4 tapaa tietää, oletko kaljuuntunut

10 marraskuu 2018

Se on keskustelua, että kukaan haluaa olla - olen menossa kalju? Valitettava totuus on, että suurin osa miehistä kokee mies kaljuuntuminen jossain vaiheessa elämäänsä. Kun kaljuuntuva alkaa ja kuinka paljon hiuksia menetämme perustuu tyypillisesti genetiikkaa. Ja vaikka 9 10 myöntää, että kaljuuntuva on jotain he vakavasti huolissaan, monet miehet eivät toimia vielä kun on aikaa.

Ongelma hiustenlähtö on, että mitä kauemmin odotat, sitä vaikeampaa on kääntää vahingot. Jos aloitat hoito-ohjelma oikeassa, kun hiusraja alkaa heiketä, sinulla on paremmat mahdollisuudet pitää kiinni hiukset. Kun hiukset on kokonaan jäänyt pois ja kaikki follicles on kuollut, olet jäänyt mahdollisuutesi joidenkin suosittu ja kustannustehokas hoitojen markkinoilla.

load...

Joten, mistä tiedät, milloin on aika ryhtyä toimiin? Katsotaanpa katsomaan joitakin yleisempiä oireita kaljuuntuva.

1. Hiuksesi putoaminen

Tämä voi kuulostaa itsestään selvä, mutta monet ihmiset unohtaa liiallista leviämistä. Osa syy on, koska meillä on taipumus menettää noin 100 osa hiukset tiettynä päivänä normaalista irtoaminen, mutta jotkut kaverit vain eivät halua hyväksyä sitä, että heidän hiuksensa ohenee. Niin, vain siksi löydät pari karvoja valehtelee ei välttämättä tarkoita, että olet menossa kalju. Kuitenkin, kun alkaa huomaamatta paljon karvaa tyynyliinoja, juuttunut kammat ja harjat, tai istuu alareunassa suihkun, se voi olla aika tutkia hiustenlähtö hoito-ohjelmia.

load...

2. Pääsi on kutiava

Joillekin ihmisille, kutiava päänahka voi olla merkki hiustenlähtöä. Vaikka tämä ei ole suoraan liittyy miesten kaljuuntuminen, kutiava päänahan voitaisiin yhdistää muihin dermatologisia sairauksia, kuten psoriasis tai ihottuma. Syy miksi tämä on merkitystä hiustenlähtö ei ole, koska edellytyksiä itse, mutta miten reagoida. Liiallinen hankaus, raapiminen ja harjauksen päänahan voi tehdä peruuttamatonta vahinkoa karvatupet ajan. Paras toimintasuunnitelma on nähdä lääkäri, joka voi auttaa sinua löytämään hoidon tilasi, muuten saatat päätyä naarmuuntumisen hiukset pois - kirjaimellisesti.

3. Hiusraja on väistymässä

Hiusraja taantuma on iso merkki potentiaalisia kaljuuntuva. Valitettavasti se on myös yksi niistä asioista, että monet kaverit vain sivuuttaa, mikä on surullista katsoa, ​​että ne voisivat mahdollisesti kääntää niiden vaikutuksia ryhtyi toimiin. Sinun todella alkaa huomata, että hiusraja on väistymässä kun harjalla hiukset ja se vain ei ole tyyli, miten se käytetään - suuntaan, johon kammata se ei toimi niin hyvin kuin se teki aiemmin. Yksi yleisimmistä merkkejä hiusraja taantuma on harvennus hiukset noin temppeleitä. Ja useimmat ihmiset, tämä malli leviää edelleen ajan mittaan, kunnes se jättää sinulle M-muotoinen hiusraja.

Lue myös:

4. Päänahka on huomattavasti näkyvissä

Oletko käytetään on paksu joukko hiukset kattaa päänahan kuten Amazonin sademetsää? Pari vuotta sitten, luultavasti olisi voinut märkä ja harjattu hiuksia ja tuskin nähnyt mitään päänahka. Mutta näinä päivinä, jolloin itse pienintäkään osa altistaa ihoa! Tämä johtuu siitä, olet menettänyt merkittävän määrän hiuksia päälle päätäsi, ja mahdollisuudet ovat, olet menossa jatkaa menettää enemmän hiuksia ajan kunnes alkaa kehittää kalju paikkoja.

load...

Toinen asia harkita, onko päänahka on saada palanut. Kuten hiukset ohenee, menetät enemmän ja enemmän sitä suojaa auringon UV-säteiltä. Pari vuotta sitten, ehkä voinut viettää koko päivän rannalla murehtimatta palava top of your head, mutta nyt sinun on käytettävä hattuja tai laittaa aurinkovoidetta. Se johtuu siitä, menetät hiukset.

Valmis estää hiustenlähtöä?

Nyt kun tietää hieman siitä, mitä etsiä, on aika kattaa muutamia tapoja lopettaa miesten kaljuuntuminen leviämisen. Ensinnäkin, älä anna itsesi tulla korosti ja järkyttynyt hiustenlähtöä. Se on jotain, joka tapahtuu parhaiten meille, ja läpimurtoja lääketieteen, voit pitää pää hiukset ilman rikkovia pankille.

Suurin ongelma ympäröivä miesten kaljuuntuminen ja hiustenlähtö ei keksiä tehokasta hoitoa suunnitelmia, se on tietämättömyys ja väärää kelluva noin. Sinun on yllättynyt, kuinka monet kaverit tuntea voimattomuutta, kun he huomaavat merkkejä kaljuuntuva. He ovat kertoneet, että homeopaattiset "korjaustoimenpiteet", kuten hankausta cayennepippuri ja omenaviinietikkaa päälaelleen paranna heitä heidän kaljuuntuminen - se ei! Mutta se ei tarkoita, että sinun täytyy hyväksyä, että hiukset putoaa pois. On olemassa erilaisia ​​tieteellisesti todistettu hoitomenetelmiä, jotka ovat läpäisseet valvonnassa lääketieteellinen yhteisö ja ovat kannattavia ratkaisuja kaljuuntuminen.

Kaksi suosituinta hoidot vastaan ​​kaljuuntuva ovat minoksidiili ja finasteridi. Molempia voidaan käyttää yhdessä ja voivat menestyksekkäästi estää hiustenlähtöä pahenemassa suurin osa miehistä. Tämän sanoi, ei ole kertaluonteinen korjaus Miehille hiustenlähdön - jos oli, meillä olisi nähdä paljon vähemmän kaljuuntuva miesten kävellään! Käynnistettäessä hoito, on tärkeää, että ymmärrät, että tulokset vievät aikaa. Luultavasti ei alkaa nähdä vaikutuksen vasta muutaman kuukauden osaksi hoidon ja silloinkin, sinun täytyy sitoutua pitkäaikaiseen käyttöön, jotta saat optimaalisen tuloksen.

load...