20 erittäin makea, mutta hyvin seksikäs lyhyt kampaus 2018

12 marraskuu 2018

Se vie rohkeutta mennä todella lyhyt, mutta tulokset voivat olla hyvin viileä. Olitpa etsivät leikkaus, joka on seksikäs tai outoja tai makeita, on monia kampaus sinulle tochoose alkaen.

Voit mennä Super lyhyt tai valita pitkä kerroksia. Valitse funky Pompadour tai makea, pehmeä tonttu. Avulla julkkiksia, jotka menivät lyhyitä, sinun varmasti löytää inspiraatiota ennen kuin osut salonki.

Päättäessään lyhyen kampauksen ja leikkaus, sinun kannattaa harkita joka täydentää kasvojen muodon sekä hiukset rakenne.

load...

Vaikka tonttu voi työskennellä tahansa kasvojen muoto, se ei välttämättä toimi Paksujen tai tukka, esimerkiksi. Samoin jos on pidempi kasvot korkea hiusraja, jotkut puoli-pyyhkäisi otsatukka voi kattaa otsaasi. Kannattaa myös miettiä ylläpitoon samoin. Lyhyemmät kampaus on pysynyt säännöllisesti trimmit pitää ne näyttää hyvältä.

Michelle Williamsin tonttu

Michelle Williams kuluu suloinen ja seksikäs tonttu kampauksen. Pitkä kerrosta tarjoaa pehmeän ilmeen ja tämä on hyvin suosittu kampauksen naisilla, jotka rakastavat lyhyet hiukset.

Williams puhui Elle UK hänestä suosittu kampauksen. "Tunnen itseni lyhyet hiukset. Ja se on ollut todella pitkä aika, kun olen oli pitkät hiukset, viisi vuotta. Tietenkin vain niille, jotka pitävät ovat homoja ja tyttöystäväni. Suoraan miesten kautta linjan ei tähän hiuksia. Leikkasin sen, että yksi suora mies, joka on koskaan halunnut lyhyet hiukset ja minä käyttää sitä muistoksi joku todella rakasti sitä."

load...

Halle Berryn Pixie

Jo vuosia, Halle Berry oli tämä allekirjoitus tonttu, ja se on gorgeouslook. Hän kerran kertoi Elle-lehden, että hän tuntee kaikkein kuten itsensä Super lyhyet hiukset. "Rakastan lyhyet hiukset-se olen minä, se kuka olen. Minä vain luottaa ja tuntuu paras itse kun olen lyhyet hiukset", Berry sanoi.

Leikattu on paljon tilavuus ansiosta mussy kerrosten ja siinä korostetaan Berryn kauniit kasvot. Se voidaan myös tyylistä eri tavoin, tästä nopeasti, Messier ilmettä tyylikkäämpi ulkonäkö milloin haluat.

Anne Hathawayn Pixie

Anne Hathaway voi olla hyvin tunnettu hänen pitkät hiukset, mutta tämä tonttu oli erinomainen tyyli hänen samoin. Se on jäljellä vain vähän pidempään päälle lisätä äänenvoimakkuutta ja wisps yli hänen otsaansa ovat ihana ja seksikäs.

Eva Pigford seksikäs rajataan

Eva Pigford valitsi oikotie, joka vastaa hänen rohkea persoonallisuus. Valoisa blondi väri on upea Toisin hänen ihonsa ja tummat silmät. Menemällä tämä lyhyt, hän esittää myös tarjota hänelle pitkä kaula, joka vain tekee hänestä enemmän hohdokas.

load...

Ariane Davisin söpö kiharat

Jos et ole niin ärtyisä, Ariane Davis on super söpö version tonttu. Se leikataan yhtä lähellä päätään ja on paljon kerroksia, mutta sillä on myös joitakin pehmeä kiharat. Tämä on tyylikäs ja hauskaa, sopii kaikille, joilla on Happy-Go-Lucky persoonallisuus.

Rihannan pixie

Rihanna on toinen kaunis nainen, joka menee edestakaisin pitkät ja lyhyet hiukset. Tämä pehmeä tonttu oli yksi parhaista lyhyt tyylejä hän on kulunut. Se on suuri kerroksia ja erinomainen tilavuus aksentti hänen sydämenmuotoinen kasvot. Tämä ilme vaatisi vain minimaalinen määrä muotoilu päivittäin, joten se sopii erinomaisesti kiireinen elämäntapa.

Miley Cyrus ärtyisä

Miley Cyrus oli tämä platina 'tehdä pari vuotta. Se oli varsin kiistanalainen, mutta Cyrus rakastin sitä.

Ilmeisesti Miley halusi lähteä lyhyellä pitkään. Kun hän oli 15, hän oli haastateltavana ABC News ja viittasi kuva malli Twiggy kanssa tonttu hiukset. Hän sanoi, "Eräänä päivänä aion leikata hiukseni niin. Tiedän. Tiedän jonain päivänä."

Se ei ole varsinaisesti tonttu hiustenleikkuun, vaikka. Cyrus on urheilu Pompadour, joka tunnetaan myös nimellä "otsakiehkura." Tämä tyylikäs, ärtyisä leikkaus on nähty monia kuuluisuuksia, kuten laulajat Pink ja Rihanna.

Singer vaaleanpunainen

Pink sported lyhyet hiukset vuosia ja hän on usein käyttänyt erilaisia ​​Pompadour. Se hasbecome hänen allekirjoitus näyttää ja soittaa jopa hänen suuri persoona. Yksi harvinaisempia tyylejä on tämä vaaleanpunainen otsakiehkura. Se on ton hauskaa ja varmasti saada huomiota.

Jaimie Alexander

Lue myös:

Näyttelijä Jaimie Alexander debytoi hänen lyhyt rajatut leikata huhtikuussa 2016. "Minulle suurin osa kauneus on luottamus, niin suosittelen yllään jotain todella viihtyvät, että on ehkä laajentaminen persoonallisuuttasi. Älä yritä olla ketään vaan itse ", hän kertoi USA Today.

Jos tonttu tuntuu vähän vaimeana sinulle, kokeile Pompadour. Aleksanterin ilme on hauskaa ja lonkan, mutta se on myös hyvin tyylikäs. Se näyttää kaunis hänen tummanruskeat hiukset ja pyöreät kasvot, lisäämällä pituus koska kaikki hiukset on päällä.

Esther Quek n piikki

Muotitoimittaja Esther Quek on aina yläreunassa muodin näyttämöllä. Hän säännöllisesti kuluu joitakin funkiest hiukset näet aina tekee sen tyyliä. Tämä kiukkuinen blondi leikkaus on hauska ajatus, että monet naiset voivat vetää pois, varsinkin jos haluat tehdä selvitys.

Hän myös tunnettu pariksi hänen lyhyet hiukset hämmästyttävän korvakorut. Se on jotain, että monet enää kampaus yksinkertaisesti peitellä.

Ruby Rose punainen ja ärtyisä leikkaus

Sinun ei tarvitse mennä täydellä Pompadour tai piikkejä keuliminen ärtyisä persoonallisuus. Ruby Rose on upea tyyli, joka on yhtä paljon rubiininpunainen väri, koska se on mussy piikkejä. Se on hyvä etsimään häntä eri luusto, lisäämällä tasapaino äänenvoimakkuuden päälle.

Sharon Osbourne allekirjoitus punainen

Sharon Osbourne on usein nähty tässä valoisassa punaiset hiukset. Se on hyvä väri hänen ihon sävyä ja tämä leikkaus on yksi hänen suosikkeja.

Olitpa mennä rubiininpunainen väri tai ei, se on hyvä leikata vanhemmille naisille. Se on rento ja ammatillinen samanaikaisesti. Lisäksi voit kasvattaa sitä hieman pidempään tai anna otsatukka roikkua enemmän, sillä Osbourne usein tekee.

Kris Jenner nuoruuden leikkaus

Kris Jenner on aina kulunut hiuksensa lyhyt ja tämä on yksi niistä edgier versioista. Se on oikeastaan ​​aika makea ja ei näytä liian nuori tai liian vanha, joten se on loistava valinta iäkkäiden naisten lähes kaikki kasvojen muoto. Puolella pyyhkäisi otsatukka todella tehdä ilmeen ja kiinnittää huomiota hänen upea silmät.

Jessie J

Laulaja Jessie J on erittäin lyhyt Rajattu platina kampaus, joka näyttää hyvin paljon naisia. Vaikka se on harvinaista kehystää otsaan lyhyillä kerroksia, jotka putoavat suoraan alas otsalle, se todella toimii. Se on erityisen mairitteleva hänen pyöreät kasvot ja mahdollistaa hänen silmänsä olevan tärkein painopiste.

Ruby Rosen slicked ilme

Slicked takana on hyvännäköinen lyhyet hiukset. Ruby Rose on täydellinen kasvoja tämä näyttää, koska hänen hiukset ei vähennä hänen sydämenmuotoiset kasvot. Saatat joutua kasvaa hiukset pois hieman vetää se pois, mutta otsatukka voidaan aina pyyhkäisi sivuun, kun et halua liukas ne takaisin.

Devyn Abdullah

Tämä kampauksen mallista Devyn Abdullah on yksinkertaisesti upea. Se on hieman Pixie takana, joka pidentää hänen elegantti kaula. Hänen enää otsatukka osoittaa pois hänen kauniit silmät, varsinkin tummempi meikki, joka on niin imartelevaa hänen ihon sävy. Tämä on yksi niistä leikkauksista, joka toimisi monille naisille.

Sarah Harding puolella pyyhkäisi otsatukka

Pidempään edessä lisää modernisti keskimääräistä tonttu. Side-pyyhkäisi bangsmay on käynnistynyt trendi, mutta he ovat tulleet jäädäkseen. Sara Hardingin leikkaus on makea ja voivat toimia kaikissa kasvojen muoto naisille kaiken ikäisiä.

Kathy Weberin tumma kerrosta

Voit myös antaa niille otsatukka enemmän kerroksia ja levittää niitä pitkin otsaasi. Kathy Weberin tummat, paksut hiukset on täydellinen tähän. Hänellä on tonneittain tilavuuden päälle tasapainottaa kasvojen piirteitä. Kontrasti hänen hiusten väri ja ihon sävy sekä näitä otsatukka, tuovat kaikki huomiota hänen upea silmät.

Laura De Boer makea lakaista

Laura De Boer on täydellinen persoonallisuus ja kasvojen tehdä tämä yksinkertainen leikkaus työtä. Se on hyvin kaunis, rento, ja soveltuu erinomaisesti hänen suorat hiukset. Auburnhighlights antaa hiuksensa suuri ulottuvuus. Ilman heitä, tämä voi olla hieman liian tasainen.

Tylppä leikata

Pariisin muotiviikolla on hyvä paikka bongata uusia kampaus, erityisesti lyhyitä, ärtyisä niistä. Tämä super lyhyt tylppä on yksi helmistä löytyy siellä. Se on hip, moderni ja hyvin muodikas, mitä haluat, jos etsit tehdä ilmoitus.

load...