5 tapaa lopettaa hiusten rikkoutuminen nyt

13 marraskuu 2018

Hiusten rikkoutuminen voi vaihdella ei-niin-Bad Call 9-1-1. Joitakin tekijöitä, jotka edistävät rikkoutuminen ovat pois sinun hallinnassasi, mutta monet syitä hiusten rikkoutuminen johtaa takaisin siihen, mitä me teemme meidän kiharoina päivittäin. Viipyvä rikkoutuminen kokonaan voi kestää jonkin aikaa ja vakavia TLC, voit usein pienentää sen melko nopeasti, koska se vauhdittaa oman hiustenhoitotuotteita peli.

Trimmata päättyy

Joillekin naisille, leikkaus on sama leikkaus, joka voi yhtä hyvin yhtäläinen "Ei kiitos." Tehdään oikein, trim vain poistaa umpikujia, ei koko paloina hiukset. Kun leikkaat ennakoivasti, voit vähentää mahdollisuuksia, että päät tullut niin kuiva ja hauras, että leikkaus on tarpeen. Naiset, jotka kärsivät split päättyy täytyy leikata ne pois ennen kuin ne katkaista omasta. Kun split päättyy käsistä, he matkustavat ylös hiuksiin, tekee valtavan leikattu todennäköisempää. Sen sijaan, miksi ei leikata pohja 1/4 1/2 tuuman hiukset joka toinen tai kolmas kuukauden aikana? Koristeita ovat tasaisemmat ja vähemmän traumaattinen kuin leikkaukset on tehtävä.

load...

Ostaa Tweezerman muotoilu leikkurit Amazon

Älä harjaa hiuksia kosteana

Sano "ei" harjaamalla hiuksia, kun se on läpimärkä. Mustat hiukset on jo haurasta - märkänä, se on sen heikoin tilassa. Se on hyvä kampaa läpi hiukset märkänä; itse asiassa ihanteellinen tila kammata on, kun se on kyllästetty hoitoaine. Mutta harjata märkä mustat hiukset harjalla ulottuu joskus on point-of-no-paluuta. Voimakas "snap" on viimeinen asia, jonka haluat kuulla, kun tyyli hiukset.

Entä naiset, jotka haluavat suoristaa hiuksiaan ennen tasainen silitys? Eivät ole pyöreä harjat tähän? Harjat ovat kunnossa, kun hiukset on ainakin puoleenväliin kuiva, mutta kuivausrumpu on parempi. Sen sijaan, että pyöreä harjalla, käytä mela tai Denman harjalla tasoittaa hiukset, mutta jälleen kerran, odota hiukset on vähintään 50% kuiva ennen puuttua harjalla ja hiustenkuivaaja.

load...

Ostaa Denman harja Amazon

Hakekaa proteiini ASAP

Lue myös:

Tasosta riippuen oman rikkoutumisen, viikoittain proteiini vahvistuminen hoito voi olla täydellinen, tai saatat tarvita kiireellisiä toimenpiteitä, jos hiukset rikkoo hälyttävästi. Yleensä kemiallinen vahinko on takana todellinen rikkoutuminen hätätilanteissa. Intensiivinen tuote kuin ApHogee kaksivaiheinen Protein hoito voi pysäyttää paljon rikkoutuminen sen kappaleita, mutta hiukset voi silti olla kaukana terveitä.

On tärkeää, ettei liikaa proteiinia, koska liikaa voi olla kuivaus. Alternate lievä proteiini hoitoja kosteutta rikas syvä ilmastointilaitteet pitämään hiukset terve ja murtumisen estämiseksi ruodussa.

Osta ApHogee kaksivaiheinen proteiinikäsittely

Let stylisti Käytä Kemikaalit

Päällekkäisiä kemikaaleja on valtava tekijä hiusten rikkoutuminen. Se voi olla houkuttelevaa soveltaa kestovärillä ja relaxers itse, varsinkin jos yrität säästää rahaa. Se voi saada tyyris olla stylisti Näitä palveluja, mutta kun se tulee kemiallisella käsittelyllä, se on sen arvoista on ammatillinen tehdä se. Säästettävä relaxer touch-ups ja väriä, mutta voit tehdä useimmat päivittäiset hiukset huolto itse. Jos seuraat suositeltuja kemiallisia palvelu aikataulu, sinun pitäisi vain olla korjailla vähintään kahdeksan viikon välein, joten se ei ole kuin tämä on viikoittain.

load...

Hellittää kiimassa

Kuumuudelle = vaurio = rikkoutumiseen. Usein lämpö = vaurio = rikkoutumiseen. Katso kuvio täällä? Vaikka kihartimet, silitysraudat ja isku kuivaimet helpottaa elämäämme, jotta voimme käyttää juuri mitään tyyliä voimme ajatella, nämä välineet voivat myös aiheuttaa peruuttamattomia vahinkoja, kun niitä käytetään liian usein tai väärin. Jatkuvasti "törmäämättä" latvoihin rautaisella heikkenee, ohut ja rikkoa niitä ajan mittaan. Käyttämällä lämpöä, joka on aivan liian kuuma edes kerran voi rikkoa hiukset.

Käyttää muita menetelmiä tyyli, kuten märkä asetusta magneettinen rullien tai curlformers. Märkä kääri hiusten tyylikäs ulkomuoto tai märkä asettaa punokset ja käänteitä viileä aaltoja. Tallentaa lämpö työkaluja juhliin, ja ehdottomasti korkeintaan kerran viikossa.

load...