5 tapaa tehdä hiuksesi näyttävät paksummilta ja pienemmiksi minuuteissa

13 marraskuu 2018

Totta puhuen, suurin osa meistä miehiä kokemaan harvennus hiukset jossain vaiheessa elämäämme. Ja vaikka ei ole mitään vikaa hieman hiuksia irtoaminen, ohuet hiukset voi vaikeuttaa käyttää tiettyjä kampaus. Onneksi sinulla on vaihtoehtoja, kun se tulee lisäämään paksuutta hiukset.

Ensinnäkin, finasteridi ja minoksidiili ovat molemmat hyväksynyt FDA hoitoon miesten kaljuuntuminen ja ovat osoittautuneet lisätä hiusten tiheys, kun sitä käytetään pitkän ajanjakson ajan. On kuitenkin olemassa joitakin kertoja, kun tarvitset instant tuloksia ja ei ole 20 tai useamman viikon odottaa hiukset kasvaa paksumpi, minkä vuoksi sinun pitäisi hyödyntää nämä viisi temppuja tehdä hiukset näyttävät paksumpi.

load...

1. Pese hiukset äänenvoimakkuuden lisäämiseen shampoo ja hoitoaine

Rasvainen tukka on kryptoniitti on ohuet hiukset. Tapaa rasvainen päänahka voi aiheuttaa hiusten paakkuuntumiseksi ja lässähtää riittää tekemään kenenkään hiuksia näyttävät ohuempi kuin se on. Joten, jos yrität lisätä äänenvoimakkuutta hiukset, sinun kannattaa varmistaa, että olet pestä hiukset ennen öljyn ja lian alkaa rakentaa (yleensä joka toinen tai kolmas päivä). Vaikka useimmat shampoot ovat hyvin tehden hiukset täyteläisemmän näköiset, kannattaa mennä ylimääräistä askelta ja käyttää shampoo ja hoitoaine, joka parantaa määrä ja tekee hiukset näyttävät paksumpi.

load...

Varmista vain ei mennä yli laidan Volumizing tuotteita, erityisesti ne, jotka sisältävät parafiinia (mehiläisvahaa), koska se voi heikentää hiusten ajan ja aiheuttaa säikeiden rikkoa. Mutta niin kauan kuin olet kiinni sampoolla päivittäin kevyesti DHT estää shampoo, mahdollisuudet shampoo vahingoittavat hiuksia pienenee huomattavasti.

2. Tyyli hiukset mousse

Kun se tulee luoda äänenvoimakkuutta ja paksuus, mousse sijaitsee omaa luokkaansa. Muistatko ison kiven-and-roll hiukset 1980? Se oli kaikki mousse ja hiuslakka. Toisin tuotteita kuten geeliä ja vaha, mousse antaa hiuksille tiheämpi ulkoasua luomalla jäykkyys kussakin hiusosio aiheuttaen hiukset seisomaan hieman. Kun yhdessä joidenkin isku kuivaus- ja heikko sumun hiuslakkaa, mousse voi jättää hiukset etsivät lähes kaksi kertaa niin paksu kuin ennen.

Lue myös:

3. Käytä hiusten kuituja

Hiukset kuidut ovat hyvin lisätä nopeasti tilavuus vauhtia. Ne sitoutuvat omaan osa-hiukset, luoda paremman kuvan, joka piilottaa päänahka. Parasta hiusten kuituja on, että ne yleensä pysyvät paikoillaan, kunnes märkä tai pestä hiukset, niin sinun ei tarvitse huolehtia hiukset yhtäkkiä menettää volyymi päivän puolivälissä.

load...

4. Käytä kuivaa rakenne spray

Jos olet tarvitsevat nopeita volyymin lisäämiseen, mutta eivät halua tuotetta, joka tulee punnita hiukset alas, kokeile kuiva rakenne spray. Yksinkertaisesti nostamalla osia hiukset ja antaa valoa spray juureen jokainen osio, voit lisätä paksuutta lisäämällä joitakin bounce hiukset. Ja kun olet lopettanut ruiskutuksen, vain nopeasti mennä yli hiukset harjalla tai kampa huolehtia irtonaiset osa-hiukset.

Toinen tuote, joka toimii samalla tavalla on suolaisen sumutetta, jotka on suunniteltu jäljittelemään ulkoasua saat vietettyään iltapäivän meressä. Toisin kuiva rakenne suihkeet, nämä antaa sinulle hieman tilavuus vauhtia ja lisätään hieman aallon tai curl hiukset. Ne ovat erinomaisia, jos olet menossa hieman sotkuinen ilmeen.

5. Pese hiukset kuivalla shampoo

Jos sinun täytyy antaa hiuksesi nopeasti puhdas samalla paksuus kasvaa prosessissa, ruiskulla tai ripottele kuiva shampoo päälle päänahan. Se imee kaikki öljyt ja lika hiukset ja jättää jälkeensä näkymätön jäännöksen, joka tekee hiukset tasaisempia, paksumpi, ja helpompi tyyliä. Se jopa antaa sinulle kevyt pito kun olet tyylistä hiukset. Ja paras osa noin käyttämällä kuivaa shampoo on, että se kirjaimellisesti kestää hetken hakea. Ei tarvitse pestä tai kuivaa hiukset - yksinkertaisesti sanottuna se ja mennä.

Tehden hiukset työn puolestasi

Kuten näette, lisäämällä nopea puhkeamisen volyymi ei ole rakettitiedettä. Lisäämällä pari ylimääräistä minuuttia omaan grooming rutiini, voit kääntyä ohut pää hiukset tiheässä metsässä.

load...