20 vinkkejä naisille, jotka haluavat mennä vaaleiksi

9 marraskuu 2018

Katsokaa ympärillenne naisten vaaleat hiukset, ja huomaat kuinka monta sävyjä blondi on. On mansikka blondi, likainen blondi, bronde, Platinapommi, hunaja blondi, ja jopa ruskeat hiukset vaaleat kohokohtia.

Jos olet ajatellut mennä vaalea tai kirkastuvat sinun luonnollinen väri, on olemassa useita asioita harkitsemaan ennen kuin pää Salon. Tämä hiusten väri voi olla korkea ylläpito ja sinulla on muutama vaihtoehto, kun se tulee prosessiin. Kannattaa myös suojata hiukset pitää se paistaa ja kaunis.

load...

Kuten me tutkimme kaunis vaaleita naisia ​​inspiraatiota, me myös kulkea pitkin hyödyllisiä vinkkejä, jotka auttavat sinua tekemään parhaita päätöksiä oman uuden värin.

Upea jäinen blondi

Jotkut lehdet neuvoo tummentaa hiukset syksyllä ja talvella, mutta tämä ei ole välttämätöntä. Vaaleat hiukset voivat jäädä hyvin vaalea yhtenäistävä jäinen blondi-osaksi kylminä kuukausina kunhan ihon sävyä on imartelevaa vastaan ​​väri. Voit myös pariksi blondi kirkas huulet entistä juhlava ilmeen.

Valo vaaleita

Jos tutkit lapsen hiuksia ei ole koskaan värillisiä, näet monia värisävyjä. Kaikkein luonnollisen näköinen vaaleat hiukset, valita kohokohtia sijaan kauttaaltaan väriä ja pyydä colorist maalata pari eri sävyjä. Voit tehdä lowlights ja korostaa myös, lisättyä ulottuvuutta.

load...

Blondi kohokohtia ja lowlights

Hiukset on vain yksi väri voi olla yksivärinen ja tylsä. Sekoittamalla lowlights ja kohokohtia voi antaa vaaleat hiukset määritelmää, jätetään enemmän luonnollisen näköinen.

Thebalayage tekniikka toimii wellfor kohokohtia ja se voi olla parempi vaihtoehto kuin kalvot, koska se on maalattu. Kun se tulee saamaan suuren kohokohtia, on parasta jättää työ ammattilainen.

Korostus luonnollinen blondi

Teet hyvää blondi jos olisi vaaleat hiukset kuin lapsi. Noustaessa hiusten värjäyksen, stylisti pitäisi ottaa luontoperäinen huomioon. Luonnollisesti vaaleat hiukset yhtenäistävä likainen blondi kuten Beth Ostrosky Sternin hiukset on täydellinen tukikohta kohokohtia.

Jos sinulla ei ole luonnostaan ​​vaaleat hiukset (ja olkaamme rehellisiä, harvat naiset eivät), saatat joutua kestämään prosessi mennä blondi. Jotkut naiset tummat hiukset täytyy mennä Salon kahdesti, kerran valkaisuun ja uudelleen väriä.

load...

Kauneus bronde

Jennifer Aniston on kuuluisa hänen hiuksiaan. Joskus se on tummempi, mutta hän yleensä kuluu varjoa blondi, vaikka hän on luonnollinen brunette. Täällä, hänen hiuksensa on upea bronde -somewhere välillä blondi ja brunette.

Bronde hiusten väri on loistava vaihtoehto naisille, joilla on vaaleanruskeat hiukset, koska sinun ei tarvitse Väriä koko pää. Sinulla voi olla kohokohtia maalattu kevennetyn vaikutus.

Musta ja vaalea

Jopa Afrikkalainen-amerikkalaiset naiset voivat mennä blondi ja se voi olla hyvin silmiinpistävää. Nene Leakes alkaen "Real Housewives of Atlanta" on kuuluisa hänen vaaleat hiukset. Se on vieläkin upea koska hän pitää ihanan hiilenmusta alla, joka on upea kontrasti.

Moderni Platinapommi

Useimmat blondi sävyt ovat lämpimiä, mutta kun se tulee platinaa, se on siistiä aina. Ja viileä värit näyttävät hienoilta naisilla Oliivinväriset ihoa. Tämä väri on niin kevyt se on lähes harmaa ja se on aivan upea ja erittäin tyylikäs.

Kylmän sään platinaa

Platina on upeat värit kylminä kuukausina. Haluat vastakohtaisuus hiukset ja iho, minkä vuoksi oliivi iho näyttää hyvältä vastaan ​​jäinen blondi. Super kalpea, vaaleanpunainen-äänisen iho voi tulla hyvin pestä pois tämän blondi.

Perus voinen blondi

Deborah Kaplan hiukset on loistava esimerkki perus voinen vaaleat hiukset väri. Voit myös kertoa, että hän on useita sävyjä maalattuna hiuksiaan, luultavasti BALAYAGE. Se ei ole yksi jättimäinen väylä samanvärisiä, siellä tonnia ulottuvuuden täällä, mikä tekee siitä vieläkin luonnollista.

Upea voinen blondi

Voinen blondi väri toimii monia eri tyylejä hiukset ja se on hyvä go-to kaikille, jotka haluavat klassinen blondi näyttää. On hienoa lyhyt ja suora tai pitkä ja aaltoileva, vaikka on todennäköistä, että tämä upea katsoa osittain koostuu laajennuksia.

Blondi luonnollinen brunette

Blondit, jotka haluavat mennä blondi tarpeen harkita ylläpitoon mukana. Väri voi näyttää aivan upea, kuin se on Ayla Kell, mutta sinun täytyy saada juuret kosketti kuuden viikon välein tai niin.

Ombre blondi ja ruskea

Ombre hiusten väri on suosittu valinta brunetit jotka haluavat mennä hieman kevyempää menemättä kauttaaltaan blondi. Se tulee ranskalainen sana, joka tarkoittaa "tummennetut kuin kaltevuus."

Lue myös:

Salaisuus katseen on pitää juuret tumma ja loput hiukset kevenee keskiosasta käyttäen BALAYAGE tekniikkaa. Se on loistava valinta, koska se kasvaa ulos kauniisti ja sinun ei tarvitse huolehtia oman tummat juuret näyttää.

Ruskeasta blondi

Jos harkitse menossa blondi, mutta tarvitsevat piristysruiskeen, Jennifer Lawrence osoittaa, kuinka upea se voi näyttää. Hän on usein brunette ja täällä hän päätti mennä kirkas blondi pitkä bob. Se on hyvin tyylikäs, mutta leikkisä, näyttävät ja on suuri häntä ihon sävyä.

On olemassa muutamia luonnollisia blondia

Vaikka saatat nähdä paljon lasten luonnostaan ​​vaaleat hiukset, useimmat naiset kävely kaduilla kultainen TRESSES eivät ole luonnollisia blondia.

Kuten ikä, meidän hiukset yleensä tummentaa ainakin tiskivesi blondi, ellei tummempi. Tärkeimmät poikkeukset ovat joitakin Skandinavian blondia. Monet aloittaa Super blondi lapsina ja pysyä jotkut tosi versio blondi vanhoiksi asti. Silti vaaleat hiukset edelleen suosituin hiusten väri Amerikassa.

Mene blondi omalla

Saatat olla harkitsee vai ei väri omia hiuksia. Totuus on, että monet naiset haluavat mennä vaaleita, laatikko väri maynot paras idea.

At-home hiusväri on ihmisille, jotka haluavat vain mennä pari sävyjä vaaleampi tai tummempi tai jotka haluavat peittää hieman harmaa. Jotain monimutkaisempaa tulisi hoitaa ammattilainen. Jos olet likainen blondi, voit tehdä sen itse. Blondit ovat paremmassa asemassa menossa Salon.

Blondes ja kontrasti

Paras blondit on joitakin kontrasti välillä heidän kasvonsa ja hiuksensa. Esimerkiksi, jos sinulla on vaalea iho, et halua mennä liian valoa niin, että se on yksi iso pestä samanvärisiä. Paras hiusten väri mahdollistaa varianssi ja näyttää päältä.

Blondi prosessi

Kun menee Blonder, et periaatteessa on kolme vaihtoehtoa. Voit tehdä yhden prosessi, kohokohtia, tai yhden prosessin lisätty kohokohtia.

Yhden prosessi väri on halvempaa kuin kohokohtia, mutta tulee paljon enemmän yksivärisen. Tämä on vähiten luonnollista että threecoloring vaihtoehtoja.

Kelly Osbourne hiusten väri on hyvä esimerkki hiukset, joka on ollut yhden käsitelty. On hyvin vähän ulottuvuuden värin, mutta se silti näyttää hyvältä.

Lovely blondi kohokohtia

Jos hiuksesi ovat tummat kaikkialla, stylisti voi beginby keventää Base blondin kerta-prosessin väri. Hän voi sitten lisätä kohokohtia luoda syvyyttä ja rakenne. Kohokohtia tekevät hiukset näyttävät luonnollisilta ja auringon suuteli.

Terveet vaaleat hiukset

Riippumatta yourhair unet ovat, on tärkeää, että pidät hiukset terveyttä ajatellen. Et halua mennä läpi kaksinkertaisen prosessi saada vaaleat hiukset jos hiukset on kemiallisesti suoristettu tai permanentatuille.

Sinun ei koskaan tulisi edellyttää hiukset yli kaksi kemiallisten prosessien kerrallaan. Se asettaa sinut liian iso riski vahingoista, jotka voivat joko kestää kauan korjata tai vaatia iso silppua.

Korkea-huolto blondi

Muista, että blondi voi olla hyvin korkea-huolto hiusten väri. Sinun täytyy sitoutua säännöllisesti yhteyttä yritysten ja ostaa oikeat tuotteet pitää se näyttämään luonnollisilta ja raikas.

Poikkeuksena on, jos sinulla on hyvä vaalea pohja ja päättää saada kohokohtia. Kohokohtia, erityisesti ne tehdään kanssa BALAYAGE tekniikalla, kasvavat luonnollisemmin kuin hiukset, joka on ollut yhden käsitelty.

Johtuen juurten kasvua, kauttaaltaan väritys täytyy paikata maalilla joka neljäs kahdeksan viikkoa. Kohokohtia, toisaalta, voi kestää jopa kaksi tai kolme kuukautta, riippuen siitä millaista saat.

Face-kehystys blondi

Jos johdat kiireinen elämä ja tiedän, että et voi tomake säännöllisiä matkoja kampaamossa harkita face-kehystys blondi kohokohtia ja lowlights sijasta kauttaaltaan väriä. Kun se kasvaa ulos, se näyttää luonnolliselta, joten se on paljon helpompi ylläpitää.

Lyhyt tai pitkä blondi

Jos saat uuden leikkaus ja väri, on suositeltavaa, että saat hiustenleikkuun ennen menet värin. Tämä mahdollistaa sen, että stylisti käyttää väriä täydentää uusi leikkaus.

Rita Hazan sanoi kerran Marie Claire että naisen hiusten väri olisi kääntäen verrannollinen hänen hiusten pituus. Toisin sanoen, lyhyemmät hiukset voivat mennä kevyempi, kun taas pidemmät hiukset pitäisi olla lämpimämpi ja syvempi.

Suojaa blondi

Värjätyt vaaleat hiukset on alttiimpi kloorin ja aurinko. On tärkeää, että youprotect teidän vaaleat hiukset väri pitää sitä haalistumista ja saada röyhkeä.

Suojelu voi alkaa lasite salon sitten ulottuvat tuotteita käytät. Sinun kannattaa peittää hiukset estää häipyminen auringolta, käytä selvennetään shampoo blondit, ja ole varovainen muotoilu ja lämpöä.

load...