5 temppuja löytää oman tyylisi sopiva parturi

9 marraskuu 2018

Löytää oikea parturi on kuin tulossa koko Graalin. Se tarkoittaa, että olet löytänyt jonkun, jolla on laaja hiusten tietoa, joka osaa toimia tukan tarkka kuin kirurgi käyttää veitsellä. Ja he ovat myös todennäköisesti hauskaa seuraa. Tänään olemme menossa katsomaan joitakin asioille, jotka asettavat suuren parturi lukuun ottamatta keskinkertainen yksi, niin että saat ensiluokkaista aliarvostus joka kerta.

Asettumassa parturi perinne

Jos menossa parturi on uusi kokemus sinulle, siellä on joitakin huomattavia eroja unisex salonki. Ensinnäkin, parturi on enemmän kuin vain paikka, jossa saat hiusten leikkaus. Se on paikka kaverit hengailla ja jutella samalla saada nopea hiustenleikkuun ja parranajon. Se on myös paljon parempi kuin keskinkertainen myymäläketju, koska sinulla on taipumus nähdä saman parturit säännöllisestä ja he saavat tietää hiustyypeille ja miten haluat sen leikata. Ja bonuksena, parturit eivät koske hiukset yleensä ne erikoistuvat hiukset miehillä. Heillä on runsaasti tietoa siitä, miten * hiukset * pitäisi näyttää.

load...

Joten, mitä sinun pitäisi varoa shoppen parturi?

1. Etsi parturi, joka tekee kysymyksiä

Annatko hiukset jollekin, joka voi antaa sinulle mitä etsit. Ja parturi, joka vain luottaa vartija numeroita ei todennäköisesti ole sellainen ihminen. Hyvä parturi kannattaa selvittää tarkasti, miten haluat hiukset näyttävät, mitä pidät hiukset, ja mitä haluat mahdollisuuden muuttaa nykyisestä tyyliin. Näin ne voivat määrittää paras tapa toimia, kun leikkaa hiuksia, sekä auttaa sinua valitsemaan oikeanlaisen muotoilutuotteet tuotteen kampauksen. Periaatteessa haluat jonkun, joka on voinut ottaa aikaa ja oppia lisää odotuksia voidakseen antaa sinulle tyyli te kuvittelette.

load...

2. Your parturi tulisi pyytää palautetta

Ajastasi parturi ei pitäisi olla vuonna vihoviimeinen koettelemus. Hyvä hiustyyli tai ajella ei voi kiirehtiä, ja parturi on aikaa kysyä mitä haluat tai pidä siitä tavasta hiustesi lopettamiseen. Ehkä se ei ole riittävän lyhyt sivuilla tai et pidä, että otsakiehkura takana pään. Oman parturi voi sitten tehdä muutoksia niin, että et lopulta menee kotiin subpar aliarvostus.

Lue myös:

3. Anna hänelle koekäyttö

Jos olet ajatellut kokeilla parturi mutta tuntea huolta luottaen uuden kaverin hiukset, aloittaa pieni. Sen sijaan, että hiukset täysin uusiksi, on parturi muokkaavat sitä, suoristaa hiusraja, tai tee parran hieman siistimpi. Tahansa parturi kuka taitava karvanleikkuukoneet saksilla voi tehdä tämän unessa, ja jos hän rähmää prosessin läpi niin se on merkittävä punainen lippu. Ja koska olet vain saada hiukset muotoinen ylös, sinun ei tarvitse huolehtia mitään suuria muutoksia ulkonäköä, jos hän on subpar.

load...

4. Etsi sosiaalisen median profiileja

Nykyään useimmat yritykset ovat läsnä Facebookissa ja Instagram. Kun haetaan kaupunkisi kampaamoihin, myös yrittää löytää niitä sosiaalisessa mediassa. Joka antaa sinulle mahdollisuuden nähdä niiden ennen ja jälkeen kuvat niin, että voit saada paremman käsityksen siitä, kuinka päteviä he ovat.

5. Esittää kysymyksiä hiukset

Oman parturi pitäisi tietää asia tai kaksi noin hiukset, muuten hän on vain kirkastettu haircutter. Muista kysyä, miten hallita hiukset, kuinka usein sinun täytyy saada huolto- leikkaus, ja mitä tuotteita tehoavat parhaiten hiusten rakenne ja tyyli. Jos parturi ei tiedä vastausta näihin kysymyksiin, hän luultavasti vain erikoistunut antamaan flattops ja buzzcuts, ja että ei ole kaveri, jonka haluat huolta hiukset.

Viimeinen sana parturit

Menossa parturi on muutakin kuin saada hiukset ja ajella, se on myös siitä kokemuksesta. Sinun kannattaa löytää parturi että osut se pois, muuten se on aivan yhtä outo ja hankala kuin menossa niitä walk-in salongit. Tämän sanoi, et myöskään halua mennä parturi, joka on liian suosittu, varsinkin jos hän tarjoaa yhden miehen toimintaa. Tämä tarkoittaa, että voit odottaa ikuisuuden saada piristi.

Muista, on paljon kunnollisia parturiliikkeiden siellä, mutta esimerkillinen on melko saalis. Älä pelkää tehdä ostoksia kunnes löydät parturi taidot ja persoonallisuus, joka parhaiten sopii sinulle.

load...