5 merkkiä harvennus hiukset miehet pitäisi seurata heidän 20-luvulla

9 marraskuu 2018

Hiustenlähtö on jotain, joka tapahtuu suurin osa miehistä jossain vaiheessa. Huolimatta siitä, että useimmat meistä on ohut mahdollisuus pitää saman pää hiukset läpi elämämme, meillä on vielä kiinni ajatuksesta, että hiustenlähtö ei tapahdu meille. Valitettavasti tämä kieltäminen vaikeuttaa lopettaa miesten kaljuuntuminen vaatimasta suurin osa hiuksia.

Emme hyväksy merkkejä harvennus hiukset ja elää jatkuvassa harhaa kunnes tämä kriittinen hetki, että katsomme itseämme peiliin ja huomaa, että puoli meidän hiukset on mennyt.

Haluatko tietää, miksi se on vaikea hoitaa keskimääräinen kaveri hänen 20s hiustenlähtöön? Koska useimmat ihmiset on vaikea uskoa, että mies kaljuuntuminen vaikuttaa nuorten aikuisten.

load...

Käsitystä, että vain keski-ikäiset miehet kokevat kaljuuntuminen ei ole ainoastaan ​​väärä, se on vahingollista. Se aiheuttaa 20-vuotiaiden miesten tuntea itsetietoinen heidän hiustenlähtö, eli useimmat heistä kieltäytyy kohdata se tosiasia, että heidän hiuksensa ohenee. Hyväksymällä tämä todellisuus on ensimmäinen askel kohti ehkäisemiseksi hiustenlähtö kiihdyttäisi ja pahenee.

Estämään harvennus hiukset, miehet täytyy olla ennakoivaa

Hyvä uutinen on, että hiustenlähtö on täysin hoidettavissa kunhan sen kiinni aikaisin. Tästä syystä on tärkeää, että miehet pystyvät havaita merkkejä harvennus hiukset, jotta he voivat aloittaa hoito-ohjelma, joka pysäyttää mies kaljuuntuminen. Tässä muutamia merkkejä harvennus hiukset kaiken ikäisten miesten pitäisi olla hakevat:

load...

1. Väistymässä hiusraja

Tämä on todennäköisesti yleisin merkki siitä, että hiukset alkaa ohentua. Väistymässä hiusraja yleensä alkaa out jotain pientä - ehkä hiukset noin temppeleitä saa hieman ohuempi kuin loput hiukset, tai otsa on sentin pitempi. Aluksi se ei ole niin suuri ja paljon. Mutta kun jätät väistymässä hiusraja valitsematta, se yleensä kasvaa, kunnes se luo suuren M-muoto kuvio hiukset.

Saat lisätietoja tiputtelua eri vaiheissa miesten kaljuuntuminen, vilkaista Norwood Scale.

2. On vähemmän hiuksia omalla harjannealueella

Muutama vuosi sitten, hiukset oli niin paksu, että voisimme tuskin nähdä päänahan. Mutta näinä päivinä, jakaus hiukset lähtee huomattava rako, että kaikki voivat nähdä. Tämä johtuu siitä, että olet menettänyt joitakin hiuksia omalla harjannealueella tehokkaasti menettää joitakin hiukset äänenvoimakkuutta. Ongelmana on, että et koskaan tiedä, kuinka paljon harvennus tulee tapahtumaan. Joillekin miehille, se voisi vain olla hieman irtoaminen. Toisille hiukset voisi jatkaa ohenemista, kunnes on suuria karvattomia kohtia.

Lue myös:

3. Hiukset ei omista tyyli samalla tavalla

Totta puhuen, on olemassa vain kaksi syytä, miksi hiukset ei tyyli samalla tavalla sitä käytetään: olet laskemisesta relaxers tai erilaisia ​​hiustenhoitotuotteita siinä, tai olet menettänyt niin paljon hiuksia, että se istuu eri tavoilla pää. Jos sinulla on ongelmia saada, että kampauksen, että olet aina ollut, saatat menettää enemmän hiuksia kuin luulet.

load...

4. Huomaat karvat lojumaan

Vaikka onkin totta, että me kaikki irtoa hiukset, jos sinulla on mies kaljuuntuminen voit odottaa paljon enemmän hiuksia jäävän pois. Tarkista kammat, hiusharjat, suihku valua ja tyynyliinat hiukset. Jos näet enemmän kuin tavallista säikeet valehtelee, olet menettää hiukset.

5. Päänahka on altis auringonpolttama

Hyötyä ottaa paksu pää hiukset on, että top of your head pysyy suojassa UV-säteiltä. Mutta kun hiukset alkaa harvennus ja alatte menettää tätä suojaa, huomaat, että päänahka on alttiimpi auringonpolttama. Jos et ole menoja enemmän aikaa ulkona kuin tavallisesti, ja päänahka on yhä herkkä auringolle, voit menettää joitakin hiukset.

Hoito harvennus hiukset miehillä voi käyttää

On tärkeää, että pidät silmällä näitä merkkejä, jotta voit havaita hiustenlähtö ennen kuin menettävät suurimman osan hiukset. Hyvä uutinen on, että on olemassa useita hoitosuunnitelmia saatavilla, jotka voivat pysäyttää ja joissakin tapauksissa jopa kääntää hiustenlähtöön. Luominen hoito täynnä terveellisiä elintarvikkeita, biotiini ravintolisiä, ja kliinisesti testattu kaltaisia ​​lääkkeitä minoksidiili ja finasteridi voisi olla paras vaihtoehto pysähtymättä hiustenlähtöön.

load...