5 kysymystä pyydä parturiasi

11 marraskuu 2018

Joidenkin kaverit, menee salonki leikkaus on yksinkertaisesti ole vaihtoehto. Se on joko parturi tai ei mitään, ja hyvästä syystä. Kun olet törmännyt ammattitaitoisen parturi, et koskaan kyetä luottamaan hiukset kenenkään kanssa uudelleen.

Viime aikoina enemmän miehiä on ojitusten kampaamo ja menee parturi kaikkien niiden hiukset liittyvät tarpeet. Ja jos olet uusi koko parturi juttu, ehkä joitakin ohjeita siitä, miten koko järjestelmä toimii. Tässä muutamia kysymyksiä, joita pitäisi pohtia oman parturi.

1. Mitä tyyli voin luoda kotona?

Etkö vain vihaa sitä, kun et pysty luomaan uudelleen, että tyylikäs kampaus, että sinulla oli ensimmäisenä päivänä teidän hiustenleikkuun? Se on jotain, joka tapahtuu parhaiten meille, ja useammin kuin ei, se johtuu päätimme hiustenleikkuun joka oli vaikea tyyli. Mitä todella haluat on jotain, joka on "pestä ja mennä". Kampauksen, jonka avulla voit hypätä pois suihkussa, nopeasti muotoilla hiuksesi, ja katso * veitsenterävän * varten loppupäivän. Ja jos joku tietää miten auttaa sinua löytämään tämän vähän huoltoa hiustenleikkuun, joka näyttää hyvältä, se tulee olemaan parturi.

load...

2. Mikä leikkaus sopii minulle parhaiten?

Niin paljon kuin haluat kävellä, jossa on kuva suosikki julkkis jotta voit pyytää parturi uudestaan ​​että kampauksen, yritä vastustaa kiusausta. Meillä kaikilla on erilaiset kasvot ja hiukset tekstuurit, niin mitä voi toimia yhden henkilö voisi näyttää ehdoton junaonnettomuuteen teitä. Sen sijaan, kysy parturi, mitä he ajattelevat toimisi sinulle. Ihmiset usein unohtavat, että parturit ovat koulutettuja ammattilaisia, jotka yleensä menevät barbering kouluun, jotta he tietävät paremmin kuin kukaan, mitä tekee ja ei sovi jonkun kasvot.

3. Milloin saan seuraavan hiustenleikkuun?

Jos haluat pitää kampauksen näyttää raikkaalta koko ajan, olet menossa on tullut huoltoon leikkauksia. Ja jos tämä on ensimmäinen kerta tietyllä kampauksen, et voi tietää tarkalleen, kuinka kauan otan ennen hiukset kasvaa ulos niin paljon, että alkaa menettää muodon ja tyylin hiukset. Oman parturi pitäisi pystyä kertomaan sinulle, kun pitäisi ajoittaa ensi trimmaus istunto.

Lue myös:

4. Miten tämä tyyli työtä minulle?

Olemme kaikki törmännyt kampauksen että halusimme, mutta tiesi, että se vain ei toimi meille. Ennen ditching tyyli kokonaan, kysy parturi, mitä he ajattelevat. Sinun on yllättynyt siitä, miten taitava parturi voi tehdä joitakin pieniä muutoksia ja - * voila - * et yllättäen pääsevät rokkaamaan että kampauksen ja näyttämään yhteensä pomo.

load...

5. Mitä se tarkoittaa?

Parturit on omat terminologiaa, että he haluavat käyttää todetessaan sinulle kysyttävää aliarvostus. Sanat kuten * kartio, tukossa, fade, * ja * niska * käytetään tyypillisesti määritettäessä, miten tarkalleen haluat hiukset leikataan. Ja jos et tiedä mitä parturi pyytää teitä ja vain nyökkäys yhteisymmärryksessä, saatat kävellä pois tyylillä täysin erilainen kuin mitä kuvitteli. Jos et tiedä mitä parturi puhuu, kysy.

Ole kuvaileva kampauksen

Epämääräisyyden on nopein tapa, että voit ärsyttää parturi. Sen sijaan, että sanonta haluat leikata, on yksityiskohtaisesti kuvataan, miten haluat hiukset leikataan. Kertoa heille, kuinka paljon hiuksia, jonka haluat leikata jokaisen osan pään ja kuvata sen heille tuumaa tai senttimetriä.

Lisäksi, jos olet koskaan kävellyt ulos parturi ilmiömäinen hiustenleikkuun, varmista, että otat kuvan niin pian kuin mahdollista. Näin, jos et tiedä miten kuvaamaan samaa kampauksen tulevaisuudessa, voit näyttää parturi ja pyytää heitä luoda sen.

load...

Se perusasiat miten pitäisi puhua parturi sinulle hiustenleikkuun. Kanssa, joka peitti, olet valmis siirtymään pidemmälle kuin walk-in salongit ja saada tyylistä joku asiantuntemusta hiukset miehillä.

load...