6 hoito vinkkejä, jotta hiukset näyttävät paksummalta 2018

11 marraskuu 2018

On tämä yleinen harhakäsitys, että kun saat harvennus hiukset, on aika ojaan nykyinen kampaus super-lyhyt tyyliin kuin crewcut. Se ei voisi olla kauempana totuudesta. Itse asiassa on olemassa useita eri tekniikoita voit antaa hiuksesi täyteläisemmän, paksumpi ilmeen. Ennen kuin turvautua vaihdat ulkoasua tai yllään lippalakki kaikkialla julkisissa, kokeile joitakin näistä hiustenhoitotuotteita vinkkejä.

1. Pidä hiukset puhtaana

Kun hiukset likaantuu ja rasvainen, se alkaa kasata yhteen ja litteänä. Ja jos sinulla harvennus hiukset, tämä voi luoda paljon aukkoja hiukset. Tästä syystä on hyvä aina pitää hiukset puhtaana, niin että voit hyötyä paksumpi ilmeen. Varovaisella DHT esto shampoota päivittäin pitäisi tepsiä. Varmista vain käyttää laadukkaita shampoo, joka on ilmainen vahvoja kemikaaleja kuten dietanoliamiini (DEA), trietanoliamiini (TEA), ja parabeeneja, jotka voivat vahingoittaa hiuksia. Ja jos olet altis ottaa kutiava päänahka, voit kokeilla eräänlainen shampoo Pyritionisinkin sen vaikuttavana aineena - se on ollut hyödyllistä hoidettaessa useita eri päänahan ehtoja, kuten hilsettä.

load...

2. Tyyli hiukset sormilla

Jos olet pukeutunut kampaus, joka näyttää hyvältä, kun tyylistä hieman messily, kannattaa harkita luopumista harja tai kampa ja sormin sijasta. Sen sijaan, että hiukset makuulla kuten kammat, sormet voivat antaa hiukset hieman hissiä, joten se näyttää se paksumpi kuin se on.

3. Käytä merisuolaa spray

Olet ehkä huomannut, että viettää päivän rannalla voi saada ihmeitä hiukset. Että koska suolavesi on hyvä tehostaa äänenvoimakkuutta hiukset kun sitä käytetään kohtuudella. Mutta koska useimmat meistä eivät voi tehdä sen rannalla joka päivä, voimme tuoda valtameren meille merisuolalla spray. Vain abseits hieman hiukset ja katsoa, ​​kun se on täyteläinen ja helpompi tyyliä. Vain muistaa, että altistuminen liikaa suolaa vettä voi todella kuivattaa hiuksia, joten muista pitää kosteutuu ja suojattu hoitoaine samoin.

Lue myös:

4. Kokeile uutta muotoilua agentti

Monet suositut muotoilu aineet markkinoilla, kuten geeliä ja vaha, työtä joko paakkuuntuminen hiukset yhdessä tai painavat sen alas. Kaverit paksut hiukset, tämä ei aiheuta ongelmia. Mutta jos sinulla harvennus hiukset, se voi altistaa erilaisia ​​aukkoja omassa päänahan. Jos olet etsiä hyvä tuote, joka pitää hiukset paikoilleen ja anna tehdä hiukset näyttävät paksumpi, kokeile mousse. Se on suunniteltu lisätä hieman hissin hiukset, jotta se näyttää paksumpi kuin se on. Jos et ole varma, kuinka tehokas mousse todella on, katsomaan iso kampaus 80s. Kunhan et jäljitellä niitä!

load...

Jos mousse ei ole sinun juttusi, anna Styling Paste kokeilla sijaan. Ajattele sitä jotain siltä väliltä Pomade ja hiukset kerma. Se antaa hiuksille kevyt ote aiheuttamatta paakkuja tai tehden hiukset näyttävät rasvainen. Tämä tekee siitä erinomaisen kaikille, joka etsii tyyli tuote, joka on hienovarainen ja tehokas.

5. Föönaus hiukset

Föönausta sopii antaa hiukset joitakin pomppia ja vähän lisää volyymia. Vain olla varovainen, ettei räjähdys sitä liikaa lämpöä, muuten voisit vahingoittaa hiuksia. Paras tapa föönaus hiukset on tehdä se alimmalla tehotaso.

6. Valitse tyylikäs hiustenleikkuun joka toimii ohuet hiukset

Jos olet ajatellut muuttumassa oman kampauksen, voit yhtä hyvin mennä jotain, joka luo illuusion, että sinulla paksu pää hiukset. Kaksi tyylikkäimmistä kampaus ulos, sivuosan ja alittaa, sattuvat molemmat olemaan suuri lisäämällä ylimääräinen paksuudeltaan hiukset. Ja jos aiot jotain vähän kauemmin, kokeile hiustenleikkuun, joka antaa sinulle hapsut jotta pystyt piilotella harvennus ympäri hiusraja.

load...

Kuten näette, on olemassa useita eri tapoja lisätä äänenvoimakkuutta hiukset tekemättä äärimmäisiä muutoksia. Ja muista, jos olet huolestunut kanssa hiusten ohenemista, on olemassa useita erilaisia ​​hoitosuunnitelmia saatavilla, jotka voivat auttaa hidastaa tai pysäyttää vaikutukset mies kaljuuntuminen, jotta voit pitää saman pää hiukset tulevina vuosina.

load...