4 asioita, jotka sinun on tiedettävä, ennen kuin leikkaa omat hiuksesi (ennaltaehkäisy)

15 marraskuu 2018

Ei ole yllättävää, muutama ammattilainen stylistit suosittelen antaa oman lukot pilkkoa. Loppujen lopuksi "suurin vaara on yksinkertaisesti se, että et tiedä miten saavuttaa tuloksia haluat", sanoo Kiki Fotiadis, stylisti Elan Sassoon kuvaketta Hair Salon kaupungissa Newton Center, MA. Mutta jos aiot suhteellisen yksinkertainen leikata, kuka sanoa et voi kokeilla? Ajatus säästää aikaa ja rahaa saattaa hyvinkin tehdä riskin arvoista. Mutta ennen kuin nostat ne sakset, lukea oppia, mitä etuja haluavat määrätietoisesti DIY-ers tietää.

1. Sinun täytyy olla oikeat työkalut.

Varmista, että olet hienohampaisella kampa, spray pullo täytetään vedellä, suuri peili, ja käsipeili nähdä kaikki kulmat pään. Ja, mikä tärkeintä, käytä aina ammattimaista sakset. "Tyypillinen kotitalous sakset eivät tarpeeksi teräviä ja luo split päättyy", sanoo Nicole Hitchcock, stylisti Novato, CA.

load...

2. Aloita pieni

Se on tosiasia: Kun se tulee leikkaa hiukset, ei ole "kumoa" -painiketta. Sitä suuremmalla syyllä aloittaa pieniä osia ja leikkaa lisää vain, jos se on ehdottoman välttämätöntä, ehdottaa Lana Grand, joka on London ja LA-pohjainen stylisti. Aloita kosteisiin hiuksiin saada paremman hallinnan, hän suosittelee, niin harjaa hiukset alas, osa sen keskelle otsa takaisin; sitten saada molemmat osapuolet juuri erosimme eteenpäin, rintaan. "Sormin oppaana, leikkaa suoran linjan. Tämä menetelmä antaa sinulle kaareva / pyöristetty ilmeen takana." Hän lisää, "Sillä trimmit, jotka ovat välein 2-3 kuukautta, leikkaa noin puoli tuumaa tuumaa." Voit aina tehdä toinen pass jos se tarvitsee olla lyhyempi. (Kun leikkaus, hemmotella hiukset tällä avokado hunajaa hiukset peittävät.)

Lue myös:

3. Varo otsatukka

Jos olet päättänyt leikata omia otsatukka, mitä tahansa teetkin, mene hitaasti, Hitchcock sanoo. "Vääristävät otsatukka ja nostaa hiukset suoraan ulos päänahan", hän sanoo. "Sitten leikataan sen sijaan, että yrittää leikata suoraviivaisesti. Muuten se on todennäköisesti sinun epäonnistua hirvittävän ja lopulta näyttämään lapsi. Sen sijaan mennä kuvioitu Hapsottava look-on helpompi saavuttaa." Jos tämä kuulostaa liian vaikeaa, harkitse soittaa paikalliseen salonki, kuten monet tarjoavat ilmaisen pintamateriaaleiksi oman otsatukka.

load...

4. Lopeta, kun olet eteenpäin

Palanen muutamia karvat, jotka voidaan jakaa tai leikkaus otsatukka on yksi asia, mutta saatat haluta lopettaa siihen, jos et ole varma, että voit antaa itsellesi kunnon leikkaus. Ja jos satut saamaan vähän leikkaava onnellinen ja tuloksena on hullu epätasainen tyyli (tai sen puute), älä hermostu, kehottaa julkkis stylisti Peter Lamas. (Kokeile jotakin seuraavista alkuun aliarvostusta että kestää 10 vuotta pois ulkoasua.) "Varaa aika vierailla ammatillinen kampaaja mahdollisimman pian", hän sanoo. "Selitä mitä tapahtui ja kuvata ulkoasua olit menossa. Stylisti voisi kääntyä kauneutesi kömmähdys tai antaa sinulle uuden tyylin ihastut."

load...