22 hauskaa ja seksikäs kampausta luonnollisesti kiharat hiukset

14 marraskuu 2018

Jos olet syntynyt tukka, youknow että se voi bechallenging aikoina, varsinkin kun olet taistelevat karkeutta. Toisaalta itcanalsobe upea. Monet naiset ovat valinneet omaksumaan theirnatural kiharat ja näyttää niitä pois.

Ennen seuraavaa leikata tai tyyliä, kuvagallerian joidenkin seksikkäin, bounciest hiukset on varmasti tarjoavat runsaasti inspiraatiota.

Beachy kiemura

Luonnon kiharat eivät välttämättä vaadi paljon tyyli, tuotteiden tai työhön. ActressRachelle Lefevre rocks joitakin helppoja reipas ranta aaltoja, jotka osoittavat, miten vain pieni määrä muotoilu voi luoda hämmästyttävän näyttää.

load...

Pehmeä, punainen kiemura

Pidemmällä hiukset on, sitä enemmän se painaa kiharat. Vaikka se voi näyttää veltto, näyttelijä Jennifer Ferrin osoittaa, että se voi rentoutua kiharat vain tarpeeksi. Hänen pehmeä ringlets ratsastaa että hieno välillä kippurassa ja aallon ja se näyttää tosi hyvältä hänen kirkkaan punainen väri.

Seksikäs aalto kiharaa

Laulaja Shania Twain on kauniit hiukset luonnollisella aalto. Tämä leikkaus juuri alapuolella lapa on upea kasvot-kehystys tendrils ja kerroksellinen kiharat. Hänen kohokohtia ruskean eri sävyjä täydellisesti korostavat kippurassa pitäen luonnollisen, seksikäs näyttää.

load...

Super-pitkä curl

Jos haluat mennä erittäin pitkä, kiharat voi upealta. Singer Eliza Doolittle rakastaa tätä katsoa ja jalassaan se puhtaalla tyylillä. Jo tässä pituuteen, hänen kiharat säilyttävät suuren ulottuvuuden. Se on todennäköisesti seurausta oikeiden muotoilutuotteita varten kiharat.

Keskipitkän aaltoileva kiemura

Monet naiset suorat hiukset menevät hyvin pitkälle achievestunning kiharat kuin Lisa Edelstein. Hänen keskipitkä leikkaus on pehmeä aalto, joka todella osoittaa pois hänen kasvonsa erittäin leikkisällä tavalla. Se on katsoa, ​​että voit saada apua kiharrin samoin.

Lyhyt ja pomppiva kiharaa

load...

On myytti, että et voi mennä lyhyet jos hiukset ovat kiharat. Monet naiset ovat osoittautuneet vanhan kauneus "sääntö" väärä ja näyttelijä Julia Garner on yksi parhaita esimerkkejä. On erittäin harvinaista nähdä hänet suorat hiukset ja hänen joustavat kiharat tai sen yläpuolella olkapäitään aina upeaa.

Bob kiemura

Upea sarja kiharat, näyttelijä Janet DACAL hiukset on yksinkertaisesti ihme. Hänen punainen lukot ovat täysin tyylistä sotkuinen eräänlainen tapa ja ringlets on suuri kireys, joka lisää kehon. Jos sinulla on pelko tulossa poufballwith lyhyempi leikkaus, kuvasta tulee inspiraatiota, että voit vetää sen pois.

Bounciest kiemura

Keskustele bouncycurls! MusicianKimberly Schlapman osaa käyttää tätä katsoa. Hänen leikkaus on usein noin hänen harteillaan ja sisältää monia kerroksia, jotka antavat hiuksensa loistava ja hauska muoto. Blondi moppi sopii hänen persoonallisuutensa täydellisesti ja todella korostaa naamallaan.

Tummat kierre kiemura

Kun se tulee pimeää kierteelle kulunut pitkä, näyttelijä Sofia Milos on tarkastellut naulattu ja sinun harvoin nähdä hänet ilman sitä. Jos noudattaa muutamia sääntöjä saada hyvin määritellyt kiharat, kuten moisturizingand soveltamalla tuotteita, kun hiukset on märkä, tämä tyyli on yllättävän helppo huoltaa. Plus, se on hauskaa lakaista sormien läpi ja antaa satunnaista hiukset läppä.

Olkapää-pituus kiemura

Sillä womenwith pehmeämpiä kiharat kuin MichellePfeiffer, se voi olla helppoa ajatella menee suoraan. Silti, kun tarkastelee näyttelijä ahkeran vuosien varrella, huomaat, että hän harvoin menettää hänen luonnollinen aalto kokonaan. Hänellä on edelleen innostaa kaikenikäisiä naisia ​​ja ehdottomasti saa äänestää joitakin parhaista tukka naisilla yli 50.

Lue myös:

Pomppiva ja kaunis kiemura

Englanti näyttelijä Alex Kingston on toinen upea nainen, joka ei yritä taistella häntä kiharat. Hän usein käyttänyt niitä shaggier, pitkä tyyli ja nauttii komeilu täyteläisyyttä. Toisaalta hän on tiukentanut heidät hänen rooliaan "ER" ja punaisella matolla, näemme, miten hän antaa heille erittäin seksikäs näyttää.

Mennään luonnon kiharaa

Näyttelijä Kyra Sedgwick on ollut kiharat vuosia. Hän ei suoristaa hiuksiaan koko ajan, kuten niin monet muut julkkikset, joten se on shokki, kun hän tekee. Sen sijaan näemme usein hänen tämän luonnon kiharaa tai hieman aaltoilevaa. Jos haluat inspiraatiota miten monipuolinen tukka on, tutkia joitakin ulkonäöstään.

Jokapäiväistä kiemura

Melina Kanakaredes on kaunis lukot, jotka ovat kateellisia monia naisia. Hienovarainen kohokohtia todella auttaa kehystää hänen kauniit kasvot.

Hän näyttää on jotain, joka luonnostaan ​​kihara tukka naiset voivat vetää offevery päivä. Salaisuudet ovat muotoilu ja kun saat henkilökohtaisen rutiini alas, voit rock tämän ilmeen yötä päivää kuin hän tekee.

Kypsän kiemura

Kate Capshaw kiharat ovat reheviä ja hän osoittaa, että kypsät naiset voivat vielä paljon iloa theirringlets. Tämä lyhyt bob ei varmasti puutu tilavuutta ja kerrokset ovat upeita.

Naisille, jotka haluavat siirtyä kihara tai suora ja takaisin, selailu Capshaw monet näyttää voi näyttää, miten se tehdään luokan.

Iso ja korosti kiharaa

Monet mustat naiset ovat luonnostaan ​​kiharat hiukset ja on manygorgeous luonnollisia tyylejä voit valita. Tanika Ray on tunnettu hänen iso tukka ja se on hauska katsoa, ​​että on aina upea. Sinun usein huomaamaan, että hän pelaa paljon korostaa, että aksentti niitä kauniita kiharoita.

Tiukka ringlet kiemura

Jordin Sparks usein vaihtaa hänen luonnollinen hiukset ja Super suora ilmeen. Kumpikin heistä todella sopii hänen persoonallisuutensa ja kun hänen kiharat saada todella tiukka näin, he täynnä elämää.

Jos haluat mennä suoraan, sinulla on useita vaihtoehtoja. Hiukset relaxers ovat suosittu vaihtoehto Afrikkalainen Amerikan hiukset thatgrows ajan myötä. Toinen vaihtoehto on Keratiini, jonka avulla kippurassa palata hitaasti muutaman kuukauden.

Rohkeimmat kiemura

Singer Solange osaa pitää hauskaa hänen luonnollinen hiukset. Näet usein hänen mennä iso ja rohkea kuin tämä, mutta sitten taas löytyy monia kuvia hänen super pehmeä, seksikäs aaltoja. Jos tarvitset todisteita siitä, että homo on seksikäs ja kaunis, hän on sitä.

Curling tanko kiemura

Suuri moppi kiharat voidaan nähdä kirous tai siunaus. Näyttelijä Anna Shaffer selvästi näkee sen siunaus, koska et harvoin nähdä hänet ilman tätä kaunista pää täynnä, super paksu kiharat. Sinäkin voi rock täydellinen kierteelle avulla curling tankoja.

Super hauskaa kiemura

Tiukka ringlets ovat allekirjoitus etsiä näyttelijä Madison Pettis ja ne ovat niin hauskaa. Kiharoitansa on loistava pomppia ja hänen stylisti todella osaa työskennellä kerroksiin. Pyydä omasi leikata kerroksittain ja jopa käyttää razor. Se on olennainen tekijä kesyttää kiharaa.

Ulos puhallettavan kiemura

Kun et vain voi käsitellä kippurassa, puhaltaa sen ulos. Jos olet ottanut harjalla hiukset, tiedät tämä näyttää mallista Madison Stubbington. Se luo pehmeän, pörröinen aalto, joka on erittäin söpö ja melko viettelevä samaan aikaan. Kontrolloida sitä vain vähän, lisätä hyvin kevyt tuote joten sammua ei tule liian villi.

Notkea kiemura

Broadway-tähti Genny Lis Padilla on myös hyvin tunnettu hänen notkea kippurassa. Hän pukeutuu hänen tummat hiukset niin kauniisti ja usein ne seksikäs ringlets yläosassa. Hän on myös mestari updo ja puoli ylös, puoli-alas ilme, joka voi vetää kaiken hiukset takaisin ja silti hyvältä.

load...