7 elintarvikkeita, jotka lopettavat hiustenlähtöön (ennaltaehkäisy)

10 marraskuu 2018

Näemme enemmän säikeet harja kuin tavallisesti? Et ole yksin. Arviolta 80 miljoonaa amerikkalaista kokemusta mies- tai naispuolinen kaljuuntuminen vanhetessaan, ja lukemattomat muut kärsivät hiustenlähtöä olosuhteet kuten autoimmuunisairaudet, diabetes, vitamiininpuutokset, stressi, ja unen puute.

Vaikka väittäen kalju paikkoja ja harvennus kiharoina on stressaavaa, on toivoa: Tutkimus osoittaa, että on mahdollista paksuuntua hiukset takaisin ylös läpi ruokavalion muutokset.

Täytä levy seuraavien elintarvikkeiden, jotka ovat runsaasti osoittautunut hiusten kasvua ravinteita, kuten on kuvattu uudessa kirjassa Syö Satunnaiset Terveys ja hoitaminen.

load...

Haluatko nähdä, miten voit korjata 90+ olosuhteissa ruokaa?

Hiukset on proteiini kuitua (kuten myös naulat), mikä tarkoittaa, sinun täytyy syödä proteiinia kasvaa uusia osia, ja pitää nykyisiä vahva. Proteiini on myös vaaditaan tuottamaan keratiini, keskeinen rakenteellinen osa hiuksia.

Fiksu valinta on meren-pohjainen proteiini, kuten lohi, joka on osoitettu tehostavan hiusten terveydelle naisten ansiosta omega-3-rasvahapot ja vitamiinipitoisuus.

Kun käytetään paikalliseen hoitoon, hunaja voi parantaa ulkonäköä harvennus hiukset. Tutkimuksessa, kokeneiden potilaiden taliköhnäihottuman, johon kuuluu skaalaus, kutinaa ja hiustenlähtö, jotka levitetään liuosta, jossa oli 90% hunajaa ja 10% vettä niiden päänahan joka toinen päivä 4 viikon raportoitu parannusta hiustenlähtö lopussa tutkimuksen.

load...

Jotkut lupaavimmista tutkimus kääntämään naisten mallia hiustenlähtö julkaistiin tammikuussa 2018 lehdessä Cosmetic Dermatology. Koehenkilöt saivat ravintolisä, joka sisältää omega-3 ja omega-6 rasvahappoja ja antioksidantteja 6 kuukautta. Tulokset olivat erittäin myönteinen: Kun 6 kuukausi, 90% koehenkilöistä raportoi vähentää hiustenlähtöä, 86% raportoitiin parannuksen hiusten kasvua, ja 87% raportoitiin paksummat hiukset.

Saavuttaa samanlaisia ​​tuloksia, syödä pähkinöitä ja siemeniä runsaasti omega-3 ja omega-6 rasvahappoja, kuten pähkinöitä, pellavansiemenet, ja öljyt, kuten viinirypäleen, auringonkukan ja seesaminsiemenet.

Eräässä tutkimuksessa todettiin, että naiset, joilla hiustenlähtö on huomattavasti alhaisempi rautaa ja D2-vitamiinin tasot kuin samanikäisten valvontaa. Pinaatti on hyvä veto, koska se on runsaasti rautaa ja runsaasti C-vitamiinia, joka auttaa raudan imeytymistä. Nakata pinaatti salaatti kovaksi munia tai sieniä, jotka molemmat ovat täynnä D-vitamiinia, antaa itsellesi parhaat mahdollisuudet hidastaa hiustenlähtöä.

Lue myös:

load...

Sinkki näyttää olevan superravintoainetta kun se tulee ehkäisyssä ja hoidossa hiustenlähtöä. Eräässä tutkimuksessa tutkijat vertasivat sinkkitasot 50 ihmistä, joilla hiustenlähtö johtuu pälvikaljuisuus 50 tervettä verrokkia ja totesi, että kaikki hiustenlähtö potilailla oli merkitsevästi alhaisempi sinkkiä tasoilla. Toinen tutkimus tutki sinkin ja kuparin pitoisuudet 312 miesten ja naisten kokemassa hiustenlähtöön. Olipa syy hiustenlähtö, kaikilla koehenkilöillä oli merkittävästi pienempi sinkkitasot kuin verrokeilla.

Onneksi sinkkilisän ja syöminen runsaasti sinkkiä runsaasti elintarvikkeita voi hidastaa hiustenlähtöä suurin osa näistä tapauksista, joten se on hyvä idea lisätä sen omaan ruokavalioon. Mukaan National Institutes of Health, ostereita sisältää enemmän sinkkiä annosta kohden kuin muita elintarvikkeita. Muut elintarvikkeiden lähteistä sinkkiä sisältävät saksanpähkinät, pinaatti, munat, auringonkukan siemenet, herneet, vehnänalkioita, kaurahiutaleita ja kikherneet.

Kurpitsa, rosmariini, ja kookos öljyt kaikki toimivat mettä päänahan. Eräässä tutkimuksessa tutkijat antoivat miesten hiustenlähtöön 400 mg päivässä kurpitsansiemenöljyä tai lumelääkettä 24 viikon ajan. Ne, jotka ottivat kurpitsansiemenöljyä kokenut 40%: n nousu hiusten kasvua.

Ja siinä on jotain sanottavaa öljyjä, vaikka et syö niitä: Käytettäessä esipesua ja pesun jälkeen grooming tuote, kookosöljy on osoitettu suojaavan hiuksia proteiinia tappio, ja rosmariini öljy on osoitettu lisätä hiusten kasvua verrattavissa minoksidiili, tärkein ainesosa Rogaine-ja vähemmän päänahan kutina.

Tuoreessa tutkimuksessa todettiin, että täydennys, joka sisältää Cistanche tubulosa (autiolle kasvi käytetään perinteisessä kiinalaisessa lääketieteessä) ja laminaria japonica (syötävä ruskolevästä) edistää hiusten kasvua henkilöillä, joilla on lievä tai kohtalainen hiustenlähtöä. Kun 16 viikon lisäravinteiden, vapaaehtoisten näki 13% lisäys hiusten määrä ja 27%: n nousu hiusten paksuuden. Täydennys oli myös tehokas hoidettaessa päänahan tulehdusta ja hilsettä.

load...