3 merkkiä kaljuuntumista et ehkä ole harkinnut

15 marraskuu 2018

Tärkein askel torjumiseen hiustenlähtö on ottaa ennakoivasti. Mitä nopeammin ryhtyä toimiin, sitä paremmat mahdollisuudet ovat jossa pidetään koko pään hiukset. Mitä kauemmin odotat ryhtymään toimiin miesten kaljuuntuminen, sitä vähemmän tehokasta hoitoa ohjelma on todennäköisesti - varsinkin loppuvaiheissa Miehille hiustenlähdön. Tästä syystä on tärkeää, että pystyt paikalla varhaisia ​​merkkejä kaljuuntuva joten et herätä yhden päivän ja huomaa, että puoli hiukset on poissa.

Miten huomata varoitusmerkit kaljuuntuva

Totuus on, että monet miehet anna miesten kaljuuntuminen puututa ennen kuin he ovat saavuttaneet kriittisen vaiheen niiden hiustenlähtö - vaikka merkit ovat kaikki siellä. Mutta miksi joku jättää kaljuuntuva, kunnes on liian myöhäistä? Useammin kuin ei, koska kieltämisen. Monet nuoret miehet yhdistävät hiustenlähtöä keski-iässä ja kieltäytyvät uskomasta, että nuorekas Alle 40 voitaisiin kaljuuntuva. Valitettavasti he ovat väärässä. Mies kaljuuntuminen voi tapahtua kenelle tahansa, jopa ihmisiä heidän myöhään teens ja varhaisen 20s.

load...

Miten siis kiinni hiustenlähtö ennen kuin se pääsee käsistä? Ensimmäinen askel on oltava realistisia. Kieltäminen ei aio saada missä tahansa. Kun tulet toimeen sen kanssa, että hiusraja on väistymässä ja hiukset on harvennus, voit ryhtyä toimiin.

Lisäksi sinun täytyy tietää varoitusmerkit, jotka menevät usein huomaamatta. Jos näet jonkin näistä varhaisista merkeistä kaljuuntuva, sinun kannattaa harkita aloittamista hiustenlähdön hoitoon ohjelma.

1. Hiusten toimii eri tavalla

Jos olet pitänyt sirinä leikata irti aikuiselämään, sinun pitäisi olla hyvä käsitys siitä, miten harjata ja veistää hiukset. Tiedätkö, missä cowlicks ovat, jos tämä pyörre oman kruunu on, ja miten muotoilla hiukset niin, että se ei ole kiinni ylös tai kiemura tietyillä alueilla. Yleisesti ottaen tie hiukset käyttäytyy muuttuu vain kahdesta syystä: käytät tuotteita tai kemiallista suoristus tai sinulla on hiustenlähtöä.

load...

Jos et ole vaihtanut uudenlainen shampoo, hoitoaine, tai muotoilu aine ja yhtäkkiä hiukset ei tyyli, miten se käytetään, saatat olla alkuvaiheessa kaljuuntuva. Vaikka se ei todennäköisesti ole jotain, että haluat kuulla, on valoisa puolensa. Kun saalis se näin aikaisin, sinulla on paljon paremmat mahdollisuudet pysäyttää sen ennen kuin se tulee havaittavissa.

Lue myös:

2. On Hair Everywhere!

Irtoaminen hiukset on luonnollista. Keskimääräinen henkilö menettää välillä 50 ja 100 hiuksia päivittäin, joten älä hermostu kun löydät pari osa-hiukset lojumaan ympäriinsä. Pitäen mielessä, vain painaa mieleensä, kuinka monta karvat löydät oman hiusharja tai istuu alareunassa suihkussa. Jos alkaa huomaamatta tavallista enemmän, kannattaa aloittaa tutkii hiusten hoito-ohjelmat.

3. Pääsi n saada isompi

Onko otsa etsivät hieman suurempi? Tutustu Norwood Scale onko hiusraja on muuttunut vuosien varrella. Jos näin on, saatat olla saada pelätty väistymässä hiusraja. Realistisesti, on vaikea seurata hiusraja kun katsot itseäsi peilistä päivittäin, joten katso muutamia kuvia itsesi Pari vuotta sitten ja vertailla hiusraja miten se on nyt.

load...

Useimmille kaverit, hiusraja taantuma alkaa kulmien pään ja lopulta leviää kunnes se muodostaa kapean lesken huippu. Kun ei puututa, väistymässä hiusraja voi lopulta kasvaa isompi ongelma, että jättää paljon oman pään syvällinen M-muotoinen kaljuuntuva kuvio.

Olen huomannut ensimmäisiä merkkejä kaljuuntuva. Mitä nyt?

Ensinnäkin, älä hermostu. Lääketiede on tullut pitkän matkan ajoista isiemme ja isoisät. Vain koska olet huomannut, että jotkut hiukset on putoaminen ei tarkoita, että aiot mennä kalju. Nyt kun olet saanut sen ajoissa, on tärkeää, että otat sitoutunut lähestymistavasta huumeiden hiustenlähtöä. Joillekin ihmisille, se tarkoittaa, joten elämäntapavalinta: DHT esto shampoot ja hoitoaineet, syöminen terveellisempiä elintarvikkeita ja tutkia lääketieteellisiä vaihtoehtoja.

Kaksi yleisintä hoidot ovat minoksidiili ja finasteridi. Molemmat ovat tieteellisesti todistettu ja FDA hyväksyi auttaa estämään hiustenlähtöä suurin osa miehistä, ja jotkut voivat jopa kasvattavat hiuksia he ovat menettäneet. Temppu menestystä näiden hoito-ohjelmiin on olla kärsivällinen ja sitoutunutta. Tulokset eivät näy hetkessä, ne kestää useita kuukausia.

Näkemykset tässä artikkelissa aikovat tuoda esiin vaihtoehtoisia selvityksiä ja aiheuttaa keskustelua. Ne ovat kirjoittajan näkemystä eivätkä välttämättä edusta Hims, ja ovat tarkoitettu vain tiedoksi, vaikka sekä siinä määrin, että tämä artikkeli sisältää neuvoja lääkärit ja lääkärit. Tämä artikkeli ei ole, eikä sen ole tarkoitus olla, korvaa ammatti-lääkäriin, diagnosointiin tai hoitoon, eikä niitä saa koskaan luottaa erityisiä lääkäriin.

load...