6 kuuma trendi lyhyissä hiustenleikkuulaitteissa naisille 2019

10 marraskuu 2018

Kuumin lyhyt kampaus ovat edgier ja nykyaikaisempi kuin koskaan. Tyylikäs ulkonäkö kuuluu pitkä otsatukka kanssa lyhyempien sivujen mussy shags, ja pitkä keikkuu. Monet naiset ja myös julkkikset ovat myös menossa luonnollisen ilmeen vähemmän muotoilu ja pörröistä, asui-inhair.

Jos olet ajatellut tehdä lyhyet hiukset sukeltaa tai vain muuttamalla oman kampauksen, nämä suuntaukset ovat varmasti miellyttää. Se erityisen totta, jos haluat minimaalinen tai pese-and-go tyyliin.

Olisiko lyhyet hiukset sopii sinulle?

Hyvä uutinen on, että lähes jokainen voi saada pois lyhyt kampaus. Jotkut tyylit toimivat paremmin tiettyjen kasvojen muotoja ja hiusten kuvioita, vaikka.

load...

Yleisenä tavoitteena on, että hiukset antaa illuusion soikea kasvot. Tämä tarkoittaa, sinun kannattaa valita leikkaus, joka venyy kasvosi jos se on pyöreä tai joka pehmentää jawline jos muoto on vähän enemmän neliö.

Coco Chanel sanoi sen parhaiten hänen kuuluisa lainaus, "Naisella leikkaa hiuksensa on aikeissa muuttaa hänen elämänsä.” On totta, ja jos olet valmis ottamaan ratkaisevan askeleen, nyt tutkia joitakin kuuma tyylejä harkita.

Pixie kampaus

Audrey Hepburn oli alkuperäinen julkkis kanssa tonttu hiukset ja Mia Farrow suosituksi ulkoasua 60s. Viime vuosina, tonttu hiukset on rajattu ylös monia tyylikkäitä laulajia ja näyttelijöitä kuten Michelle Williams, Ginnifer Goodwin, Emma Watson, Carey Mulligan, Halle Berry ja Anne Hathaway.

load...

Vaikka monet tontut ovat perinteisesti lyhyitä kaikkialla, modernit tonttu yleensä nykii ja teksturoidut pidempien otsatukka, jotka antavat sinulle ton tyyli vaihtoehtoja.

Paras hiusten rakenne

Pixie toimii parhaiten naisille paksu, luonnostaan ​​aaltoileva karva. Leikkaus ei ehkä ole tarpeeksi pitkä ja tilavuus naisille hieno, suorat hiukset ellet käytä paljon tuotteita antaa sille joitakin vauhtia.

Paras kasvojen muotoja

Pixies ovat suuria leikkauksia forwomen sydämen muotoinen, neliö ja soikea kasvot. Se on hyvä naisille pyöreitä kasvoja, too. Haluat ehkä pitää otsatukka pitkä ja tyyli niitä eteenpäin tai luoda illuusion pituus.

Paras hiustuotteita

Kunnon laudaksi pasta tai vaha voi tehdä yourpixie upealta ja pitää yourlook koko päivän. Oribe hiustenhoitotuotteita Kuitu Sulhasen on greatoption. Saatat myös tarvita pienen päällystetty kiinteän rauta kesyttää lyhyet hiukset. BaBylissPro Nano 1/2" Mini Rauta on suosikki.

load...

Shag, uudistettu

Shag kampaus ovat olleet jo vuosikymmeniä. Kuitenkin on olemassa suuri ero päässä hiukset bändi shags ja kelttien 1980- ja nykypäivän erittäin tyylikkään moderni shag.

Shag tänään kaikki noin mussy, pörröistä ilme, puuskainen päättyy, ja lempeä kerrospukeutuminen. Se on täydellinen nopea tyyli leikkaus, joka on usein kulunut hieman yli olkapäiden. Se on myös yksi, joka imartelee jokaista kasvojen muodon ja toimii sekä hieno ja paksut hiukset, onko se suora tai aaltoileva.

Paras hiustuotteita

Shags ovat kaikki noin luomisesta rakenne ja tämä tyyli on paras pienellä muotoilu. Saada että mussy, puuskainen näyttää, sinun kannattaa touse suolasumukokeesta tai Rakennetta spray ja voi rutistaa hiukset kuivuessaan.

Tuo esiin luonnon aalto merisuolaa spray kuten Bumble ja Bumble Surf Spray spritzed päälle pyyhekuiviin hiuksiin ja sitten kuivua ilmassa tai kevyesti föönaus sitä. Youcan tehdä saman karhennusvaihe spray, kuten asOribe hiustenhoitotuotteita Kuiva teksturointiaine Spray.

Luonnollinen sato tai tyylikäs tonttu

Musta tukka, suuntaukset jäävät melko lyhyt rehu. Sinulla on vielä mahdollisuus mennä luonnollisia tai tyylikkäämpi, rento ilme. Mitä heillä on yhteistä on tilavuuden päälle, mikä voi venyttää kasvoja ja keuliminen pitkä kaula.

Luonnollinen hiustrendit kallistuu kohti muutaman tuumaa hiukset, joka on poiminut tai kierretty ei-niin-täydellinen afro. Se on upea katsoa, ​​että on vaivatonta ja ihanteellinen, jos olet sillä tuulella omaksua omia hiuksiasi rakenne.

Lue myös:

On tyylikkäämpi puolella, suuri tonttu on paljon kerroksia on kuuma ja super seksikäs. Saatat joutua rentoutua hiukset saada tämä näyttää, mikä tarkoittaa haluat pitää sen hyvin terveellistä. Mutta tämä Rajattu tonttu jää sinulle vähemmän hiuksia sotkea. Sitä voidaan myös soveltaa mihin tahansa hiuksiisi rakenne. Kysykää stylisti kuinka tonttu voi työskennellä sinulle.

Paras hiustuotteita

Riippumatta siitä, mikä suuntaus voit seurata, se on aina tärkeää käyttää suurta kosteuttavia tuotteita mustat hiukset. Se voisi olla hiukset maitoa tai jotain niin yksinkertaista kuin sheavoi lisätä hiusten öljyt.

ROP, jäsentymätön

BOB on klassinen kampauksen, joka ei koskaan mene pois muodista. Trendiestbob on mussy erimuotoisia ja on hieman reunan sitä. Nämä pörröistä keikkuu näytä loppua leuan tai vain sen alapuolella. Voit lisätä tylppä otsatukka tai marginaalisten varten todella ärtyisä ilme.

Jokainen, jolla on mukava jawline ja kaula näyttää hyvältä ROP. Jos sinulla on pyöreä kasvot, pitempi bob voi olla parempi vaihtoehto.

Mitä hiusten rakenne, keikkuu toimivat parhaiten ohuille keskipitkällä hiukset. Kun oikea määrä kerroksia ja ammattitaitoisen stylisti, vaikka naiset kihara, paksu tai karkea hiukset voi vetää pois bob, vaikka.

Paras hiustuotteita

Tästä roughed-up näyttää, suola spray kuten Bumble ja Bumble Surf Spray on loistava valinta. Jos sinulla on aaltoileva tai tukka, jonka haluat suoristaa, kokeile jotain John Frieda Frizz Ease Suora kiinnitys muotoiluvoide.

Pitkä bob

Pitkä bob (tunnetaan myös pallo tai demi-bob) on loistava lyhyt hiustyyli, joka jättää vain tarpeeksi pitkä leikkiä. Mukaan Vogue-aikakauslehti, joka nimettiin demi-bob kuuma trendi, se on Bob, joka kuuluu tahansa välillä puolivälissä niskan ja hartiat. Se on myös nähty monissa näyttelijöitä ja malleja.

Jokainen näyttää hyvältä pitkään bob, niin on sitä. Aivan varmasti noudattamaan sääntöjä tämän haircut:

Paras hiustuotteita

Keikkuu voi täysin tasoittaa tai karhentaa hieman. Mussy ilme tulee jälleen, mistä suola spray ja ilmakuivaus.

Sujuvan kampauksen, sinun pyöröharjalla sekä laakasiveltimellä loppuun ulkoasua. Kaksi suosittelemien ovat Luxorin Pro Royal Citrus Terminen Keraaminen pyöreä harja ja Sephora Mela Brush.

Super-lyhyt, ärtyisä leikkauksia

Jos olet nainen, joka rakastaa joitakin särmää ulkoasua, erittäin oikotietä pysyvät yläosassa trendejä. Vaikka Pompadour ja piikit ovat suuria, ilme on suuntautunut kohti pitkä, suora otsatukka että käännetään ympäri.

Monet näistä ulkonäkö on hyvin paljon tonttu, lyhyt kerrosten takana ja pitkin ainakin toiselta puolelta. Todellinen ero syntyy edessä. Pitää erittäin pitkä otsatukka voit liukas ne takaisin, pyyhi ne sivuun, tai levittää heidät silmä salaperäinen ilmeen.

Jos sinulla on persoonallisuus, pään suosikki stylisti ja nähdä, mitä hän voi tehdä virkistäytyä ulkoasua. Älä unohda leikkiä väreillä, koska et voi koskaan mennä liian rohkeita.

Paras hiustuotteita

Ärtyisä leikkaukset vaativat usein laudaksi tahnat ja muotoilu kermaliköörien. Voit saada hyviä rohdoskaupassa ja eivät sulje pois tuotteita muotoiltu miehille, kuten American Crew Fiber Notkea Valu Creme miehille.

load...