20 kuuluisaa brunetteja, joilla on hienoja hiuksia

10 marraskuu 2018

Katsokaa tuota pitkä, paksu, luonnostaan ​​aaltoileva karva. Kuka tietää, kuinka paljon se on todellinen, mutta Penelope Cruz hiukset on drop-kuollut upea.

Tämä näyttää:

Pyydä karamelli kohokohtia, jos sinulla on tummat hiukset. Muutama osa kasvojen olisi upea. Suosittelen BALAYAGE menetelmä noustaessa kohokohtia tummat hiukset.

Pitkät hiukset vaatii hieman kerrosten pitää sitä menemästä veltto ja A-linjan (pouffy alareunassa). Pyydä pitkiä kerroksia, jotka osui leuka ja solisluu. Lyhyemmät hiukset? Käynnistä kerrokset poskiluun.

load...

Pitkät, puoli-pyyhkäisi otsatukka ovat imartelevia paksu pitkä tukka, kuten Cruz.

Eivät kasva hiuksia näin kauan, jos kasvot on pitkä, tai pitkulainen. Tämä näyttää paremmalta sopii sydämen kasvojen muotoinen tyttöjen ja ne pyöreät kasvot. Pitkät hiukset vetää alas jo pitkät kasvot.

Victoria Beckham

Tämä upea tonttu leikkaus toimii Victoria Beckhambecause hän on erittäin vahva ominaisuuksia. Tämä leikkaus toimii hyvin lähes kaikissa hiukset tekstuureja straightto hienoa kiharaa ja karkea.

Jennifer Aniston

Silti tunnetuin harja Hollywoodissa, Jennifer Aniston n pitkän, pala-y aallot haveeveryone vihreäksi kateudesta.

load...

Saada tämä näyttää:

Kysy stylisti "pala-y kerroksia." Tarvitset kerroksia leikataan hiuksia alkaa kärjessä nenän.

Kohokohtia ovat välttämättömyys. Ehdotan BALAYAGE yli folio kohokohtia. Hiukset maalausmenetelmällä on luonnollisempi ja stylisti voi hallita sitä, missä kirkkautta menee.

Tyyli, lisätä volumizing suihkeen tai mousse pyyhekuiviin hiuksiin. Blow kuiviin hiuksiin, scrunching saada aaltoja.

Rihanna

Rihanna on tunnettu hänen hämmästyttävä kampaus. Hän sported kaikenlaisia ​​lyhyitä tyylejä viime vuosina.

Audrey Tautou

Ranskan näyttelijä on yksi kiva kampaus kaiken aikaa. Hänen tonttu ilme on täydellisyyttä.

Megan Fox

Hän on herpaantunut ja harvoin on bad hair day.

Beyonce Knowles

load...

Anteeksi kertoa teille, mutta Beyonce kuuluisa lukot eivät ole hänen omansa. Hän sanoi pukeutua Nyörilliset peruukki tai laajennuksia. Kuitenkin hän on esiintynyt laajennuksesta vapaa ajoittain, osoittaa pois hänen luonnollinen lukot on Wetlook tai pitkä bob. Ja kun hän on luonnollinen brunette, hänen harja usein valkaistaan ​​hunaja blondi tai vaaleampi.

Angelina Jolie

Angelina tunnetaan paremmin hänen huulensa, hänen hyväntekeväisyystyötä, hänen lahjakkuus andher jälkikasvu lasten kuin hän on hänen hiukset, mutta hän on kuuluisa brunette kuitenkin.

Katie Holmes

Katie Holmes on yksi niistä harvoista ihmisistä, jotka vain näyttää parhaiten lyhyet hiukset. Hänen hiusten väri on upea (hän ​​on joskus kevyempi kuin tämä) ja muoto sopii hänen kasvonsa.

Saada tämä näyttää:

Jos sinulla on pyöreä kasvot, voit saada tämä leikkaus, mutta varmista, että saat pidemmän version. Lyhyet hiukset vain korostaa pyöreät kasvot.

Pyydä tämä leikkaus on lyhyempi takana, taivutettu eteenpäin niin se korostaa oman jawline. Muutama pitkä, puoli-pyyhkäisi otsatukka kattaa korkea otsa.

Lue myös:

Jos sinulla on kihara tai Super aaltoileva karva, ymmärtää, että sinun on suoristus hiukset päivittäin pitää tätä tyyliä. Tämä leikkaus toimii parhaiten naisten kanssa suorat hiukset.

Julia Roberts

Aivan upea. Julia Roberts kiviä kastanja aaltoja, jotka ovat varmasti parantaa joidenkin laajennukset (harvat meistä ovat syntyneet tällaisen luonnostaan ​​paksut hiukset ja pidennykset Hollywood ovat yhtä yleisiä näinä päivinä rintaimplantit).

Saat nipistinlinssit tai kutoa. On monia versioita, mutta ne kaikki maksaa satoja dollareita ja ylöspäin.

Kun laajennukset ovat, sinun on aalto hiukset.

Salma Hayek

Kaikki eivät voi käyttää stick-suorat hiukset erosivat keskellä, mutta Salma Hayek varmasti voi. Saat Hayek kiiltävän pullossa, mutta se on osoittanut pois parhaiten suoristettu taulu-rauta.

Tämä näyttää:

Tämä on kauttaaltaan väri ilman kohokohtia. Kysy colorist noin lasite jälkeen saat hiusten värjäyksen. Se tuo esiin syvyys hiusten väri.

Tämä leikkaus sopii useimmille kasvon muotoja ja toimii monilla pituudet. Se on hyvä leikkaus kasvaa ulos, ja tässä taloudessa, saada leikkaus, joka kestää muutaman kuukauden on tärkeää.

Jennifer Lopez

Tämä on afavorite leikata Jennifer Lopez. Väri ja kerrokset ovat ihania

Jennifer Garner

Jennifer Garner hiuksia ei ole hänen hienoin pisteen. Hän on yleensä kuvassa käynnissä noin hikoilu ja poninhäntä. Hän on paremmin tunnettu hänen kaiverrettuja poskipäät, hänen mehiläinen pistetty huulet, ja hänen tyttö-next-door persoonallisuus. Mutta hän on kuuluisa brunette, joten hän tekee thelist.

Saada tämä näyttää:

Aloita Volumizer tai texturizer päälle pyyhekuiviin hiuksiin. Harja tuote hiusten läpi (naiset yleensä menetä tämän vaiheen). Föönaus hiukset kanssa villisiankarvaa pyöreä harja ja maali curling hiukset suuren tynnyri curling rauta.

Gisele Bündchen

Giselle hiukset on partaalla on kultainen täällä, mikä tarkoittaa että hän tuskin tekee tätä listaa. Silti Bundchen tumma lukot kirkastutuvat vain riitä, että he eivät ole blondi.

Tämä näyttää, föönaus hiukset suoraan, mutta älä kuivaa se kokonaan. Anna airdry lopussa niin se on juuri oikea määrä aallon (useimmat hiukset on joitakin luonnollisia aallon siihen).

Kim Kardashian

Hän yritti olla blondi noin fiveminutes ja sitten todellisuus tähti Kim Kardashian heti värjännyt hiukset tummat uudelleen.

Christina Ricci

Christina on tunnettu hänen tylppä otsatukka ja hänen suuri kampaus. Tämä leikkaus osoittaa pois hänen hämmästyttävä silmät.

Halle Berry ja hänen Pixie kampaus

Halle tunnetusti leikkasi hänen pitkät hiukset lyhyet vuotta sitten, kasvoi se pois ja leikataan se uudelleen. Hän näyttää hämmästyttävän tässä tonttu kampauksen.

Natalie Portman

Natalie näyttää ihana olipa hänen kampauksen. Hän kokeili tonttu ja kasvoi hänen hiukset pitkät ja aina näyttää awesome.

Jennifer Hudson

Jennifer Hudsonin kampaus täällä on ihana.

Jessica Biel

Oikeastaan ​​enemmän kuuluisa hänen suhteensa Justin Timberlake, Jessica Biel on myös tunnettu hänen upea "bronde" (vaalea / brunette) lukot.

load...