4 hiustuotetta kaikkien miesten pitäisi kokeilla vähintään kerran (ja miten niitä käytetään)

9 marraskuu 2018

Toimitusjohtaja ja hoitaa hiukset pitäisi olla vaikeaa, mutta se tuntuu paljon miehiä taistelemaan jatkuvaa taistelua sen kanssa. Yksi tärkeimmistä syistä, miksi johtuu saakka Viime vuosikymmenen monet miehet ei viettänyt aikaa oppia asianmukainen hoito tekniikoita. He eivät koskaan oppineet toimimaan hiukset että heillä oli, mikä tarkoitti sitä, että kuka tahansa hieman villi tukka oli vaikeuksia pitää se hallinnassa.

Onneksi meillä on nyt pääsy enemmän tietoa kuin koskaan koskien miesten hiustenhoitoon. Joten jos taistelu muotoilla hiuksesi tai pitää se etsii terveitä ja säteilevä koko päivän, kannattaa käyttää joitakin näistä tuotteista.

1. Sculpt hiukset vaha

On nykyinen muotoilutuotteita ei saada työn tehtyä? Jos sinulla on suora tai aaltoileva karva, joka ei ole liian paksu, saatat haluta tutkia muotoilutuotteet sitä hiusvaha. Toisin geeli ja hiuslakkaa, vaha ei jätä hiuksia etsivät kiiltävät tai märkä koko päivän. Sen sijaan se antaa sinulle keskipito joka antaa pois luonnollisen ilmeen samalla kun se tuskin havaittava kenellekään, että olet edes pukeutunut hiustuote ollenkaan.

load...

Ja mikä parasta, sen käyttö on yksinkertaista. Kaikki sinun on sijoittaa hietakampela kämmenet ja tasoita se yli hiukset. Olitpa yrittää pitää hiukset erosivat tietyllä tavalla koko päivän tai haluat luoda hallitusti sotkuinen ilme, hiusvaha pitää hiukset paikoilleen kunnes annat hiukset pestä.

2. Ohjaa hiukset mukavan pehmeiksi

Ensi silmäyksellä, saatat ajatella, että pomade toimii samalla tavalla kuin hiusvaha koska sen kyky pitää hiukset paikoilleen luomatta möhkäleitä ja antaa sinulle vanhentunut märät hiukset näyttävät. Mutta saada irti pomade, sinun pitäisi pyrkiä muotoilla hiuksesi entistä klassiseen tyyliin. Sen sijaan faux haukka tai sotkuinen ilme, kokeile pomade siististi vetää pois sivuosan tai slicked takaisin ilmeen. On hienoa tahansa tyyli, joka vaatii kampa - mutta älä odota hiukset liikkua paljon koko päivän.

Lue myös:

Käytät pomade samalla tavalla kuin käytät hiusvaha. Vain soveltaa joitakin kiinni kämmenten ja varovasti hiero hiuksiin. Tämän sanoi, haluat varmistaa, että et saa hieman liian gung ho pomade. Koska jos käytät liikaa, sinun lopulta antaa hiukset toivotun rasvainen ulkoasua, joten muista käyttää vain ohjeiden mukaisesti.

load...

3. Kesytä hiukset tyyli kerma

Älä odota tyyli kerma antaa sinulle samat tulokset kuin hiusgeeli, vahaa tai Pomade, mutta se voi olla ihmeidentekijä ihmisille kihara tai karkea karva. Jos hiukset on ollut kihara, muodoton sotkua joka tuntuu mahdoton hallita, älä leikkaa se pois antamatta joitakin tyyli kerma kokeilla ensin. Se auttaa sinua saamaan joitakin muoto hiukset samalla pitää se kosteutuu. Ja vaikka se ei tee paljon tilalla hiukset paikoilleen, muotoilu kerma antaa hiuksesi paremman näköinen aaltoja ja kiharat.

4. Boost hiukset kanssa suolasumukestävyyden

Oletko koskaan huomannut, kuinka rannalta mullistaa tekstuuria hiukset? Vaikka kaveri lähes suorat hiukset alkavat kehittää aaltoja ja kiharat jälkeen pari päivää uinti meressä. Ja paljon ihmisiä yrittää jäljitellä tätä ilme hiustuotteita, mutta mikään ei tunnu toimivan aivan yhtä mukavaa kuin meressä - tähän asti. Suolaa spray voit tuoda rannalle kylpyhuoneessa. Yksinkertaisesti spray hieman hiukset ja katsella hiukset saa vauhtia volyymin ja muutokset rakenne, kehittää tarkempia kiharat ja aallot.

load...

Löytää, mikä toimii sinulle parhaiten

Nyt kun tiedät on olemassa vaihtoehtoja ulkopuolella hiuslakkaa ja geeliä, olet kannustetaan kokeilemaan erilaisia ​​tuotteita kunnes löydät joka haluat. Jos et ole varma ostaa pullon uudentyyppinen hiustuote, kysy parturi tai kampaaja näytteelle, kun seuraavan kerran saat hiustenleikkuun. Saatat myös kysyä heiltä, ​​mitä he suosittelevat tyyppiä hiukset samoin.

load...