija, mutta se on totta, voit saada pois niin paljon enemmän teidän 20s kuin pystyt oman 30s, 40s ja vanhemmat. Joten sanon mene siitä. Selvittää, kuka olet, mitä näyttää tehdä sinusta mukavin. Koe. Ehkä voit olla kiitollinen teitte monta vuotta ennen kun you'rean vanhempi nainen.

Tässä kuvagalleriassa, minä on mahtavia aliarvostus, tyylit ja värit, että voit saada pois teidän 20s. Itse asiassa kaikki naiset esillä tässä galleriassa ovat heidän 20s. Olkoon kokeilu alkaa (niin kirjoittaa tämä kateellinen 40-vuotias).

load...

Gamine: lyhyet hiukset, pitkät otsatukka

Seuraavassa on muutamia asioita huomioon hiustenleikkuun teidän 20s (Olen osittainen tähän aivan upea gamine kampaus Kuvassa, muuten):

Vihje 1: Mieti urasi tavoitteita. Teidän 20s, etsit perustaa itseäsi uran. Jos olet enemmän muka ammatti, voit saada pois outoja katsoa, ​​mutta jos olet enemmän konservatiivinen ammatti saatat valita enemmän ammattimaisen ilmeen. Kannattaa harkita paloittelu pois, että pitkät hiukset lyhyemmäksi leikkaus. Tarkistaa tämän kuvagallerian bob hairstyles.Tip # 2: kokeilla pituus ja väri. Nyt on aika nähdä miltä näytät super pitkät hiukset, niin hakkaa se poikki ja katso jos otat lyhyet hiukset. Klo ikäsi, hiukset kasvavat nopeammin ja paksumpi kuin koskaan elämässäsi. Joten nauttia siitä kun olet sitä. Hiusten väri on avain uudelleenlöytämiseksi. Jos sinulla oli vaaleat hiukset kuin lapsi, sinun näyttää hyvältä vaalea nyt. Siunattu mustat hiukset? Kokeile kevyempi ruskea tai red.Tip # 3: Varo väärää oikotietä. Mitä et halua näyttää on varastossa "äiti" -merkki. Valitse lyhyt ilmeen, joka sopii iän ja viimeisimmät trendit. Ideoita, tutustu 5 kuumin Short Hair Trends.

load...

Arizona Muse pitkän bob kampaus

Sitä käytetään olla, että kaikki halusivat Alexa Chungin shag kampauksen. Nyt jokainen haluaa mallin Arizona Muse (syntynyt 18 syyskuu 1988) pitkä Bob kampauksen. Niin monia blogeja ja lehtiä mukana Arizona Muse ja hänen ikoni kampauksen, ja se on oikeastaan ​​yksi joka näyttäisi hyvältä kaikenikäisiä naisia.

Tämä leikkaus sopii luonnollisesti aaltoilevat hiukset, tukka ja jopa suorat hiukset niin kauan kuin se on joitakin luonnollisia aallon siihen. Jos sinulla on kiharat hiukset, laita nokare texturizing tahnaa kädet ja ajaa se läpi hiukset raskaamman kiharat. Jos sinulla on suorat hiukset, suihkuttaa suolavesi spray ja rutistaa hiukset se dries.Long hiukset voi olla korkea-huolto, koska se kestää ikuisesti kuivua ja voi näyttää kiukkuinen kun ei tyylistä päivittäin. Tämä leikkaus sopii äideille, koska se näyttää hyvältä ilmakuivattua, puhallettu kuivatut tai jopa vetää takaisin rento poninhäntä.

A-linja (tunnetaan myös nimellä "valmistui bob") on suosittu pitkä bob vaihtoehto, koska se antaa tyyliä ja hienostuneisuutta muuten pistosahaamista. Kysy stylisti leikata hiukset noin tuuman lyhyempiä takana, jotta se voi vähitellen pitenevät edessä.

Pitkällä bob kasvanut ulos

Kyllästynyt pitkä Bob? Kasvaa sitä ulos swishy, ​​upea harteille ulottuva leikkaus, joka on imartelevia kaikille.

"Aivan rannan aallot

Blake Lively (syntynyt 25 elokuu 1987) on pää upea hiukset täällä. Jos sinulla on pitkät, paksut hiukset, voit saada pois tämä näyttää. Vaikka hiukset on ohut puolella vai ei kasva pitkään nopeasti, voit fake tämän katsoa avulla hiustenpidennykset.

Aion panostaa että jokainen nainen Hollywoodissa on ollut tätä kampausta jossain vaiheessa elämäänsä. Se vain ei koskaan mene pois muodista. Se on rento, erittäin seksikäs ja me kaikki tiedämme miehet rakastavat pitkät hiukset.

Lue myös:

Salaisuus seksikäs, Beachy aallot on suola spray. Spray se, rutistaa hiukset ja voit lähteä. Saan resepti täältä: Salt Spray Resepti Hair.

Miley Cyrus platinaa Pompadour

Kun Miley Cyrus (syntynyt 23 marraskuu 1992) leikkasi hiuksensa tähän platinaa Pompadour, blogosphere villiintyi. Cyrus ei ole vieras kokeilua. Olen ehdottomasti rakastan tätä kampauksen hänen ja pahoittelen, että minun 20s ovat täynnä kuvia minua melko paljon täsmälleen sama kampauksen ja täsmälleen sama hiusten väri.

Bloggerin Chiara Ferragni kokeiluja punaiset hiukset

Hänen blogi on nimetty hänen tyypillistä vaaleat hiukset väri, mutta tunnettu bloggaaja Chiara Ferragni on kyse kokeilu hänen päällä (katso blogissaan "Blonde Salad" täällä). Hän matkustaa ympäri maailmaa mallinnus hämmästyttävä käsilaukkuja, kenkiä, ja vaatteita. Ei ihme hän on poissa punainen täällä ja niin suurella menestyksellä.

Ballerina pullat

Jonkin aikaa siellä, jokainen, joka oli joku oli yllään pitkät hiukset solmitut messily päälle päätään. Vaikka nuttura on edelleen noin, tämä versio on paljon vähemmän mussy. Itse asiassa se on ballerina pulla kyydissä ylös korkealla kuten tässä Hilary Duff (syntynyt 28 syyskuu 1987) ja Sarah Hyland (bornNovember 24, 1990).

On haittoja tähän asuun näytät hölmö jos yrität vetää tämän pois ja sinulla on pitkä kasvot kuin minä. Se tekee Näytät hevosen y. Älä tee sitä.

Katso kuvia upea ballerina pullat ja tsekkaa, ballerina pulla tehty luettelo vuoden Top 20 Hairstyle Trends.

Punokset ovat valtavat

Punokset ovat hyvä tapa lisätä tyylin ulkoasua.

Suora, keskiosa

Hiukset puhalletaan suora ja erosimme keskeltä on hyvin suosittu tällä hetkellä. Tarkista nämä versiot sisaret Kendall Jenner (syntynyt 03 marraskuu 1995) andKylie (syntynyt 10 elokuu 1997).

Luisa Hartema Bob - kaikki 3 versiot niistä

Olen kaikkea klassinen bob 20-somethings. Kyllä, se on hiustenleikkuun isoäiti voi kertoa teille, mutta jos yrität tehdä oman tiensä liikemaailman tai koulutukseen tai työ, johon haluat kiivetä tikkaita, bob toimii hyvin. Ja voit pukea sen niin monella tavalla, kuten malli Luisa Hartema (syntynyt 26 joulukuu 1994) osoittautuu täällä.

Brooklyn Decker pitkän Bob

Olen ga-ga pitkän bob ja olen erityisen rakastan tätä versiota Brooklyn Decker (syntynyt 12 huhtikuu 1987).

Brooklyn Decker kulkee blondi brunette

Brown on kuumin väri Britanniassa juuri nyt kiitos Kate Middleton (se Duchess of Cambridge sinulle)). Se on myös kuumin väri Yhdysvalloissa tällä hetkellä hyvin.

Jos olet utelias, mitä haluat näyttää rikas kastanja lukot, kokeile sitä. Decker, kun kaikki oli vaaleita yläpuolella. Hän värjännyt hiukset ruskeat vuosien jälkeen olemisen blondi.

Oletko tarpeeksi rohkea mennä platina?

Se vie rohkea nainen, kuten Esther Quek, kuvassa olevassa mennä platina. Mutta kaikki eivät ihon sävy olisi mesh hyvin platinaa.

Ikäsi, dip-väriaine ja värillinen laajennukset eivät näytä lastenleikkiä

Kyllä, Helen Mirren on kuvassa äskettäin vaaleanpunainen hiukset, mutta pääsiäismuna värit parasta jättää alle 30 asetettu.

Frankie Sandford n ​​pixie aliarvostus

Frankie Sandford (syntynyt 14 tammikuu 1989) on tyylikkäin, edgiest kampaus. Nyt on täydellinen aika rokata rokkari näyttää, varsinkin jos sinulla on työpaikka taiteen tai ovat korkeakoulussa tai grad koulussa.

Jennifer Lawrence olkapää-pituus hiukset

Jos noudatat minun sivusto tiedät olen ga-ga hartia-pituus kampaus. Tämä pituus on loppujen lopuksi imartelevia lähes jokainen (ks pukeva Kamppauksen Everyone). Ja hei, jos se on tarpeeksi hyvä Jennifer Lawrence (syntynyt 15 elokuu 1990). Saat kuvan.

Harteille ulottuva tukka on yksinkertaisesti monipuolisin, imarteleva hiusten pituus kaikille kasvoille tyypit ja kaikkien hiusten kuvioita. Avain täydellinen olkapää pituus leikkaus sijaitsee, yksinkertaisesti, pituuden. Se ei voi olla liian pitkä tai liian lyhyt, ja näyttää parhaiten, kun se vain osuu tällä solisluu tai hieman yli.

”Viimeistely pitäisi näkyä tylsä ​​mutta pitäisi koskaan olla tylsä, koska tylppä näyttää halpaa”, kertoo stylisti Harry Josh Vogue Magazine. ”Sinä texturize päät ehkä sulka partakone joten linja näyttää puhtaalta, mutta siellä on todella paljon liikettä siinä. Liikaa lohkon, ja se näyttää raskas.”

load...