3 tapaa tietää, se saattaa olla aika hiustenlähtöön lääkäri

13 marraskuu 2018

Olet menossa kalju. Nämä ovat ne kolme sanaa, ettei kukaan koskaan halua kuulla. Valitettavasti miesten kaljuuntuminen on todellisuutta, että monet meistä joutuvat jossain vaiheessa elämäämme. Kukkuraksi, noin 66% meistä kokee mies kaljuuntuminen jonkinlaista meidän 35. Syntymäpäivä. En ole täällä vain puhua synkkyyden ja rangaistus. On olemassa useita kannattavia ratkaisuja markkinoilla, jotka voivat pysäyttää tai ainakin, hidastaa hiustenlähtöä merkittävästi. Mutta ennen kuin ne toimivat, sinun täytyy huomata merkkejä ja ryhtyä toimiin.

Suurin ongelma Miehille hiustenlähdön on, että kaverit yleensä kiusata siitä ja anna hiustenlähtö korostaa niitä, mutta useammin kuin ei, he eivät puutu asiaan. Osa tästä on tekemistä kieltäminen tai epäilyä, mutta näyttää siltä, ​​että suurin osa miehistä on yksinkertaisesti tiedä, että on olemassa hoitoja - tieteellisesti todistettu, FDA: n hyväksymä hoitoja - jotka voivat auttaa heitä pitämään hiukset. Ja jotta nämä hoidot töihin, sinun on paikalla hiustenlähtöä ja tavata lääkärin.

load...

Milloin on aika nähdä hiustenlähtö lääkäri?

Jos sinulla hieman irtoaminen siellä täällä, voit saada pois käyttämällä joitakin over-the-counter hiustuotteita, kuten 5% minoksidiili ja seurata edistymistä. Muissa olosuhteissa, sinun kannattaa ajoittaa tapaamisen hiustenlähtö lääkäri, joka voi paremmin auttaa sinua. Tässä muutamia merkkejä, että on aika tavata hiukset asiantuntija.

1. Hiukset putoaa pois nopeasti ja yllättäen

Useammin kuin ei, miesten kaljuuntuminen on jotain, joka tapahtuu vähitellen. Kun nopeus, jolla miehet menettävät hiukset vaihtelee henkilöstä toiseen ja määritetään yleensä geneettinen, harvoin se aiheuttaa suuria möhkäleitä hiukset pudota. Jos olet kehittänyt laajan kalju paikalla näennäisesti yössä tai olet huomaamatta hiukset putoaminen suuria määriä, sinun kannattaa ajoittaa tapaamisen lääkärin mahdollisimman pian. Se voisi olla merkki muista ongelmista, kuten poikkeuksellisen korkea stressitaso, aliravitsemus, ja muita hiustenlähtö.

Lue myös:

2. Your hiusten hoito-ohjelma ei toimi

Niin olet alkanut käyttää 5% minoksidiili, hiustenhoitotuotteita ketokonatsoli-, ja olet jopa kasvattaneet oman vitamiinien kuten biotiinia, mutta hiukset on edelleen putoaminen. Ensinnäkin, se on hienoa, että olet pystyivät seurata hiusten volyymi. Sen pitäisi olla itsestään selvää, että hoito-ohjelma ei toimi yhtä hyvin kuin olisit toivonut. Tämä ei tarkoita, että olet tuomittu elämään hiustenlähtö, se vain tarkoittaa, että olet ei löytänyt oikea ohjelma, joka toimii sinulle. Avulla hiustenlähtö lääkäri, voit tutkia useita erilaisia ​​vaihtoehtoja, jotka pysähtyvät miesten kaljuuntuminen ja joissakin tapauksissa aiheuttaa hiusten uusiutumista.

load...

3. Olet syöttänyt loppuvaiheen hiustenlähtö

Mukaan Norwood asteikolla miesten kaljuuntuminen, kriittisissä vaiheissa hiustenlähtö ovat vaiheen IV eteenpäin. Tämä kun mies kaljuuntuminen todella alkaa saada havaittavissa, ja lisäksi se etenee, sitä enemmän voit alkaa kehittää että hevosenkengän tai umpikujan varrella kampauksen. Luultavasti kuulla paljon hiustenlähtö asiantuntijat puhuvat, kuinka on mahdotonta korjata kaljuuntuminen kun olet saavuttanut näissä vaiheissa, mutta se ei ole välttämättä totta. Vaikka se on varmasti helpompi pysäyttää hiustenlähtö aiemmassa vaiheessa, on olemassa hoitoja siellä, että voi silti toimia. Kaikki mitä tarvitsee tehdä, on tavata hiustenlähtö lääkäri, joka voi ohjata sinua oikeaan suuntaan.

Saada terve pää hiukset alkaa sinusta

Sinun on yllättynyt, kuinka paljon oman terveyden (ja jopa mielenterveys!) Sijansa hiustenlähtöä. Hiukset viihtyy eri vitamiineja ja kivennäisaineita tyypillisesti löytyy hedelmiä ja vihanneksia. Kun et anna hiukset, mitä se tarvitsee, sinä heikentää sitä ja tehdä siitä altis putoaminen. Stressi on myös tärkeä rooli hiustenlähtöä pahentaa mies kaljuuntuminen, joten varmista rentona ja terveenä.

load...

Kaljuuntuminen ei tarvitse olla todellisuutta. On olemassa erilaisia ​​hoitoja siellä, jotka ovat onnistuneet kanssa suurin osa miehistä, ja ovat todennäköisesti onnistunut kanssasi samoin.

load...