4 parasta miesten kampausta hiusten ohenemiseen 2019

9 marraskuu 2018

Käsittelevät harvennus hiukset tai väistymässä hiusraja voi olla turhauttavaa. Kuten hiusraja liikkuu takaisin ja hiusten päälle pään tulee vähemmän tiheää, tiettyjä kampaus eivät vain näytä aivan yhtä hyvä kuin ennen.

Onneksi on olemassa monia tapoja hallita kampauksen kuin hiukset alkaa väistyä ja ohut.

Vuodesta kampaus väistymässä hairlines hiuksiin tuotteita, jotka lisäävät paksuutta ja peitellä laikkuja harvennus hiukset, sinulla on useita vaihtoehtoja käytettävissänne vähentää esteettisiä vaikutuksia hiustenlähtöä ja pitää hiukset näyttää hyvältä.

load...

Alla Ohessa parhaita vinkkejä ja suosituksia hallintaan kampauksen kuin hiukset ohenee ja väistyy. Ohessa on lisäksi muutamia yksinkertaisia ​​ehkäisy vinkkejä, joiden avulla voit lopettaa hiustenlähtö ja välttää menee kaljuuntuva kalju.

Valitse hiustenlähtö sopiva kampaus

Jos olet tekemisissä hiustenlähtöön, on tärkeää tietää, etteivät kaikki kampaus ovat samanarvoisia. Jotkin leikkaukset voivat korostaa oman ohutta tai kalju ottelua ja tehdä hiustenlähtö ilmeinen, kun taas toiset tekevät vähemmän visuaalisesti selvää, että olet menettämässä hiukset.

Ennen kuin pääsemme meidän kampauksen suosituksia miesten kanssa harvennus hiukset, nyt kattaa yhden sääntö tyyli hiukset hiustenlähtöä: koskaan turvautua kampa yli.

load...

Toki, se ”piilottaa” oman kaljuuntuminen - ainakin siinä mielessä, että se kattaa jopa näkyvä laikkuja harvennus hiukset. Kuitenkin kampa villapaidat ovat ilmeiset ja erittäin helppo havaita, ja päätyvät yleensä tuo enemmän huomiota omaan harvennus hiukset kuin normaali aliarvostus olisi.

Tällä varoitus pois tieltä, Katsotaanpa joitakin parhaista kampaus Miesten harvennus tai väistymässä hiukset.

Paras miesten kampaus harvennus tai väistymässä hiukset

Buzz cut

Helppo tyyli ja jopa helpompi hallita, sirinä leikkaus on erinomainen vaihtoehto, jos olet harvennus hiukset. Koska hiukset on lyhyt ja ihosi on näkyvissä, ohut laikkuja päänahan eivät erotu niin paljon kuin he olisivat mitä pidemmän aliarvostus.

Sirinä leikkaus on myös hyvä tapa käsitellä väistymässä hiusraja, koska se tekee koko hiusraja vähemmän ilmeinen vähentämällä taso kontrasti otsaasi ja hiukset.

Pystytukka

load...

Sotilaallis-tyyli puli on ihanteellinen vaihtoehto tehdä väistymässä hiusraja vähemmän ilmeinen. Tämä johtuu siitä, että määrää vähennetään kontrasti temppeleitä ja puolin pään, jossa lyhyempi, ohuempi puolin luo illuusion tasaisempi hiusraja.

Jos haluat hieman pidemmät hiukset päälle, voit korvata armeijatyylisiä Puli entistä perinteisten suurten ja tiukka aliarvostus.

Moppi top

Ole fani lyhyet hiukset? Klassinen moppi top leikkaus on hyvä vaihtoehto tehdä harvennus hiukset vähemmän ilmeinen. Harjaa eteen- tai poikki otsa ja se voi myös piilottaa väistymässä hiusraja, joka on vähemmän ilmeinen ilmeen kuin kamman yli.

Lue myös:

Yksi mukavia puolia mopin alkuun on voit säätää sen pituutta vastaamaan makuun, klassisesta Beatles-style haircut jotain Messier ja helpompi hallita.

Liukas takaisin

Vaikka liukas takaisin hiustenleikkuun ei piilottaa väistymässä hiusraja, se on hyvä tapa omistaa sen kun teet harvennus karvaa kruunu vähemmän ilmeinen.

Liukas takaisin leikkaus on juuri sitä miltä se kuulostaakin - lyhyet sivut, jossa slicked takaisin hiukset päälle päätäsi joka kattaa kruunu. Jos sinulla ei ole harvennus hiukset, mutta haluat tehdä väistymässä hiusraja vähemmän ilmeinen, voit myös liukas hiukset poikki eikä taaksepäin.

Käytä muotoilutuotteet antaa vaikutelman paksumpien hiusten

Vaikka muotoilutuotteet kuten mousse ja hiuslakka ei itse tehdä hiukset paksumpi, he voivat antaa illuusion paksummat hiukset lisäämällä tilavuuden, joten voit peitellä ohut laikkuja ja anna hiukset on yhtenäisempi, näyttämään hyvältä.

Tärkein sääntö, kun se tulee tyyli tuote on välttää vahat ja geelit, jotka molemmat ovat tunnettuja tehdä laikkuja ohuet hiukset näyttävät ohuemmiksi, ohuempi ja selvempi.

Käytä sen sijaan kevyt mousse muotoilla hiuksesi. Toisin geeli ja vaha, mousse tuuheutta hiuksillesi ja saa sen näyttämään paksumpi, varsinkin kun käyttää sitä oikein kastelemalla hiukset ensin ja isku kuivaamalla se jälkeen.

Jos sinulla on suuria laikkuja ohuet hiukset, voit käyttää myös hiusten kuitutuotteiden kuten Toppik kattaa niitä ja tehdä niistä vähemmän ilmeinen. Nämä kuidut ovat yleensä valmistettu käyttäen keratiini proteiinia ja suunniteltu kiinnittymään hiukset tilapäisesti paksumpi ilmeen.

Ajella kaikki pois

Toki, se on ydinvoima vaihtoehto, mutta se toimii. Jos sinulla luottamusta vetää pois ajeltu pää ja pidät, miten asiaa ilman hiuksia, voit ajella päätäsi kun alkaa huomata hiusraja harvennus.

On muistettava, ettei parranajo pään ei estä hiustenlähtöä, joten ei ehkä ole niin paljon hiuksia muistit jos päätät joskus kasvaa takaisin ulos.

Estää hiustenlähtöä lääkitystä

Kun se tulee hiukset, se on paljon helpompi pitää mitä sinulla kuin se on takaisin hiusten läpi elinsiirron tai muun kirurgisen. Tämän vuoksi paras tapa hallita kampauksen jos olet kaljuuntuva on säilyttää ja suojella hiuksia sinulla on vielä.

Käyttämällä finasteridi, voit suojata nykyisten hiukset estämällä DHT, tärkein hormoni vastuussa Miehille hiustenlähdön. Joissakin tapauksissa, finasteridi ja minoksidiili käyttö on jopa yhteys hieman hiukset regrowth, vaikka tämä ei ole tae.

Parempi tai huonompi, kun hiukset on mennyt, se on yleensä mennyt hyvää. Jos olet huomannut hiukset alkaa ohentua, on parempi aloittaa finasteridia minoksidiili ja muut hiustenlähtöön ehkäisy tuotteita mieluummin ennemmin kuin myöhemmin.

load...