6 omenaviinietikkaa edut hiuksillesi

11 marraskuu 2018

Levitä kerran viikossa Salon-arvoinen tuloksiin.

Omenaviinietikkaa (ACV) on hieman rep Internetissä-voit käyttää sitä ihoa tonic, luonnollinen puhdistusaineella, ruoansulatusta säädin, ja jopa mahdollisena laihtuminen tukea. Se on perimmäinen tekee kaikkitietävä ainesosa, ja vaikka et tarvitse sitä keittiössä on toinenkin hyvä syy varastoon: omenaviinietikkaa voi olla eliksiiri hiukset.

load...

”Omenaviinietikkaa on yksi parhaista puhdistus ja tasapainotus hoitoja hiukset”, sanoo NYC julkkis hiusmuotoilija Netty Jordan. Se kaikki ansiosta happamia luonteeltaan joka auttaa omenaviinietikkaa kuorivat kuivat hiutaleet teidän päänahan, poista jäämiä, ja lisätä kiiltoa, sanoo hallituksen sertifioitu ihotautilääkäri Anna Guanche MD.

Hyödyntämästä omenaviinietikkaa hiukset on hieman monimutkaisempaa kuin pystyyn kääntämisen pullo se pään yli aikana suihkussa. Täällä asiantuntijat jakavat parhaita tapoja käyttää sitä yhdessä joidenkin suositella tuotteita.

Palauta päänahan pH

Miksi päänahan pH väliä, joka tapauksessa? Mukaan menneisyyden tutkimuksen International Journal of trichology korkeamman emäksinen pH shampoo on, sitä suurempi päänahan pH on, mikä tarkoittaa hiukset on todennäköisesti kärsivät orvaskeden vahinkoja, sähköisyyttä, ja kuiva, ärtynyt päänahka. Happamuutta omenaviinietikkaa ehkäisee emäksinen pH, auttaa parantamaan päänahan terveyttä.

load...

Tasapainottaa päänahan pH, tutustu dp HUE omenaviinietikkaa suolakuorinta suosittelee Debra Jaliman, MD, sertifioitu NYC ihotautilääkäri, apulaisprofessori dermatologian Icahn School of Medicine Siinain vuorella ja kirjailija Skin Säännöt: Kauppa salaisuuksia Top New Yorkissa ihotautilääkäri.

”Tämä kuorinta auttaa kevyesti kuorivat hiuspohjaa, mikä puolestaan ​​edistää hiusten kasvua ja terveemmät hiukset”, sanoo tohtori Jaliman ja toteaa, että pensaikkoa muiden ainesosien-Himalajan merisuolaa, oliiviöljyä, ja antioksidantteja, kuten E-vitamiinia ja polyphenols- ovat kaikki ravitseva ja hyödyllistä hiukset.

Poista tuote kertyminen

Jos käytät tuotetta hiuksiin-jokapäiväistä shampoo ja hoitoaine, hiuslakkapullojen ja geelit, vaahdot ja vaahdot-pieniä tähteen tällaisista tuotteista jää teidän päänahan ja hiusten, jättäen rataosuuksien näyttää tylsää ja eloton. ”Yksi helpoin ja halvin tapoja päästä eroon tästä [Jäännös] keskittymisen ja palauttaa eloa lukot on käyttää omenaviinietikkaa”, sanoo Felix Fischer, NYC-pohjainen julkkis hiusmuotoilija.

load...

Juliene Featherman, hiusmuotoilija ja omistaja Juju Salon & orgaaniset Philadelphia, PA, suosittelee tätä DIY omenaviinietikkaa tonic asiakkaille:

Ainekset:

Askeleet:

1. Yhdistä omenaviinietikkaa ja vettä vanhassa shampoopullossa.

Lue myös:

2. Ravista yhdistää.

3. Shampoo tavalliseen tapaan.

4. Pyyhe kuivaa hiukset, sitten soveltaa omenaviinietikkaa tonic koko hiuksia tyvestä latvaan.

5. Anna hautua muutama minuutti.

6. Huuhtele huolellisesti ja kunnossa.

Hydraatti luonnollinen tai tukka

Kukaan tukka tietää, että se voi olla hieman haasteellista, muodostaen täydellisen ringlets yhden päivän ja tuuman syvä kerros frizz seuraavaksi. Curly ja luonnolliset hiukset yleensä hyvin kuiva, ja kosteuttavia tuotteita voi painaa alas säikeitä. Omenaviinietikkaa huuhtelua ovat super hyödyllisiä näille hiustyypeille, sanoo Jordan. ”Omenaviinietikkaa luonnollisesti poistaa kertyminen infusoitaessa hiukset nesteytyksestä ja tiivisteet alas ulkokerroksen hiukset. Tämä hoito ei painavat neutraali kuidut kuten muutkin ilmastointi naamioita,”, hän sanoo.

Antaa kuivattu säikeet helpotus-ja palauttaa luonnollinen curl kuvioita-on helppoa. Aloita pesu hiukset sulfaattia shampoo, sanoo Jordan. Sitten hän suosittelee huuhtelu on tuote, joka sisältää omenaviinietikkaa. Voit käyttää tonic resepti ylä- tai Jordanian valinta, pureology Etikka Hair Huuhtelu. Anna vaikuttaa kaksi tai kolme minuuttia, huuhtele ja edellytys puhtaan, kiiltävät hiukset.

Ehkäisemiseksi tai hoitamiseksi kuiva, ärtynyt päänahka

Kiitos sen antibakteerisia ja antifungaalisia ominaisuuksia, omenaviinietikkaa voi auttaa, jos olet vaivannut hilse, päänahan kertyminen joka syntyy, kun on liikaa hiivaa läsnä rasvainen iho, sanoo tohtori Jaliman. Käytä Featherman DIY omenaviinietikkaa huuhtelu välttää hilsettä. Fischer suosittelee myös John Masters Organics Kasviperäisiä Siideri Hiusten selkeyttimet ja väri Sealer.

Palauta kiiltoa

Me kaikki haluamme, että shampoo kaupallinen hiusten runsas, frizz-vapaa, ja täynnä kiilto. Hakeminen omenaviinietikkaa tasoittaa alas hiuksiin n kynsinauhoja, sanoo tohtori Guanche. Lopputulos? Kiiltävä, sileä karva ilman karkeutta ja karheus. Fischer suosittelee tekemässä omenaviinietikkaa hoitoon huuhdellaan joka sunnuntai prep hiukset Tällä viikolla. Sekoitetaan yksi kolmasosa kuppi omenaviinietikkaa kaksi kupillista vettä. Yhdistä vähän shampoo ensin pestä, huuhtele ja kunto kuten tavallista.

Estää hiustenlähtöä

On omenaviinietikkaa apua hiustenlähtö? Tohtori Jaliman ajattelee niin, koska ACV on niin kovin hyödyllistä koostumuksen päänahan. ”Terve päänahka on avain pitää hiukset terveenä ja ehkäistä hiustenlähtöä. Omenaviinietikkaa auttaa pitämään päänahan suojattu torjuttava bakteereja ja tasapaino säilyy pH-taso ”, hän sanoo.

Päänahan terveyttä, tohtori Jaliman suosittelee sekoittamalla viisikymmentäseitsemän yli kolme ruokalusikallista omenaviinietikkaa kupillinen vettä suihkepullossa. Soveltaa sitä päänahan ja hieronta on, antamalla seoksen seistä 10 15 minuuttia ennen pesua. ”Hierovat auttaa lisäämään verenkiertoa ja edistää hiusten kasvua,” Dr. Jaliman sanoo.

load...