24 upeita hiusleikkuja naisilla 60-vuotiailla

15 marraskuu 2018

Sen jälkeen 60-vuotisen, luultavasti on jonkinlainen käsitys siitä, mitä kampaus näyttää parhaalta teitä. Mutta älä anna vanhentuneita kauneutta sääntöjen mukaan, miten sinun tulee käyttää hiukset. Totuus on, että hoidatte kaunis hiustenleikkuun ja värin olet tyytyväinen.

On kaksi asiaa harkitsemaan valitessaan kampauksen: yourface muoto ja hiukset rakenne. On joitakin kampaus, joka sopii paremmin molemmat. Auttaa sinua löytämään uuden ilmeen, tutustumme kauniita naisia, jotka löysivät tyyli imartelee niiden ominaisuuksia inspiraatiota.

Glenn Close

load...

Glenn Close (syntynyt 19 maaliskuu 1947) käyttää hiuksensa muutaman tuumaa alle leukaansa, joka on erittäin mairitteleva lähes kaikki naiset. Tämä leikkaus toimii hänelle, koska hänen hiukset on luonnostaan ​​paksu ja aaltoileva, joten se reagoi hyvin käpristyä (joka lisää kehon).

Jos sinulla on suorat hiukset, leikkaus, joka alittaa leuka voidaan super mairitteleva. Suosittelemme, "pitkän keikkuu." Varmista vain saada joitakin kerroksia leikataan tai kysy stylisti "A-line" leikkaus, joka tarkoittaa takana on lyhyempi kuin edessä.

Barbara Hershey

Barbara Hershey (syntynyt 05 helmikuu 1948) varmasti näyttää paljon nuorempi kuin hän on. Hän on myös todisteita siitä, että naiset heidän 60s voi käyttää niiden hiukset pitkä, jos se sopii heidän kasvojen muodon ja hiukset rakenne.

load...

Pitkät hiukset on suuri neliön, pyöreä, ja sydämen muotoinen kasvot. Se ei ole niin imartelevaa naisten pitkät kasvot, koska se voi tehdä kasvot näyttävät jopa pidempään.

Mitä hiusten rakenne, paksumpi ja enemmän karkea hiukset on, sitä kauemmin voit käyttää sitä. Jos sinulla on ohuet hiukset, jotka yleensä laskee ontua tai tasainen, luultavasti halua mennä lyhyemmät hiukset.

Ellen Barkin

Ellen Barkin (syntynyt 16 huhtikuu 1954) näyttää tosi hyvältä aaltoileva harteille ulottuva bob. Se on trendikäs naisten vuosikymmentä nuorempi kuin hänen ja se on täydellinen hänen hienoille hiuksille. Paras uutinen on, että harteille ulottuva tukka voi olla mairitteleva kaikki kasvojen muotoja.

Maria Shriver

Maria Shriver (syntynyt 06 marraskuu 1955) on upea karkea, paksut hiukset. Se näyttää hyvältä pitkään kerroksia, jotka kehystävät hänen kasvonsa ja lempeä aalto lopussa pehmentää sitä erinomaisesti. Sinulla on myös arvostaa hänen hiusten väri. Se on upea sävy bronde (sekoitus blondi ja brunette).

load...

Kris Jenner

Kris Jenner (syntynyt 05 marraskuu 1955) on tyyli-ikoni ja usein pysyy mukana hänen yhtä kuuluisa tytärtä. Hän on usein käyttänyt hiuksensa lyhyessä tonttu on paljon äänenvoimakkuuden ylös. Se on salaisuus vetää pois tämä lyhyempi leikata pyöreämpi kasvot.

Pixies ovat hyvin suosittuja ikääntyneiden naisten ja monia suuntaan ottamaan tätä tyyliä. Jos sinulla on pyöreä kasvot, pitää joitakin bodyon päälakesi venyttää kasvosi. Näin tehdään usein runsaasti kerroksia ja hiusten tuotteita, jotka lisäävät tilavuutta.

Mary Steenburgen

Bangs voi pyyhkiä pois vuotta pois kasvot, mistä on osoituksena täällä Mary Steenburgen (syntynyt 08 helmikuu 1953). Hänen kasvonsa-kehystys kerroksia lisätä myös nuorekas kosketus ja aallot makaa hänen harteillaan lisätä eleganssia.

Emmylou Harris

Nuohous, puoli-pyyhkäisi otsatukka kaltainen laulaja Emmylou Harris (syntynyt 02 huhtikuu 1947) käyttää myös erittäin mairitteleva. Ne voivat piilottaa ryppyinen otsa, tuo huomiota silmäsi, ja lisätä kiinnostusta lähes kaikki hiukset.

Dana Delany

Jos teet kasvattaa pitkät hiukset, varmista, että se on terve eikä lässähtää. Pyydä pitkiä kerroksia, jotka antavat hiusten rakennetta ja liikettä ja pitävät side-osa. Dana Delany n (syntynyt 13 maaliskuu 1956) hiukset ja väri ISA perfectexample miten vetää se pois.

Carine Roitfeld

Paris Vogue päätoimittaja Carine Roitfeld (syntynyt 19 syyskuu 1954) on erittäin trendikäs hänen mussy shag hiustenleikkuun. Hän näyttää ärtyisä, viileä, ja erittäin hienostunut, vaikka hän päätti mennä vähemmän tyylistä ilme kuin useimmat naiset ikäisekseen.

Jessica Lange

Tämä on suuri kampauksen kenellekään, olipa niiden ikä. Jessica Lange (syntynyt 20 huhtikuu 1949) näyttää sinun ei tarvitse mennä Super lyhyt ylihuomenna osut tietyn iän.

Tärkeintä on käyttää mitä imartelevia teitä, ja hartioiden pituus imartelevia kaikille. Ennen kasvava lyhyet hiukset pidempään kannattaa harkita, jos hiukset rakenne voi hoitaa tämä leikkaus.

Super tukka on oltava pitempi, koska pituus painaa alas kiharat. Jos menet lyhyt, voit saada homo. Jos sinulla on ohut, tasainen hiukset, tarvitset kehon, joten pyydä stylisti leikata muutama kerros.

Lue myös:

Christine Baranski

Pitkät keikkuu ovat imartelevia kaikenikäisiä naisia ​​ja kaikki kasvojen muotoja. Tämä pitkä ROP Christine Baranski (syntynyt 02 toukokuu 1952) on yksi niistä go-tyylit, että nainen voi vetää pois. Se on tyylikäs mutta hauskaa ja hänen kohokohtia todella keuliminen aallot ja hänen erittäin paksut hiukset.

Deidre Hall

Jos haluat pitää hiuksesi pidempään, koska näyttelijä Deidre Hall (syntynyt 31 lokakuu 1947) on, sinun kannattaa tyyliniekka leikata kerroksittain. Kerroksia lisätä liikettä ja swingto kampauksen. Vain varmista kerrokset ovat pitempiä ja alkavat leukaa tai lähellä sitä pitää tarkastella moderni.

Oprah Winfrey

Vain koska olet vanhempi, ei tarkoita, ettet voi käyttää nuorekkaan poninhäntä. Oprah Winfrey (29 tammikuu 1954) saa pois yksi usein ja hän täydentää hänen etsiä hämmästyttävän lasit.

Roseanne Barr

Sinulla voi olla harmaa, harmaita, tai saatat olla harmaat. Miten käsitellä sitä on sinun. Useammat naiset ovat ottaneet niiden harmaat hiukset ja antamalla sen kasvaa, mitä se oli luonnollisesti tarkoitus olla.

Tämä bob kampaus Roseanne Barr (syntynyt 03 marraskuu 1952) on imartelevaa hänen pyöreän kasvojen muoto. On hienoa kanssa lakaistaan ​​otsatukka ja ihania harmaan sävyt koko hiuksensa.

Jos et halua värittää harmaita hiuksia, sinulla on muutama vaihtoehto. Going tummempi voi olla vaikeampaa pysyä koska vaaleat hiukset sekoittuu harmaa kuin se kasvaa. Mutta jos et ole koskaan ollut blondi, väri ei välttämättä sovi sinulle. Tässä tapauksessa saatat valita kupari- tai rikas chocolateshade.

Susan Sarandon

On tärkeää omaksua omia hiuksiasi tekstuuri Susan Sarandon (syntynyt 04 lokakuu 1946) ei. Hänellä on luonnostaan ​​laineikas jota hän ei yritä suoristaa isku kuiva ja tasainen rautaa. Tuloksena on varsin kaunis.

Patti Scialfa

Tämä ilme muusikko (Bruce Springsteenin vaimo) Patti Scialfa (Syntymäpaikka 29, 1953), kestää vuosia pois hänen näyttää. Hän pukeutuu hiuksensa kuin 20-vuotias voisi, mutta pitkä, puoli-pyyhkäisi otsatukka pehmentää ilmeen. Se on aivan upea.

Susan Lucci

Jos sinulla on kuivat hiukset, jotka voivat saada pörröinen, mennä sen kanssa Susan Lucci (syntynyt 23 joulukuu 1946) tekee. Äänenvoimakkuus on erittäin mairitteleva ja hänen aallot ja ohut otsatukka kehystää hänen pitkät kasvot täydellisesti.

Beverly Johnson

Pitkä, rehevä, ja kaunis. Beverly Johnson (syntynyt 13 lokakuu 1952) osoittaa, että voit olla upea pitkät hiukset hyvin, kun 30-vuotiaana Tärkeintä on hiusten terveydelle. Älä pelkää saada hiusten pidennykset (joka Johnson urheilu täällä), jotta hiukset täydellisempää ja lusher.

Alfre Woodard

Alfre Woodard (syntynyt 08 marraskuu 1952) käyttää iso, rohkea ja kaunis ilme ihana kiharat. Se on sotkuinen, mutta tyylistä ja super söpö. Punainen kohokohtia hänen mustat hiukset todella lisätä nuorekkaan ilmeen hänen hauskaa tyyliä.

Marisa Berenson

Marisa Berenson (syntynyt 15 helmikuu 1947) esittelee kaksi eri ilmeen, yksi luonnollinen ja yksi suoristettu. Molemmat näyttävät hyvältä, mutta tämä osoittaa, että et ole juuttunut yksi koostumus. Jos olet valmis ottamaan riskin, pää Salon ja katso, mitä eri rakenne näyttää teitä.

Anna Wintour

Anna Wintour (syntynyt 03 marraskuu 1949) on ollut sama hiustenleikkuun vuosikymmeniä. Se on hyvä etsimään häntä ja sheis ilmeisesti hyvin mukavalta.

Tämä on klassinen chin pituus bob, joka on leikattu yhteen pituuteen. Se on täydellinen hänen suorat hiukset ja kehyksiä hänen kauniit kasvot. Plus, se todella osoittaa pois hänen pitkä, elegantti kaula.

Jane Seymour

Jane Seymour (syntynyt 15 helmikuu 1951) käyttää hänen pitkät hiukset. Se on tavallaan hänen tavaramerkki ja se toimii kauniisti hänen. Niin paljon sääntö, että naisten pitäisi koskaan käytä niiden hiukset kauan sen jälkeen 55.

Hänen tylppä, paksu otsatukka ovat täydentävät mainiosti pituus samoin. Niissä linjataan kasvonsa ja tuskin havaittava kerrokset lisää juuri niin paljon tilavuutta hänelle suorat hiukset.

Julie Walters

Tämä leikkaus on näyttelijä Julie Walters (syntynyt 22 helmikuu 1950) on imartelevaa, ärtyisä ja super cool. Se osoittaa, että voit mennä lyhyitä, andstill keuliminen hieman persoonallisuutta. Koska se on jäljellä melko takkuinen, se on myös yksi helpoimmista lyhyiksi ylläpitää päivittäin.

Olivia Newton-John

Olivia Newton-John (syntynyt 26 syyskuu 1948) on kulunut ahkeran vuosien mittaan ja hän näyttää silti aivan upea. Hän osoittaa myös monipuolisuus olkapää-pituus leikkaus. Eräänä päivänä voit mennä suoraan ja seuraava lisätä iso, kaunis kiharat.

load...