5 hiusten menetystä myyttejä

14 marraskuu 2018

Hiustenlähtö ei ole mitään uutta. Kuten olemme edellä todettiin, se on ollut osa ihmisen kulttuuria antiikin ajoista lähtien. Vuonna 3000 vuotta sitten ensimmäisen dokumentoinnin hiustenlähtö syntyi tuhansia myytit ovat tulleet ja menneet.

Mikä huolestuttavin näistä myyteistä on, että mukaan National Institute of Health nämä myytit voivat rajoittaa tehoa mitä ihotautilääkäri voi määrätä. Seuraavassa on muutamia yhteisiä myyttejä, joiden avulla voit saada jonkinlaisen käsityksen siitä mitä aiheuttaa hiustenlähtöä, ja auttaa sinua saamaan tehokasta hoitoa mahdollisimman pian.

load...

Hiustenlähtö myytti # 1 hiustenlähtö tapahtuu vain iän myötä.

Tutkimukset osoittavat, että et ole koskaan liian nuori alkaa menettää hiukset. Jos olet geneettisesti alttiita, se voi osua jo vuonna teini-ikäistä. The (eräänlainen) Hyvä uutinen on se, että jos hiukset ei ole aivan yhtä täynnä kuin se kerran oli ei välttämättä mitään terveyskysymys takana. Voisi vain geeneissä, jotka voivat aiheuttaa hiusten ohut hitaasti ajan myötä, mutta eivät saa johtaa laajamittaisiin hiustenlähtöä. On on parasta kiinnittää huomiota, vaikka hiustenlähtö on krooninen ja etenevä, niin mitä pikemmin sitä kohtelee, sen parempi.

Hiustenlähtö myytti # 2: kalju kaverit ovat enemmän testosteronia

Legenda kertoo, että kalju kaverit ovat uhreja omia koholla testosteronitasoja. Heillä on myös enemmän seksiä lukuisia kumppaneita. He Hollywoodin tähdet MMA legendoja, sotasankareita, ja herra Clean. Kaikki, että testosteroni on liian paljon heidän naismaista karvatupet käsitellä ja niin hiukset putoaa pois. Tämä on väärä.

load...

DHT (dihydrotestosteroni) on sivutuote testosteroni, joka aiheuttaa uros mallia hiustenlähtö esiintyy ensiksi. Tyypillisesti DHT-tasot ovat koholla aikana mies hiustenlähtöön mikä tietysti johtaisi monet uskomaan, että korkea testosteronin ovat syypäitä tähän. Vaikka ei ole täysin väärä, hiustenlähtö on havaittu sekä korkean että matalan testosteroni miehillä.

On tärkeää huomata, että on olemassa vivahteita DHT, Ero seerumin ja kudosten DHT asioissa. On käynyt ilmi, että kudos DHT on kohonnut hiuspohja kaljuuntuva miehiä. Tissue DHT päänahassa liittyy mallia hiustenlähtö. Jossa DHT kerääntyy päänahassa, hiustenlähtö pyrkii seuraamaan.

Lue myös:

Itse asiassa tutkimukset ovat osoittaneet, että miehet, jotka menevät kalju ja ne, jotka eivät ole samaa testosteroni. Kyse on enemmän siitä, miten herkkiä oman karvatupet ovat vaikutuksesta hormonien elimistössä. Ja mikä määrittää, että herkkyys? Todennäköisesti genetiikkaa.

Hiustenlähtö myytti # 3: hattua liian usein tukehduttaa hiukset

Kumpi oli ensin? Hattu tai väistymässä hiusraja? Suosittu (internet) tiede sanoo hattuja voi tukahduttaa hiusten ja nopeuttaa nopeus, jolla se katoaa. Varsinainen tiede sanoo, että on roskaa.

load...

Jos olet pukeutunut todella tiukka hattu, ehkä se voi painostaa aloilla, joilla se koskettaa päätäsi, jotka saattavat johtaa vetopalveluja hiustenlähtö. Se lääketieteellinen nimi hiustenlähtöä laukaista vetämällä hiukset liian tiukka.

Hiustenlähtö myytti # 4: stressi tekee hiukset putoavat pois

On varmasti totta, että tietyt traumaattiset tapahtumat on liitetty hiukset tappioiden asioita, kuten kärsii vakavasta sairaudesta, lihoo, ura taisteluista tai kuolema rakastettusi, voi laukaista hiustenlähtöä. Kuitenkin hiustenlähtöä liittyy korkea stressiä tyypillisesti telogeeninen, eli "lepovaihe", jossa karvatupet lopeta kasvuaan, ja pälvikaljuuden, hajanaista hiustenlähtöä. Jotka molemmat voivat olla väliaikaisia, palautuvia ja helposti hoitaa paikallisesti, tai oraaliset liuokset jumpstart toipuminen.

Hiustenlähtö myytti # 5: Käyttäen paljon tuotteen hiukset

Rakastavat liukas takaisin teidän lukot, tai lisätä noin 360 asteen aaltoja? Ei voi vastustaa kiusausta vaahdota joitakin vahaa, mousse tai geeliä? No, älä pelkää, koska ei määrä hiustuote tulee aiheuttamaan miesten kaljuuntuminen. Olitpa kortin kuljettavien Fashionista jotka todella nauttii etsivät hänen paras tai hiukset tarvitsee hieman kemikaalien aiheuttamien kurinalaisuutta pysyä missä kerrot sen, sinun ei tarvitse pelätä massaeroa hiukset vain koska annoit sille spray joitakin lakka. Nauti hiukset kun voit, ja älä ota sitä itsestäänselvyytenä.

load...