5 parasta kampausta kavereille, joilla on hienot hiukset 2018-2019

9 marraskuu 2018

Onko sinulla hieno, Hapsottava hiusten rakenne, joka on vaikea tyyli? Sinun on yllättynyt, kuinka monet kaverit kulumista sirinä leikata, koska he eivät tiedä, miten hallita hienoille hiuksille. Syy siihen, että niin monet ihmiset on vaikea valvoa tämän tyyppisten hiusten rakenne ei ole, koska hieno hiukset on vaikea hallita, se johtuu he eivät tiedä, miten työskennellä sen kanssa. Totuus on, että liian monet ihmiset ottavat "yksi koko sopii kaikille" lähestymistapaa myymiin, mutta mikä toimii keskipitkällä ja karkea karva ei aina toimi hennoille hiuksille - ja päinvastoin.

Jos saat kyllästynyt päällään samat buzzed kampauksen niin tänään onnenpäiväsi, koska aiomme kattaa joitakin tuoreita, uusia tyylejä, jotka näyttävät hyvältä kanssa hienoille hiuksille.

1. Slicked takaisin look

Tiedä mitä hienoa olla nuorella aikuisiällä 2010-luvun lopulla? Vintage tyyli on suositumpi kuin koskaan. Jos olet fani tyylejä vanhempiesi ja isovanhempien päivää, nyt on täydellinen aika kokeilla joitakin niistä vanhan koulun näyttää - kuten slicked takaisin hiukset.

load...

Slicked takaisin hiukset toimii todella hyvin kaverit hienokarvaiset koska sitä ei todennäköisesti tulla ulos paikallaan muodostaen kiharat ja aallot kuin se olisi enemmän karkea karva. Toinen hyöty yllään hiukset slicked selkä on siinä se on hyväksyttävää lähes joka lähtöön. On muodollinen tarpeeksi työtä kaikessa tuottavassa ympäristössä, mutta myös näyttää hyvältä, kun olet valitsevat rento ilme samoin.

Tämän sanoi, tämä kampauksen ei ehkä ole paras valinta, jos hiukset on parhaillaan harvennus. Sen sijaan, että kattavat up your ohuet hiukset, voit itse olla piirros enemmän huomiota kaikkiin kalju tai harvennus laastaria sinulla jo on.

2. Alittivat

Takakaiverrettujen on ollut yksi suosituimmista kampaus ympärillä viimeiset neljä tai niin vuotta. Ja useimmissa tapauksissa alittivat sopii liiketoiminnan ja rento elämäntavat. Ainoa todellinen aika, että alittivat voi aiheuttaa levottomuutta työelämästä on, kun on dramaattinen pituusero hiusten päälle pään ja karvat selässä ja sivuilla. Mutta kun mahdollisimman lyhyempi, takakaiverrettujen tulee uskomattoman monipuolinen tyyli.

Lue myös:

Toinen asia, joka tekee alittivat suuren leikkaus on, että se toimii lähes kaikille. Onko sinulla paksu pää hiukset tai alatte huomata merkkejä harvennus teidän hiusraja ja kruunu, alittivat voi silti olla tyylikäs valinta, joka voi peittää kaljuuntuva.

load...

3. Sivuosan

Jos olet tyytyväinen klassisen, konservatiivinen ilme sitten sivuosaan on myös hyvä vaihtoehto hienoille hiuksille. Samanlainen slicked takaisin kampauksen, sivuosat ovat yleensä melko onnistunut oleskelevat paikka ihmisille hienokarvaiset. Kaikki mitä tarvitset on soveltaa tuotteen kuten vaha, hiusgeeli, tai mukavan pehmeiksi ja pitää se kuivana koko päivän.

Kaiken sivuosa on kiinteä kampauksen saada. Koska olet kampauksen yhdeltä puolelta pään toiselle, pystyt tehokkaasti piilottaa harvennus tai kalju pisteitä, joita voi olla. Ainoa todellinen rajoitus tämän kampauksen on sen konservatiivisuuskerrointa. Silti, vaikka olisit henkilökohtainen tyyli, jos käytät sivuosaan luottavaisesti niin se luultavasti toimii sinulle riippumatta siitä olet asianajaja tai ammattilainen surffaaja.

4. Puli

Jos pidät ulkoasua lyhyen hiustenleikkuun mutta sirinä leikkaus ei tee sitä sinulle, crewcut voi olla vain sinun tarvitsee. Kannalta tyylikkyys, ajattele sitä jossain välissä alittivat ja surinaa. Se antaa sinulle lyhyt sivuille ja taakse sekä kampauksia, mutta toisin sirinä leikkaus, joka on crewcut jättää sinulle tarpeeksi hiukset päälle toimimaan niin, että voit muotoilla sen niin, että haluat. Ja koska se on tällä hetkellä tyylillä, sinun ei tarvitse pelätä jatkuvasti luullaan sotilas tai poliisi.

load...

5. Faux Hawk

Hyvä asia faux haukka on, että se ei koskaan todella meni pois muodista. Koska 2000-luvun puolivälissä, se on ollut yksi go-kampaus miesten työkalupakki. Ja hienoa hiukset, sinun pitäisi olla mitään ongelmaa kuvanveistoa ja pitää wannabe mohawk paikallaan koko päivän.

Pysy tyylikkäinä ja On Point

Nämä ovat viisi go-kampaus miesten hienokarvaiset. Jos etsit kokeilla jotain erilaista kuin sama ol'kampauksen, että olet ollut yllään vuosia, astua ulos your comfort zone ja antaa yhdelle näistä trendikkäitä kampauksia kokeilla.

load...