20 upeaa blondi, ruskea ja punainen hiusväri 2019

10 marraskuu 2018

Olitpa mennä rohkea punainen, rikas ruskea tai kiiltävä vaalea, väri voi päivittää kampauksen ja raikastaa ulkoasua. Ongelmana on, että on niin paljon värejä.

Joiden avulla voit päättää, mihin suuntaan mennä, aiomme tutkia stunninghair värejä. Löydät myös monia vihjeitä, jotka auttavat sinua löytämään yourperfect väriä.

Upea tummanruskeat hiukset

All-over ruskea väri, tämä syvä suklaa on upea vaihtoehto. Se näyttää hyvältä pitkät ja lyhyet hiukset ja on todella kuuma paksut hiukset luonnon aaltoja.

load...

Pitäisi mennä tummempi?

Jos uskot näyttää paremmalta tummempi tukka, New Yorkissa stylisti Eva Scrivo tarjoaa suuren kärki kirjassaan "Eva Scrivo kauneuden." Koska kosteisiin hiuksiin on fewshades tummempi kuin kuivat hiukset, laittaa normaaliin päiväsaikaan meikkejä kun hiukset on vielä märkä. Jos iho on kirkkaampi, Scrivo sanoo, näyttäisi hyvältä withdarker hiukset.

Blondit voi saada kohokohtia, liian

Ihmiset yleensä yhdistävät kohokohtia vaaleat hiukset, mutta ne toimivat kauniisti brunette hiukset samoin. Kudonta kevyempiin pesee väriä tummat hiukset voi auttaa lisätä määritelmä ja ulottuvuus.

Tämä hämmästyttävä hiusväri Katharine McPhee on loistava esimerkki ombrécolor. Voit saada tämän liukuväritehoste kanssa balayagetechnique. Jos rakastat ombre, voit myös rakkautta "bronde" hiusten väri.

load...

Rich Copper kohokohtia

Kohokohtia ei tarvitse olla blondi joko. Näyttelijä Odette Yustman on upea kuparin kohokohtia hänen tummanruskeat hiukset. Se on upea pop väri, joka kehystää kasvonsa eleganssia.

Tämä on myös hyvä esimerkki saada yourcut ennen kuin saat mitään väriä lisätty. Sen avulla yourstylist muokata uuden värin kampauksen, jotta hän voi tuoda esiin parhaat ominaisuudet.

Blah ruskeat hiukset? Kokeile päivettyneen väri

Monet naiset ruskeat hiukset tuntuu, että se on vähän blaa, ehkä jopa tylsä. Häivähdys auringon suuteli kohokohtia, voit antaa sille uuden elämän.

Jennifer Aniston on täydellinen esimerkki siitä, miten hyvin se voi toimia. Hän usein on, että päivettyneen ilme luonnollisesti ruskeat hiukset ja on hienoa. Suurimmaksi luonnollisen ulkonäön, kysy colorist noin BALAYAGE tekniikkaa. On hienoa kohokohtia koska väri on maalattu.

Kohokohtia eivät ole vain kesällä

load...

Scrivo kirjoittaa kirjassaan, että naiset kokevat tarvitsevansa kohokohtia kesällä, mutta se on oikeastaan ​​opposite.You haluaa päästä kohokohtia talvella kun iho voi näyttää tylsää. Aurinko luonnollisesti keventää hiukset kesällä, joten voit todella säästää rahaa ja ohittaa hoitolassa kesäkuukausina.

Kokeile ombre ruskean eri sävyt

Ei kaikki ruskea on tylsää, especiallyombré kampausten brunetit. Gradientti väri siirtyy pimeässä juuret kirkkaampia värejä ja se näyttää hyvältä pitkät hiukset. Luonnollisin brunetit eivät ole tätä kultaista joko. Värisävy on tarkoitus muistuttaa päivettyneen lukot, jotka ovat kasvaneet ulos.

Löytää oikea sävy punainen

Valitessaan punaisen sävyä hiusten väri, sinun kannattaa valita yksi, joka ei ainoastaan ​​mairitteleva hipiä, mutta tekee myös hehkua sisältäpäin.

Tietää ihon sävyä

Löytää vai et voi mennä punainen, sinun täytyy selvittää, jos iho on lämmin tai viileä merkityksiä. Pidä pala valkoista paperia jopa kasvosi. Jos iho väritys näyttää olevan vaaleanpunainen, olet viileä. Jos näyttää siltä, ​​keltaista tai oliivi, olet lämmin.

Lämmin ihon sävyt näyttävät parhaiten kaikenlaisia ​​sävyjä, paitsi kirkas blondi. Voit näyttävät hyvältä punaisella koska pimeässä, rikas sävyt ehkäisee sallowness. Kuitenkin viileä iho tyttöjen pitäisi välttää punaisen koska ne tuovat esiin vaaleanpunainen ihoa.

Aloita tilapäinen väri

Jos et todellakaan ole varma, kokeile väliaikainen väri kuten mousse, hiuslakkaa tai shampoo ensin. Ei ole sitoumusta, koska ne huuhdo muutaman shampoot. Et kuitenkaan needto varo väri jo hiuksille itse. On liian paljon potentiaalia vahingoista.

Täydellinen kuparinpunaisina kampauksen

Tämä kuparinpunaisina on upea vaihtoehto, varsinkin jos sinulla on outoja tai edgier kampauksen tai näyttää. Se on hyvin rohkea ja on varmasti saada huomannut pitkän, keskipitkän tai lyhyet hiukset.

Huolehdi oman juuret

Sinun ei tarvitse juosta Salon saada juurille tehnyt. Monet peopleswear byClairol Root Touch-Up pikaratkaisua välillä salonki käyntien.

Tämä Touch-up ottelut lähes kaikki Salon värejä ja tulee useissa shadesforredheads, blondit, Brunetet, ja mustat hiukset. Käyttäjät, jotka ovat yrittäneet sitä raportoivat, että paketti tarjoaa vain tarpeeksi väri temppeleitä, osa, andhairline. Paketti ehdottaa pitämällä sitä 10, mutta testaajat suosittelemme jättämään itforup 15 minuuttia, jos sinulla on itsepäinen harmaita hiuksia.

Upea punaisen sävyä

Kuuluisa roolistaan ​​"Mad Men", samoin kuin hänen loistava punainen lukot, Christina Hendricks on aivan upeita hiuksia. On yllättävää tietää, että hän on itse asiassa luonnollinen blondi. Hän on ilmeisesti löytänyt täydellisen värin, koska hän on ollut sitä suurimman osan hänen aikuiselämään.

Lue myös:

Tuo Pictures Salon

Noustaessa hiusten värjäyksen, on parasta tuoda kuvia pitkin. Voit myös näyttää jopa puoli tuntia ennen aikojaan lukaista Salon hiukset aikakauslehtiä ideoita. Yksinkertaisesti kuvaavat väriä stylisti ei aina toimi, koska "irlanninsetteri punainen" voi tarkoittaa jotain erilaista hänen kuin se sinulle.

Amy Huson, eli colorist klo Marie Robinson Salon, ehdottaa Allure-lehden että tuot kaksi kuvaa Salon, joka rakastat ja joka vihaat. "Näin colorist varmasti nähdä, ei vain kuule-mitä haluat."

Kaikki eivät voi päästä pois tästä punaisella

Mansikka punainen että Maggie Rizer jalassaan on hankala väri. Kaikki eivät voi päästä eroon. Jos ihosi sävy on samanlainen omaansa, se voi olla hyvä sovi, vaikka. Supermalli nähdään joko tämän väri tai pölyinen vaaleita ja molemmat lookgreat.

Voitko värjää hiuksia raskauden aikana?

Monet raskaana olevat naiset värjäävät hiuksia ammoniakkia hiusten väri. Toiset valitsevat kohokohtia. Kun he ovat tehneet oikein, väri ei kosketa päänahan peräti all-over väri ei. Turvalliseksi, on parasta odottaa afteryour ensimmäisen kolmanneksen saada hiukset värillinen tai korostettuna.

Anna harmaat hiukset mennä

Kun hiukset muuttuu harmaaksi se voi olla vaivalloista pitää se värillinen, minkä vuoksi yhä useammat naiset ovat valinneet mennä harmaa. Se on upea väri ja yksi et voi päästä pois väriainetta, vaikka monet nuoret naiset yrittävät.

Onko haluat mennä luonnollista tai halua peitellä sitä, on olemassa joitakin temppuja harmaita hiuksia että sinun kannattaa tietää. Esimerkiksi se yleensä on jäntevä rakenne ja voit lämmetä meikkejä pitämään ihosi pesemällä.

Platina vaaleat hiukset

Platinumshades ovat super ärtyisä. Ei jokainen nainen voi saada pois tämä näyttää. On parasta onolive ihon ja sinulla on oltava oikea asenne tehdä tämä näyttää pois. Jos sinulla on vaaleanpunainen ihon sävyä, se ei ole paras vaihtoehto, koska se voi tehdä sinulle raita.

Boost hienot hiukset värillä

Jos sinulla on hienot hiukset, lisäämättä väri antaa hiukset kehon koska värjäys aiheuttaa hiusten akselit turvota. Jos sinulla on hyvä vaaleat hiukset pohja, olet Paras konsti on luultavasti korostaa, eikä yleistä väri. Tämä johtuu siitä, nauhat väri on paljon parempi kuin yksiulotteinen väri.

Kysy stylisti noin lowlights myös. Lowlighting tarkoittaa tummempi säikeet kudotaan vaaleat alueet, mikä lisää syvyyttä ja draamaa.

Oman kohokohta vaihtoehtoja

Jos käytät perinteisiä folio menetelmiä kohokohdista, pitää mielessä nämä on vaikeampi hoitaa Kun juuret kasvavat ulos. Folio kohokohtia vaativat tarkkuutta sovellus, jonka avulla vahvistetaan tumma juuret kalliiksi. Kuitenkin, jos et mene hyvin välit, vapaamuotoisempia paloja väriä (nimeltään hiukset maalausta tai BALAYAGE), kosketus-ups on helpompaa.

Voit valita joko täydellinen tai osittainen kohokohtia. Osittainen tarkoittaa stylisti tarttuu yläosassa pään sijasta esiin kaikkialla. Jos sinulla on paksut hiukset, sinun kannattaa mennä partialor olet siellä ikuisesti. Kesällä, kysy stylisti värjätä hiukset joka näyttää kun käytät poninhäntä.

Lisää mittasuhde on useita värejä

Paras hiusten väri on moniulotteinen, eikä yksiulotteinen. Suuri suuri pesu vaaleita on tylsä, ellei ole ovat tummempia ja kevyempi säikeet kudottu sisällä. Jotta hyvä esimerkki luonnollinen hiusten väri, katsokaa lapsen hiukset. Näet monia eri värejä.

Noustaessa hiusten värjäyksen, kysy stylisti pujotella jopa threedifferent väriä jos saat kohokohtia. Jos saat kauttaaltaan väriä, harkitse muutamia poimintoja ympäri kasvoja.

Likaisen blondi bronde

Jos sinulla on likainen vaaleat hiukset, voit täydellinen "bronde" look. Se on ihana yhdistelmä vaaleita ja brunette. Sinun tarvitsee vain saada kohokohtia ja lowlights, pitää "likaisen ruskeat bittiä", kun siihen on lisätty vaaleampaa vaihtelun.

California blondi

Kalifornian ilme on blondi, mutta ei liian vaalea. Se on vain hieman tummempi kuin Platinapommi ja yleensä näyttävät parhaiten muutaman eri sävyjä sekoittaa. On hienoa Beachy aaltoja loppuun Surfer Girl näyttää.

Hunaja kultainen blondi

Mukaan InStyle Magazine, Gwyneth Paltrow on vaaleat hiukset väri on Halutuimmat blondi väri Los Angeles salongit. Se on upea sävy, joka toimii monilla eri kampaus, varsinkin jos jaat hänen hieno, suorat hiukset.

Go brunette ja blondi

Kristin Chenoweth ei ole luonnollinen blondi (voit kertoa hänen juuret, jotka ovat alkaneet kasvaa), mutta hänen hiusten väri on upea. Jos et halua ilmeinen juuret, saada BALAYAGE sijaan folio kohokohtia. Ne kasvavat enemmän luonnostaan.

Jos haluat mennä täysin blondi, se yleensä kaksivaiheinen prosessi, johon valkaisu luonnollisen värin pois hiukset ja sitten lisäämällä väriä takaisin. Edistymistä varoen eikä koskaan yritä tätä kotona. Pidä myös mielessä, että siellä on laaja ylläpito menossa blondi.

Dip-väriaine hiusten väri

Dip-dyehair on hauska ja suosittu ilme. Se on prosessi, joka kastaa päät väri, kun taas loput hiukset jää luonnollinen. Se ei ole vain trendi teini-ikäisille, joko. Tämä yksi on popping naisia ​​(ja miehiä) kaikenikäisille.

load...