5 merkkiä rentouttaja vahingoittaa hiuksiasi

15 marraskuu 2018

Monet naiset rakastavat ulkoasua ja helppous muotoilu synonyymina rento hiukset. Sen sijaan, että taistelevat kosteuden puristimella ja kiharaa, he nauttivat suoristettu kiharoina että pysyy. Vaikka hyvin hoidettu relaxer voi tarjota monipuolisuutta ja helppo huoltaa, huonosti tehty relaxer voi aiheuttaa korvaamatonta vahinkoa. Valitettavasti jotkut varoitusmerkeistä hyväksytään par kurssille. Jos sinulla ilmenee jokin seuraavista aikana tai pian sen jälkeen relaxer hoidon, saatat olla kärsivät vaurioita hiuksia ja / tai päänahan.

Home relaxer sarjat tarjoavat edullisuutta ja mukavuutta, mutta myös kutsua tilaa virheille. Jopa ammatti stylistit voi tehdä virheitä, kun se tulee soveltamaan kemikaaleja. Paras tapa ehkäistä relaxer vahinkoja (ja mahdolliset hiustenlähtö) on käydä luotettu ammattilainen, joka palkintoja hiusten ja päänahan terveyttä yllä mitään muuta. Muuten on olemassa vaara, että koet jonkin tai kaikki näistä ongelmista.

load...

Palaa

Jotkut naiset uskovat, että "kauneus on kipua", mutta se ei tarvitse olla totta. Se varmasti ei tulisi soveltaa kirvely jotkut naiset tuntea siitä relaxer kemikaaleja. Älä ajattele, että kipu vain tapahtuu kun relaxer jää liian kauan. Päänahka voi olla herkkä tietyn muotoiluun, ja jättämällä se edes mahdollisimman lyhyellä voi aiheuttaa voimakasta kipua.

Liian monet naiset odottamaan polttaa uskoen niiden karva osoittautuu suorempi pidempi kemikaalien pysyä. Monissa tapauksissa luu suorat hiukset on yksinkertaisesti overprocessed. Unohtaminen ajassa ohjeet on resepti potentiaalia ja pysyvään katastrofin. Heti kun tunnet kihelmöintiä siitä relaxer sovellus, huuhtele se pois runsaalla vedellä. Varmista, että se on haaleaa niin, että sinulla ei ole kokemusta vieläkin polttava. Parempi vielä, älä odota relaxer on "kihelmöidä." Burning ei ole normaalia.

load...

Haavat päänahan

Yhdessä polttaminen, saattaa ilmetä haavaumia päänahka pian saatuaan vahingollista relaxer. Joissakin tapauksissa, haavaumia voi tihkua nesteiden ja / tai kuori yli. Tämä on vakava merkki vahinkoja, jotka voivat tulehtua ja / tai pysyvä hiustenlähtö.

Jälleen saatat kehittyä haavoja johtuu reaktio kemikaaleja, riippumatta siitä, kuinka kauan he jäljellä päähäsi. Saatat olla allerginen tai relaxer voi olla huonolaatuista (toinen syy nähdä stylisti, koska ne ovat ammattikäyttöön tarkoitettuja tuotteita käytössään). Tahansa relaxer joka aiheuttaa iho rikkoutuu on mennyt liian pitkälle.

Lue myös:

Harvennus

Ohuet hiukset on joskus välttämätöntä, mutta yleensä vain silloin, genetiikan tai luonnollista vanhenemista. Jotkut naiset vaivaavat hienot hiukset johtuu perinnöllisyys, mutta toiset kärsivät harvennus hiuksia relaxer vaurioita. Overprocessing on suurin syy hiusten ohenemista. Sovelletaan edelleen kemikaaleja jo ohuet hiukset tai vahingoittunut follikkeleja voi lopulta johtaa kaljuuntuminen. Sen sijaan, että yrittää rentoutua hiukset niin suoraan kuin mahdollista, mikä johtaa usein ontua kiharoina jotka eivät pidä tyyli hyvin, leikkaa kerran jätät relaxers päälle. Sinulla on enemmän kehon ja tilavuus ja vähentää mahdollisuutta vaurioita.

load...

Murtuminen

Jos se tuntuu hiukset ei kasva, on mahdollista, että se rikkoo samalla nopeudella (tai nopeampi kuin) se kasvaa. Ellei sinulla ole luotettu ja kokenut kumppani auttaa soveltaa relaxer, on vaikea tehdä hyvää työtä takana pään. Päällekkäiset on yleistä ja johtaa murtumista.

Tunnistaminen rikkoutuminen ei ole aina helppoa, koska normaalisti irtoa hiuksia päivittäin (mitä tahansa välillä 50-100 on yleinen). Jos jatkuvasti etsiä lyhyitä hiuksia nurkissa jälkeen muotoilu, tämä on luultavasti murtumistaipu- sijaan irtoaminen. Yhdessä rentouttava, olet todennäköisesti kokea enemmän rikkoutuminen jos lisäät lämpömuotoilu oman puhdistus.

Kuivuus

Relaxers on suunniteltu rikkomaan disulfidisidokset hiukset, niin luonteensa, ne aiheuttavat vahinkoa. Koska hiuksiin tapahtuu sellainen muutos, se on heikompi kuin terve, luonnolliset hiukset (kaikki luonnolliset hiukset ei ole terve). Se ei ole niin helppo pitää kiinni kosteutta, joten kuivuus on usein seurausta. Lisää että rento naiset usein pysyä poissa vedestä ennen seuraavaa shampoo ja kunnon istunto, ja on selvää, että kemiallisesti suoristaa hiuksia ehkä saa kaiken kosteuden se tarvitsee.

Tämä puolestaan ​​johtaa kuiviin. Öljyn sheens, suihkeet ja voiteet eivät varsinaisesti lisää kosteutta; ne on suunniteltu pitämään sitä, mutta hiukset on kostea ennen tuotteiden lisäämistä. Muussa tapauksessa ne vain istua päälle hiuksiin ja auttavat pitämään kosteutta loitolla.

load...