22 inspiroivia lyhyitä hiustenleikkuja jokaiselle kasvonsuunnittelulle

9 marraskuu 2018

Kun etsit tocut teidän pitkät hiukset lyhyet tai haluavat päivittää lyhyt hiustyyli, se on hyvä valita kampauksen joka kunniaa kasvojen muoto. Onko sinulla pyöreä, pitkä, soikea, neliö tai sydämen muotoinen kasvot, siellä on tyylejä, jotka näyttävät hyvältä teitä ja muita, jotka eivät välttämättä ole yhtä mairitteleva.

Hyvä uutinen on, että lähes jokainen suuntaus toimii jokaisen kasvojen muoto, sinun täytyy vain saada oikea leikkaus. Esimerkiksi, pixie ei tyypillisesti tasaisempi pyöreät kasvot. Se voi kuitenkin olla upea, jos venyttää naamaasi yllään lyhyt otsatukka joka ryöstää tai jätä ne mukava ja pitkä side-lakaista.

load...

Hiukset rakenne asioissa

Hiukset rakenne on rooli valinnassa mairitteleva hiustenleikkuun samoin. Hiusten tiheys ja koostumus voi sanella kampauksen, hiukset pituus, ja miten stylisti leikkaa hair.Curly hiukset eivät toimi kaikkien lyhyt kampaus, mutta eivät myös erittäin hieno, litteä hiukset.

Älä unohda Persoonallisuus

Kun se tulee lyhyiksi, erityisesti, persoonallisuus on hyvin suuri merkitys. Mieti, mitä menee läpi mielesi kun näet naisen strukturoidun bob tai ärtyisä hiukset.

Olet todennäköisesti kulkee jonkinlainen tuomion hänen, halusimmepa sitä tai ei. Monet automaattisesti ajatella nainen, jolla on suuri ärtyisä leikkaus on viileä, kun nainen strukturoidun bob on hienostunut.

load...

Mieti myös, että lyhyet hiukset yleensä kiinnittää enemmän huomiota kuin pitkät hiukset. Jos aiot saada platina Pompadour, ihmiset tulevat huomaamaan.

Kaikki kasvot: Pixie

Pixie aliarvostus ovat olleet suosittuja pitkin aikaa. Vaikka ne ovat yleensä lyhyempiä päälle, kehitys on kallistuu enää kerroksia. Tämä antaa sinulle paljon enemmän vapautta muotoilla hiuksesi lukemattomia tapoja.

Super lyhyet hiukset ei tarkoita, että olet juuttunut yksitoikkoinen ilme. Niin kauan kuin voit pitää hiukset enää päälle, voit lakaista se sivuun, syntyy syvä sivuosan tai suoraan alas keskelle, lakaista sitä takaisin Pompadour tai taita sitä varten hieman aalto. Pienellä pituutta, voit muuttaa ulkoasua kuin parhaaksi näette.

Paras kasvojen muotoja

Lähes kaikki tonttu kampaus näyttää hyvältä soikea, neliö, ja sydämen muotoinen kasvot. Tämä erityisesti tyyli näyttää hyvältä pyöreät kasvot shapesbecause se tarjoaa kulmat, joka visuaalisesti pehmentävät kasvojen n pyöreys. "Kaikki ne palasiksi painotaa poskipäät ja silmät, se on melkein kuin rakentaa poskipäät vähentämisen kanssa", kertoo stylisti Jimmy Paul Allure Magazine.

load...

Jos sinulla on pitkät kasvot, tämä leikkaus voi tehdä se näyttää vieläkin pitkulainen. Tämän välttämiseksi, lisää otsatukka omaan tonttu että roiku yli otsaasi.

Paras hiusten rakenne

Tämä erityisesti ilme toimii parhaiten petite naisten aaltoilevat tai suorat hiukset. Jos sinulla on kiharat hiukset, voit silti pukeutua hiukset lyhyet, mutta se ei näyttää tältä ilman paljon harvennus ja suoristus.

Kaikki kasvot: pehmeä tonttu

Kun lisäät pitkä, paksu side-pyyhkäisi otsatukka on tonttu, se on täysin erilainen ilme. Tämä toimii myös jokaisen kasvojen muoto, ja se on hyvä valinta, jos sinulla on pitkät kasvot.

Kaiken kaikkiaan tyyli ofthis erityisen haircut voidaan kuluneet naisia ​​kaiken ikäisiä, hiusten väri, ja kasvojen muoto. Se on hyvin kaunis, rento, ja ammatillinen samanaikaisesti. Se jättää sinulle melko pitkään pelata erityisiä tapahtumia tai kun haluat vain jotain uutta ilman matkan Salon.

Aaltoileva, paksu, suora, ja hienoa hiukset tulevat olemaan hyvä tähän leikata. Ainoa hiusten rakenne se ei todellakaan toimi hyvin tukka.

Kaikki kasvot: tyylikäs leikkaus

Tämä leikkaus on lehden toimittaja Joanna Coles on upea kaikista kasvojen muotoja. Se ei kuitenkaan toimi kaikissa hiukset kuvioita. On parasta hiukset, joka on ohut ja suora.

Hienoa on, että se näyttää todella mukavaa, kun se on tasainen. Puute elin on jotain, että monet naiset, joilla on ohuet hiukset käsitellä, joten pitkä kerrosta leikattua ovat todella täydellinen. Voit myös hakea productand isku kuivaa se lisätä äänenvoimakkuutta tarvittaessa, tai yksinkertaisesti kanna sitä wash-and-gostyle.

Kaikki kasvot: kihara bob

Naiset, joilla luonnon aaltoja ja kiharat eivät jää pois lyhyemmän aliarvostusta. Et ehkä halua mennä niin lyhyt kuin tonttu, mutta voit ehkä käyttää lyhyempää bob. Se on leikkaus, joka imartelee jokainen kasvojen muoto.

Kauneus tämä tyyli on, että se on juuri tarpeeksi pitkä rentoutua joitakin kiharat ja aallot. Riippuen erityisesti hiusten rakenne, menee lyhyempi voi johtaa hieman poufiness kuin haluat.

Kaikki kasvot: tyylikäs bob

Jos olet ajatellut menossa lyhyt ja näin leikata, olet onnea, koska se toimisi hyvin kenellekään. Leikkaamalla bob tuuman tai niin alle leuan, se pehmentää jawline ja lisää vain tarpeeksi kehon sivuille. Pitkä otsatukka kiinnittää huomiota silmät ja sivuosaan tuuheutta.

Yksi asia pitää mielessä lyhyemmät hiukset on ylläpito mukana. Jo tässä pituuteen, saat todennäköisesti halua saada se leikataan joka kuukausi tai niin ylläpitämiseksi tyyliin. Pidemmällä hiukset on, sitä enemmän aikaa voit odottaa välillä salonki käyntien.

Kaikki kasvot: takkuinen pitkä bob

Takkuinen pitkä Bob on yksi kuumimmista kampaus ja sillä on monia kuuluisuuksia paloittelu pois pitkän lukot. Salaisuus tämä tyyli on nykii päät. Se on epätäydellinen, mutta ei täysin bedhead. Sen sijaan, se kuivataan ilmassa ja sormi-kiertynyt fabulousness.

Useimmat naiset ovat joitakin luonnollisia aallon hiuksensa ja tämä leikkaus voit esitellä sitä tyylillä.

Paras kasvojen muotoja

Takkuinen pitkä bob toimii kaikissa kasvojen muotoja. It'sthe ihanteellinen leikkaus naisille pitkät kasvot, koska se ei ole liian pitkä eikä liian lyhyt. Plus, kun se on aaltoileva, se lisää kehon puolin naamasi, joten se näyttää olevan laajempi kuin se todellisuudessa on.

Kyse pehmentää reunoja kun on neliön kasvot. Tämä aaltoileva shag toimii kauniisti siitä.

Kysy stylisti pehmeä, kavennettu bob joka osuu aivan leuka. Kun tyyli, varmista rutistaa hiukset toplay jopa sen luonnollisen aalto. Voit myös lisätä tekstuuri käyttämällä kuivaa shampoo spray, sitten laakarauta päät.

Lue myös:

Lähes kaikki kasvot: ärtyisä tonttu

Lähes jokainen nainen, riippumatta iästä tai kasvojen muoto voi pukeutua thisedgy ja viileä versio tonttu. Ainoa poikkeus isif sinulla on pitkä kasvot koska äänenvoimakkuus ylös voi tehdä kasvot näyttävät kauemmin.

On monia tasoja tässä leikattu ja se on erittäin helppo muotoilla päivittäin. Se ei ole tarkoitus olla täydellinen, niin sitä vähemmän teet, sitä paremmin se näyttää.

Lähes kaikki kasvot: keikkuu otsatukka

Bobs ovat yksi kaikkein monipuolisin lyhyttä leikkauksia. Se toimii yhtä hyvin withblunt otsatukka kuin se withside-pyyhkäisi Orno otsatukka. Tämä leuka-pituus bobwithbangs voi Benice päälle anyface muoto, mutta se toimii bestwith soikea, sydämen muotoinen, ja pitkät kasvot muotoja.

Pitkä, neliö, ja pyöreä kasvoja: suuri oikotietä

Tämä seksikäs ja leikkisä leikkaus toimii hyvin luonnossa neliön kasvojen muoto. Olisi mukava pitkä orround kasvot myös.

Haluat ehkä välttää tämän leikata, jos sinulla on sydämen muotoinen kasvot. Pitkällä bang osuu oikeaan leuassa, kiinnittää huomiota siellä. Se on ominaisuus voit pehmenevät koska leukansa yleensä pointier onheart muotoja.

Pitkä ja soikea kasvot: mitä lyhyempi shag

Tämä on suuri lyhyempi shag kampauksen joka toimii parhaiten soikea ja pitkät kasvot muotoja. Äänenvoimakkuus päälle kompensoi hyvin pitkä kerrokset, jotka ovat erittäin paksuja edessä. Se kehyksiä kasvot täydellisesti ja osuu oikealla yläpuolella leuka.

Shagginess Tämän ilme on upea. Se on tyyli, joka voi toimia sekä päivällä että yöllä, ja se sisältää runsaasti ulottuvuus.

Pitkä ja soikea kasvot: hienostunut bob

Jos sinulla on pitkä kasvojen tai soikea kasvot, joka on hieman pidempi, pitää hienostunut bob, kuten tämä. Kulmat keuliminen vahva leuka ja pitkän kerrosten lisätä joitakin liikkeen bob joten se ei ole liian boxy.

Pitkä otsatukka myös peittää korkea otsa. Voit kysyä stylisti leikata kerrokset silmäsi ja posket.

Soikea kasvot: saat outoja

Jos sinulla on soikea kasvot, voit käyttää lähes mitä tahansa kampauksen, myös lyhyillä. Funky leikkaus sopii sinulle, jos sinulla on persoonallisuuden sitä. Nainen, joka urheilu hiukset ei pyydä huomiota ja se on hyvin rohkea ja seksikäs.

Koska jokainen pää on erimuotoinen kuin hyvin, hyvä tyyliniekka pitäisi ottaa omasi huomioon leikattaessa ärtyisä cut.After lopuksi, jos aiot rohkea ja lyhyitä, haluat varmistaa ja näyttää hyvältä joka kulmasta.

Neliön kasvot: bob vahvan leuan

Jos sinulla on neliön kasvot, keuliminen vahva leuka kanssa bob joka iskee alle leukaluu. "Bob toimii, ei sitä vastaan, luusto," Salon omistaja Rodney Cutler sanoi Glo. Kysy stylisti varten "valmistui bob", joka on lyhyempi takana ja kulmat enää eteenpäin.

Sydämenmuotoiset kasvot: ihana pitkä bob

Pituus tämän pitkän Bob on täydellinen sydämenmuotoiset kasvot. Pidemmällä aallot alle jää leuan, joka pehmentää leuka. Se tarjoaa myös vähemmän tilaa reunoilla, jossa kasvot on laajempi, joten on erittäin laihtumiseen.

Sydämen muotoinen kasvot: soma ja kihara

Jos sinulla on kiharat hiukset, pystyt BREAKGoogle sääntöjä päätät mennä lyhyt. Vaikka se on usein suositeltavaa jättää kiharat pitkä, voit vetää sen pois.

Temppu täällä on omistaa kiharat vaan saada paljon kerroksia leikataan määrän vähentämiseksi. Voit nähdä sen parhaiten takaisin, jos se saa todella lyhyt, mutta kerrokset ovat erillisiä. Edessä, kiharat luonnollisesti pehmentää vahvempi leuka, mutta kerrokset ovat sen yläpuolella, väärin linjassa.

Lisäämällä otsatukka kiharat on toinen sääntö katkaisija. Se toimii erinomaisesti, vaikka, ja se on kaikki noista kerroksista. Leikkaamalla kukin yksittäinen kiemura (tyypillisesti, kun hiukset ovat kuivat), stylisti voi kehystää kasvot täydellisesti muutamalla lonkeroita.

Sydämen muotoinen kasvot: shag on mahtava

Täydellinen sydämenmuotoiset kasvot, tämä takkuinen, mutta tyylistä, bob olisi todellisuudessa toimivat tahansa kasvoille. On mielenkiintoista, koska volumeis lisätään vain yhdeltä puolelta ansiosta syvä sivuosaan. Hänen bangsdraw kaiken huomion, koska ne ovat täysin muotoiltu ja yläpuolella kulmakarvat linjaa. Se on täydellinen Toisin nykii shag, joka muodostaa loput hänen hiukset.

Pyöreät kasvot: kulma, puoli-pyyhkäisi otsatukka

On pyöreä kasvot, kulmat pitkän, puoli-pyyhkäisi otsatukka poistamaan tiettyjä pyöreys. Tämä leikkaus on mukava esimerkki siitä, kuinka hyvin se toimii. Juju on välttää lisäämästä toomuchvolume sivuille yourface, joten se toimii parhaiten withstraight hiukset.

Pyöreät kasvot: leuka pituus Bob

Tyypillisesti naiset pyöreät kasvot kehotetaan pysymään poissa klassisesta bob että osuu oikeaan ATTHE leuka. Se voi tehdä pyöreät kasvot näyttävät monitaituri. Mutta se voi näyttää aivan upea.

Tämä toimii muutamia syitä. By jakaus hänen hiuksensa keskeltä, se kuuluu kuten verho, joka piilottaa joitakin pyöreys. Kun se on lakaistu takaisin taakse toiseen korvaan, se on vieläkin enemmän laihtumiseen ja aallot lisää hieman häiriötekijä. Voit myös katsoa, ​​että hänellä on pitkä kaula, jolla tämä pituus korostaa.

Pitkät kasvot: loistava lyhyt hiustyyli

Imarteleva leikkaus naisten pitkät kasvot, tämä on ihanteellinen, jos sinulla on luonnostaan ​​pin-suorat hiukset. Se on paljon tilavuus reunassa otsatukalla pyöristää kasvoihin. Se voi toimia myös naisille paksu, hieman aaltoileva karva, varsinkin jos stylisti ohentaa sen hieman.

Pitkät kasvot: saat otsatukka

Monet naiset pitkä kasvojen muotoja on korkea otsa. Voit vähätellä sitä yksinkertaisesti saada joitakin otsatukka leikataan tyyliäsi. Olipa mennä tylppä tai puoli-pyyhkäisi otsatukka, muutama wisps tai paksumpi tyyli, he voivat tehdä ihmeitä erilaisia ​​kampauksia. Sen lisäksi, että otsatukka voi myös kestää muutaman vuoden pois ulkoasua.

Pitkät kasvot: kiharat ja aallot lisää leveyttä

Toinen elementti kannattaa harkita, jos sinulla on pitkä kasvot lisäämällä tai pelaa aaltoja. Ei ole väliä pituus, aaltoileva tai tukka lisää leveyttä kasvosi ja tehdä se näyttää hieman lyhyempi kuin se on. Klassinen kulma bob on suuri leikkaus tämän, koska se toimii kaikkien hiusten kuvioita ja voi olla yhtä aaltoileva kuin haluat varten.

load...