4 tapaa päästä eroon kainalon hiuksista kotona

13 marraskuu 2018

Kainalokarvat riveissä asti siellä yksi harmittaa paikkoja olla sumea. Voimme yhtyä kun sanotte 'se on kuoppia'. Useimmat kainalo hiukset on paksumpi puolella. Tämä tarkoittaa, että kun se rikkoo ihon pinnalle, kun se on poistettu, se on havaittavissa ja voi tuntea pistelee. Tämä tekee siitä yhden niistä paikoista, joissa hiukset poistetaan usein.

On pari eri tapaa huolehtia siitä oikeus omaan kotiin, ja yksi, joka on enemmän kuin vain väliaikainen. Autamme antaa neuvoja saada parhaat tulokset ja turvallisuusvinkkejä kunkin menetelmän.

Laser- tai IPL karvanpoisto

Pulssi valo käytetään heikentää karvatupen. Useimmissa järjestelmissä täytyy olla valoa keskisuurten ihon sävyä ja hiukset tummempi iho. Vaikka voit myös saada laserilla tai IPL (voimakas pulssi valo) tehty ammattimaisesti, on devicesyou voi käyttää kotona, kuten Tria Laser (vertailla hintoja Amazon) kuvassa.

load...

(Katso kaikki kodin Laser ja IPL karvojen poistoa).

Parhaat tulokset: Jokainen yritys antaa sinulle tarkat ohjeet siitä, kuinka monta istuntoa käytettäväksi itse, kuten miten monta viikkoa odottamaan välillä kunkin istunnon. (Esimerkki: Käytä neljän viikon välein kuusi kuukautta).Safety Vinkkejä: Sinun on pysyttävä kevyt ihon sävy alue turvallisesti käyttää jompaakumpaa näistä malleista kotona. Tummempi iho voi palaa tai läpipainopakkaus. Nämä ovat korkean teknologian laitteita, joten lue kaikkia ohjeita ja turvavinkkejä huolellisesti.

Miksi me rakastamme sitä: Se on FDA: n hyväksymä pysyvää karvojen vähentämiseen. Toistuvan hoitoja pitäisi näkyä vähemmän hiuksia tai hiusten että tulee takaisin hienompaa. Voit ehkä kokonaan lopettaa poistamatta hiukset kainaloista tai huomattavasti vähentää monta kertaa viikossa.

load...

Ne, jotka ovat tummat paksut hiukset todella arvostaa, kun hiukset on täysin mennyt ovulaation. Heillä ei ole, että 'varjo', joka on usein jätetty parranajon jälkeen.

Ihokarvojenpoistovalmis- (karvanpoisto voiteet)

Ihokarvoja pohjimmiltaan hajottaa hiukset yläpuolella ihon pinnalle, jotta voit pyyhkiä sen pois. Valitettavasti hiukset ovat edelleen olemassa, se on vain alle ihon surface.For parhaat tulokset: Kun kerroit tuote tehdä työnsä, pyyhi pieni alue onko se poistaa karvat ennen riisumista voiteen koko alueen (ilman menee yli ehdotti maksimiaika).Safety Vinkkejä: Tee lapputestillä ensimmäinen ennen koska karvanpoisto voiteet ovat vahva tuote. Lappukoe jokainen ihokarvoja tuote yrität, jopa saman yrityksen. Välttää punoitus, rupeutumista ja kuorinta älä jätä sitä pidempään kuin ehdotetaan suuntiin. Ryhdyttävä välittömästi tuotteen käytöstä, jos tunnet polttaminen.

Lue myös:

Miksi me rakastamme sitä: Olen rehellinen, en voi sanoa, että rakastan ihokarvojenpoistovalmis- koska ne voivat olla melko kova ja on selvä permanentti tuoksu. Mutta minä annan heille kunniasta ovat kohtuuhintaisia, saatavilla apteekki, helppokäyttöinen ja ei vaadi mitään taitoa.

load...

Parranajo

Epäilemättä se on helpoin ja yleisin tapa päästä eroon kainalo hiukset. Parranajo leikkaa hiuksia pois ihon level.For parhaat tulokset: Parranajo jälkeen vähintään viisi minuuttia suihkussa tai kylvyssä niin lämmintä vettä ja höyryä ehtii pehmentää ihoa ja hiuksia.

Jos sinulla ei ole mitään punoitusta, näppylöitä tai tulehdus, kevyesti kuorivat alueella juuri ennen parranajoa. Tämä auttaa pääsemään eroon kuolleet ihosolut, joka mahdollistaa tiiviimmän parranajon ja auttaa estämään ingrown hiukset.

Käytä hyvälaatuista razor ja partavaahtoa. Varmista heittämään tai muuttaa terät, kun he alkavat saada tylsää. Muuten olet vain pyytää painumia, viiltoja tai razor rash.Safety Vinkkejä: hiukset voivat kasvaa eri suuntiin. Varmista ajella vastakkaiseen suuntaan hiusten kasvua saada lähemmäksi ajon.

Miksi me rakastamme sitä: Kun tehdään oikein, voit saada sileä karvaton kainaloiden pari minuuttia.

Epilaattorit 101

Nämä gadgeteja tehdä työtä sinulle, poistaa karvat oikealle ulos follikkelia. Kainalot voidaan hiuksia vapaana viikkoa time.For parhaat tulokset: Noudata kaikkia valmistajan ohjeet ja käyttää erilaisia ​​toimintoja voi olla kivun vähentämiseksi tai hiusten rikkoutuminen.

Turvallisuusvinkkejä: Puhdista ja huolla laite suojata näppylöitä ja hiukset rikkomatta ylä- tai alapuolella ihon pinnalle.

Miksi me rakastamme sitä: Kasvava ja sokerointi myös poistaa karvat juurineen, mutta vaativat enemmän taitoa tehdä kotona. Epilaattorit do kestää jonkin aikaa tottua tunne ja tekniikka, mutta ne ovat ihania nopeaan karvanpoistoon ja voi tehdä suuria investointeja.

load...